- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
Yok üzülmemneden diye sorsak üzer miyiz
Emeklerinize , yıllarınıza ve varsa çocuklarınıza , onsuz geçirdiğiniz yıllarda her türlü zorluğa göğüs geren size kurban olsun o zaman , onun gibi karısının başında durmayan ama ortada erkeğim diye gezen(erkeklik ile adamlık bir değil gerçi) o na da yazıklar olsun. Affedin tutamadım kendimiYok üzülmem
Çünkü o benim oraya gönderdiğim bana aşık adam değil aksine beni beğenmeyen eleştiren asla takdir etmeyen aşağılayan anlamayan bir insan haline geldi
Bu sebebten ayrı kalmak daha iyi
Rica ederim estağfurullahEmeklerinize , yıllarınıza ve varsa çocuklarınıza , onsuz geçirdiğiniz yıllarda her türlü zorluğa göğüs geren size kurban olsun o zaman , onun gibi karısının başında durmayan ama ortada erkeğim diye gezen(erkeklik ile adamlık bir değil gerçi) o na da yazıklar olsun. Affedin tutamadım kendimi
Gün gelsin beğenmediği size muhtaç olsun ama iş işten çoktan geçsin. Öbür dünyaya göçtüğünde sebebi vicdan azabı olsun. Çok sinirlendim.Rica ederim estağfurullah
Ama değil kurban olmak yanımda bile olmaz hiç bir konuda asla
Ben alıştım kaderim buymuş diyorum
Allah başka keder vermesin ne diyeyim
Bana muhtaç olmasın insan yükü ağır olurGün gelsin beğenmediği size muhtaç olsun ama iş işten çoktan geçsin. Öbür dünyaya göçtüğünde sebebi vicdan azabı olsun. Çok sinirlendim.
peki neden hala nikahlisınız. Neden iplerini bırakmadınız. Yanlış anlamayın merak ettimBana muhtaç olmasın insan yükü ağır olur
Sağlıklı sıhhatli olsun ama ömrü orda bitsin
Zaten gelmek düşüncesi yok
Kendisi küçük dağları yarattı çok meşgul gelemez şimdi
Buna da kader diyorumpeki neden hala nikahlisınız. Neden iplerini bırakmadınız. Yanlış anlamayın merak ettim
Allah evlatlarınızdan güldürsün inşallah.Buna da kader diyorum
Çok seviyordum çok aşıktım
Son üç yıla kadar
Şimdiden sonra ise sağladığı maddi refah
Kızlarımın yaşantısı eğitimi vs vs
Bir de işte toplum nazarında evliyim eşim kızlarım var
Bu yani
Bence en güzeli cocuklarla basbasa kalıp arada bir gitmenizMerhaba arkadaslar telefondan yaziyorum yanlisim olursa kusura bakmayin
2 cocugumuz var biri 4yasinda biri 1 yasinda esim yurtdisindan guzel bir is teklifi aldi 10ay sozlesmeyle gitmek uzere ben tek basima kalacagim
Bu arada burada kimsem yok esimin ailesi farkli sehirde kendi ailem esimin gidecegi ulkede maddi olarak sikinti yasamam insallah
Ama manevi olarak ozellikle cocuklar babalarini cok ozler mi arada gitme sansimiz yok yol parasi cok yuksek vize pasaport falan bayaga zor.
Esimin ailesi gelin yanimizda kalin diyorlar iyi anlasiyoruz. Sizce tek basima iki cocuk sorumlulugunu alarak yasayabilirmiyim? Siz ne yapardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?