Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baban tam olarak nasıl vaktini çalıyor anlamadım. her gün ara her gün görüşelim mi diyor?
Babadan daha önce gördüğünüz muamele yüzünden bu hissettikleriniz.Evet, benim o 27 yasindayken ailesinin evden attigi, evde siddet goren, annesinin butun yalanlarina attigi iftiralara ve herseye yaptiklarina goz yuman babasi olan, sonra evlenip mutlu yuvasina kavusan KIZ :)
Evlendikten sonrada sorunlar devam edince annemden mesafemi korumak zorunda kaldim ve burda bir cogunuz benim arkamda olmustu eski konularimi okuyunca.
Simdiki sorunum ise:
babamla hic bir sorunum olmadigi halde 7 ay boyunca beni gormeye bile ihtiyac duymadi annemin yaninda oldugu donemler. Simdi annem memlekete doneli 2 ay oldu ve babam haftada bir kac gun beni gormek istiyor. Bir gun halini hatirini sormasam aliniyor. Birlikte yemek yemek istiyor, bana gelmek istiyor. Buraya kadar sorun yok ama annem icin beni cok haksiz yere ezdi. Kendide bunu biliyor ve benden helallik istedi bunun icin. Yalniz kalinca kizi oldugunu hissetmem gercekten cok aci. Bazen kendime kiziyorum, onlar seni kapiya attilar arayip sormadilar, bazende diyorum baban o senin. Bunun disinda benim kendime hic vaktim kalmadi. Esimin ailesi, babam, arkadaslar derken ve haliyle esimlede guzel vakit gecirmek istiyoruz. Ikimizde calisan insanlariz. Ancak uyurken dinlenebiliyorum. Zaten asiri yogunluk var uzerimde, bugun dusundum bundan olsa gerek.
Babam gercekten zor bir zamandan geciyor annemden dolayi. Yaninda olmak istiyorum ama bana cok fazla geliyor hem bir gun yemege davet etmek hemde birgun yanina gitmek. Boyle dusununcede kendimi kotu hissediyorum. Babam alinmasa sorun yok ama aliniyor uzuluyor. Ne yapacagimi bilmiyorum ama cooook asiri halsiz ve yorgunum![]()
Babam bana gelmek istiyor. Gelirse yemekli geliyor. Gelse gorse bile bir kac gun icinde babamin evine gitmemi bekliyor. Oyle bir saat falan degil. 4/5 saat. Erken kalksak uzuluyor. Bir gun telefon acmasam uzuluyor. Kahve resimleri gonderiyor. Seninki guzel oluyor diyo ama hani bana o anda gel icelim demek dusuyor. Demesem sesi degisiyor. O sekilde
Evet, benim o 27 yasindayken ailesinin evden attigi, evde siddet goren, annesinin butun yalanlarina attigi iftiralara ve herseye yaptiklarina goz yuman babasi olan, sonra evlenip mutlu yuvasina kavusan KIZ :)
Evlendikten sonrada sorunlar devam edince annemden mesafemi korumak zorunda kaldim ve burda bir cogunuz benim arkamda olmustu eski konularimi okuyunca.
Simdiki sorunum ise:
babamla hic bir sorunum olmadigi halde 7 ay boyunca beni gormeye bile ihtiyac duymadi annemin yaninda oldugu donemler. Simdi annem memlekete doneli 2 ay oldu ve babam haftada bir kac gun beni gormek istiyor. Bir gun halini hatirini sormasam aliniyor. Birlikte yemek yemek istiyor, bana gelmek istiyor. Buraya kadar sorun yok ama annem icin beni cok haksiz yere ezdi. Kendide bunu biliyor ve benden helallik istedi bunun icin. Yalniz kalinca kizi oldugunu hissetmem gercekten cok aci. Bazen kendime kiziyorum, onlar seni kapiya attilar arayip sormadilar, bazende diyorum baban o senin. Bunun disinda benim kendime hic vaktim kalmadi. Esimin ailesi, babam, arkadaslar derken ve haliyle esimlede guzel vakit gecirmek istiyoruz. Ikimizde calisan insanlariz. Ancak uyurken dinlenebiliyorum. Zaten asiri yogunluk var uzerimde, bugun dusundum bundan olsa gerek.
Babam gercekten zor bir zamandan geciyor annemden dolayi. Yaninda olmak istiyorum ama bana cok fazla geliyor hem bir gun yemege davet etmek hemde birgun yanina gitmek. Boyle dusununcede kendimi kotu hissediyorum. Babam alinmasa sorun yok ama aliniyor uzuluyor. Ne yapacagimi bilmiyorum ama cooook asiri halsiz ve yorgunum![]()
Ay nasıl baba öyle anne gibi :))Babam bana gelmek istiyor. Gelirse yemekli geliyor. Gelse gorse bile bir kac gun icinde babamin evine gitmemi bekliyor. Oyle bir saat falan degil. 4/5 saat. Erken kalksak uzuluyor. Bir gun telefon acmasam uzuluyor. Kahve resimleri gonderiyor. Seninki guzel oluyor diyo ama hani bana o anda gel icelim demek dusuyor. Demesem sesi degisiyor. O sekilde
Anneniz yok ya önüne yemek koyacak insan mı arıyor günah mı çıkartıyor anlamadım ama bana haksızlık yapan bir insana karşı bu kadar vicdan yapmazdım çünkü anneniz gelince yine öksüz gibi ortada kalacaksınızBabam bana gelmek istiyor. Gelirse yemekli geliyor. Gelse gorse bile bir kac gun icinde babamin evine gitmemi bekliyor. Oyle bir saat falan degil. 4/5 saat. Erken kalksak uzuluyor. Bir gun telefon acmasam uzuluyor. Kahve resimleri gonderiyor. Seninki guzel oluyor diyo ama hani bana o anda gel icelim demek dusuyor. Demesem sesi degisiyor. O sekilde
Babadan daha önce gördüğünüz muamele yüzünden bu hissettikleriniz.
Kötü hissetmeyin,hatayı yapan onlar,görmezlikten gelinmesini bekleyen de,
Olmaz ama siz de insansınız onlar gibi.
Alınan alınsın ,sizin zamanında yaşadıklarınız için özür bile dilenmiyor,kendileri ebeveyn olduğu için sonsuz merhamet bekleniyor,hayır.