Yalniz kalabilirmiyim?

eşinizle yurt dışına gidin.
böyle bir fırsatı bir daha bulamazsınız.
çocuklarınız dil kursuna gitsin siz de gidin.

İyi geciniyomuwsunuz olmadı ilk başlarda biraz kv , gorumece kim müsaitse biraz çağırın ilk paniginiz gider hem baktınız olmuyor bunaldiniz arada esinizin ailesine gidersiniz arada onlar gelir vs böyle geçirirseniz :) tabi iş olanağı sizin için iyi oalacksa yaparsınız

Reactions: msy
Yok üzülmem
Çünkü o benim oraya gönderdiğim bana aşık adam değil aksine beni beğenmeyen eleştiren asla takdir etmeyen aşağılayan anlamayan bir insan haline geldi
Bu sebebten ayrı kalmak daha iyi
Emeklerinize , yıllarınıza ve varsa çocuklarınıza , onsuz geçirdiğiniz yıllarda her türlü zorluğa göğüs geren size kurban olsun o zaman , onun gibi karısının başında durmayan ama ortada erkeğim diye gezen(erkeklik ile adamlık bir değil gerçi) o na da yazıklar olsun. Affedin tutamadım kendimi

Rica ederim estağfurullah
Ama değil kurban olmak yanımda bile olmaz hiç bir konuda asla
Ben alıştım kaderim buymuş diyorum
Allah başka keder vermesin ne diyeyim

Rica ederim estağfurullah
Ama değil kurban olmak yanımda bile olmaz hiç bir konuda asla
Ben alıştım kaderim buymuş diyorum
Allah başka keder vermesin ne diyeyim
Gün gelsin beğenmediği size muhtaç olsun ama iş işten çoktan geçsin. Öbür dünyaya göçtüğünde sebebi vicdan azabı olsun. Çok sinirlendim.

çocuklar küçük bence ozlem konusunda falan sorun yaşamazsın
asıl sen kocan olmadan yapabilirmsin onu düşün , hastalık ,alışveriş, duygusal bağ,

Reactions: msy
Gün gelsin beğenmediği size muhtaç olsun ama iş işten çoktan geçsin. Öbür dünyaya göçtüğünde sebebi vicdan azabı olsun. Çok sinirlendim.
Bana muhtaç olmasın insan yükü ağır olur
Sağlıklı sıhhatli olsun ama ömrü orda bitsin
Zaten gelmek düşüncesi yok
Kendisi küçük dağları yarattı çok meşgul gelemez şimdi

Bana muhtaç olmasın insan yükü ağır olur
Sağlıklı sıhhatli olsun ama ömrü orda bitsin
Zaten gelmek düşüncesi yok
Kendisi küçük dağları yarattı çok meşgul gelemez şimdi
peki neden hala nikahlisınız. Neden iplerini bırakmadınız. Yanlış anlamayın merak ettim

peki neden hala nikahlisınız. Neden iplerini bırakmadınız. Yanlış anlamayın merak ettim
Buna da kader diyorum
Çok seviyordum çok aşıktım
Son üç yıla kadar
Şimdiden sonra ise sağladığı maddi refah
Kızlarımın yaşantısı eğitimi vs vs
Bir de işte toplum nazarında evliyim eşim kızlarım var
Bu yani

Bence en güzeli cocuklarla basbasa kalıp arada bir gitmeniz

evet kalınır. eşinizin ailesinin yanına gidersiniz o evde yapamıyorsanız düzen kuramadım diyip kendi evinize geçersiniz ya da ilk tek kalıp baktınız tek başınıza zor çocuklarla bu sefer eşinizin ailesinin yanına gidersiniz 10 ay çok değil.
bir de bu tarz konular da eşler uzaklaşınca yapılan aldatır aman ha tarzı yorumları, imaları sevmiyorum. yapacak adam aldatacak kişi yanı başında da yapar uzaktayken de kimse engel olamaz. O yüzden bu tarz yorumlara kulağınızı kapatın eşinize güveniyorsanız konu orda kapanmalı görmeyin o tarz yorumları.

Herkese cok tesekkur ederim yorumlari icin. Esime cok guveniyorum zaten benim ailemle yasayacak. Yasamasa bile aldatacak biri degil. O yonden sikintimiz yok. Benim gitmem yani cocuklarla gitmem en az 20bin liraya mal olacak arti hava sartlari sogukluk falan bayaga zorlaniriz. Suan icin evimde daha rahat gibi zorlandigimda yardim alacak arkadaslarim komsularim var. Esimin ailesi yanimiza gelse daha iyi cunku yasadiklari yerden ben calisamam. Onun disinda buyugumu krese veririm kucugume bakici olacak arada disari islerimi halledebilecegim. Duygusal yonden tek endisem cok ozlerim diye dusunuyorum hakkimizda hayirlisi.

Komsumun kocasi gitti.
Ikizleri vardi 2 yasinda.
Komsuluk iliskilerimiz iyiydi burdada arkadas cevresi vardi az cok. Maddi olarak sikinti cekti. Cocuklar hastalandi iyi kotu biz yardim ettik. 1 ay sonra gelecek. Sonra tekrar gidicek. Umarim kolaylikla gecer.

Ee sizde gidin madem aileniz de orda değişiklik olur sizin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…