Yalniz kalabilirmiyim?

Tesekkurler cevabiniz icin. Esim benim ailemin yaninda kalacak zaten. Kalmasa da guven konusunda sikintimiz yok sadece cocuklari ve herhangi bir sikintida yalniz olmaktan korkuyorum.
Bazı konuları aştıysanız; manevi olarak da rahatsınızdır o zaman.
Biraz kayınvalidenizde biraz kendi evinizde idare edebilirsiniz bence.
Kapınızı erkenden kilitler oturursunuz. Allah göstermesin ki hastalık kaza gibi ani durumlarda illa ki yardım alabileceğiniz birileri vardır.
Çocuklar elbette babasını arayacak, hatta bu durumu dramatikleştirip sizi zora sokacaklardır, psikolojik ve davranışsal olarak eziyet edeceklerdir.
Bu durumlarla da baş edebilecekseniz, 10 ay geçer.

Reactions: msy
ben olsam yollamam gerek yok, çocuklarda çokta küçük sayılmaz adamı elin memleketine göndereceğime bakıcı tutar kendim işe girerim daha iyi, o 10 ay paranın tadını alınca olur 10 yıl demedi demeyin hem erkek milletini gözünün önünden ayırmayacaksın ...

Terfiler aldı
İşçi olarak gitti
Genel koordinatör oldu
Başka ülkelere geçti
Ve şu an İnan gelmemesi çok daha iyi
senam adını değiştirmişsin
aklıma direk sen geldin yazını da görünce sen olduğunu tahmin ettim

konu sahibi bana 10 ay bile çok fazla geliyor
siz bilirsiniz tabi

Ben anlamadım

O ülkede aileniz varsa pasaportunuz vizeniz vs neden yok

Yani tamam 10 ay kalmayın da bir ay gidin hem ailenizi hem eşinizi görün

Çocuklar başta özlerler tabii de alışırlar 10 ay çok uzun değil görüntülü ararsınız vs

Askere giden de var cezaevine giren de süre ayy asla gitmesin denilecek bir süre değil bence

Ben eşimin mesleği gereği aylarca yalnız kalıyorum. Şuan hamileyim yaşadığım şehirde kimsem yok kanamalarim oldu tek başıma hastaneye gittim ,yalnız kaldım ,acı çektim... O dönemleri şimdi uzun uzun anlatacak değilim. Evet 10 ay oldukça uzun bir süre , çocuklar babalarının bir iki hafta belki biraz arayıp unutuyor.sizi zorlayacak özlem zorlanan siz olacaksınız. İki çocukla daha zor olur ama eşiniz gittikten sonra bir süre deneyin yalnız devam etmeyi ama baktınız olmuyor kv ya da annenizin yanına gidersiniz.hatta bir süre kv bir süre anne yanında da geçirebilirsiniz ama ben her zaman tek başıma geçirmekten yanayım.
Neticede eşiniz iş için gidecek ,ailesi için .

10 ay gecer bence. Madem es ailesiyle de anlasiyorsunuz sizin yerinizde olsam onlarin yaninda takilirdim.

2 cocuga tek bakmak yorucu. Maddi durum elveriyorsa yarim gun bakici alirdim..yoksa sinirler yipranir cok yorgunluktan.. ayrica kendi evimde kalirdim.

Bence yasarsin. Yani komsu akraba hic kimse yoksa bulundgn yerde kalk git cocuklarin kucuk cunku hastaligi var atesi var ben ole durumlarda panikleyen bi insanm vazgectm git :)

Reactions: msy
Bırsure kendı basına kal ve kafanı dıble. Ne bıleyım esını ozle. Daha sonra bıraz kendı aılende bıraz onun aılesınde kalırsın. cok cabuk gecıyor merak etme evlı oldugu halde 8 ay kurs bekleyenler var hemde telefon bıle yasaktı(gorumcem 2 cocuguyla) allah kavustursun ama kadın basına cocuk sorumlulugu cok zor. Esınızınde ısı hayırlı olsun

Eğer geleceğiniz için iyi olacaksa gitsin bence eşiniz. 10 ay sabredin bir ömür rahat yaşayın.
Ben kış mevsimi gelene kadar evinizde kalın derim. Malum kış olunca çocukla markete gitmek bile eziyet oluyor. Eşinizin ailesinin yanına gidin havalar soğuyunca. Sonra yine dönersiniz evinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…