,kıs öyle diil bak böyle
yoğsa sen erzurumli bi çay bardağimısan çayi kıtlama mi içirsen? he gız he annadım niye annamirem nereli olduğun hemen annadımGakkoşum benim
Allaaaaaaaaaaaaaaahvarya buradaki kızlar böyle konuştuğumu duysalar şok falan geçirirler heralde ama ben memlekette akrabalarla hep böyle şiveyle konuşurum onların yanında normal konuşmaaaaaaaaam
oh oh maşallah ülkelerarası yazışıyoruz. benim farklı kültürdeki insanlarla ayrı bi ilgim var. azerileri de ayrı bi severim her türk gibi.ayneeeeeeen ben de işler yoğun artık eskisi gibi sinemaya vakit kalmıyor evde televizyon bilem izleyemez oldum arada leyla ile mecnuna bakıyodum şimdilerde de işler güçlere bakıyorum bazenya çok güzel
bu arada azerin adı züleyha kızının adı azerin veeeee evet o bildiğin azeri türk tvleri çok izlediği için öyle güzel türkçe konuşuyomuş ayrıca o burada diil azarbaycandan katılıyo yarışmaya
,
şakacıktan erzurumlu olayım dedim ne var yani beceremediysem hıh küstüm işte . gakkoş deme bah kara kanlarım kaynadı yine
hımm bende memlekette oranın ağzıyla konuşurum ama herzaman değil. gerçi şimdi şimdi ist. da da öyle konuşmaya başladım. eşim bile alıştı o da e... gibi konuşuyor.
oh oh maşallah ülkelerarası yazışıyoruz. benim farklı kültürdeki insanlarla ayrı bi ilgim var. azerileri de ayrı bi severim her türk gibi.
memleketler yakın ya daha kimbilir aynı kullandığımız ne sözler vardır.mesela'' gadanalam'' var mı sizde? yoksa bile ben söyleyince ne demek olduğunu anlarsın.ay sizdede mi var kara kanları kaynamak deyimicçoğu insan anlamaz onu biliyo musun
azerin senin foyalar dökülüyor ortaya koş gel çabukkız bi azerinimiz var anneydi çocuğu düşürmüş numarası yapmıştı kocişine ona ne oldu
kız bi azerinimiz var anneydi çocuğu düşürmüş numarası yapmıştı kocişine ona ne oldu
oyy yerim yerimmmmmmmmmmahanda bastim topigibiri benden konustugunuzu soyledi
birisi gadanalim mi dedi?
asil ben senin gadanalim
oyy yerim yerimmmmmmmmmm
yok ben alacam hayatta bırakmam.bak yemin verdim .
e madem yemin verdin hadi aloyy yerim yerimmmmmmmmmm
yok ben alacam hayatta bırakmam.bak yemin verdim .
azi hoşgeldin akedeşiim
bende daha neler varda ben söylemiyorumazerin senin foyalar dökülüyor ortaya koş gel çabuk
o ne diki öyle :26: iyi bişey mi dedin kızzzahanda bastim topigibiri benden konustugunuzu soyledi
birisi gadanalim mi dedi?
asil ben senin gadanalim
al iste yine yonetici basti topigi:18::18::18:
kız bi azerinimiz var anneydi çocuğu düşürmüş numarası yapmıştı kocişine ona ne oldu
yok vazcaydım alamam.e madem yemin verdin hadi al
osbuldum bea
bende daha neler varda ben söylemiyorum
o ne diki öyle :26: iyi bişey mi dedin kızzz
uuupppsssshatırladı beni yaaaa yöneticiniz geldi hanımlarrr huhuhuuuuu :131:
azi bu sen misin:44::44::44: benim niye haberim yok :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?