cazibenle tutuyoduk işte sen çekip gidince dağıldılar![]()
ay benım cazıbemı esmer oglan sömürdü bıtırdı ıyıce.. gözlerı aglamaktan pörtlek olmus bır kız oldum cıktım son zamanlarda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cazibenle tutuyoduk işte sen çekip gidince dağıldılar![]()
kıs oruçlu oruçlu iyice acıkıp susayıp döncen otu otuduun yeede![]()
ay benım cazıbemı esmer oglan sömürdü bıtırdı ıyıce.. gözlerı aglamaktan pörtlek olmus bır kız oldum cıktım son zamanlardaartıkın takmıyom bırseyı eskı cazıbeme kavusmak ıstıyomm
![]()
parklada az gezıveren dıye düsünüvedım.. coluk cocuk gözüm gönlüm acılıverıdı![]()
abbooooooooo hakket kıs senin bi esmer oğlan vardı noldu:44::44::44::44: hatta ben ona ilk esmer oğlan didiğimde sen bi celallenivermiştinde sen benim dalyan gibi esmerime ne diye oğlan deyyyon diye gızıgızıvemiştinay ayrıldınız mı anacım :44::44:niye ki
![]()
sen bilirsin emmeeeeeeeee benden sölemesi dışarıda yiyip içen çok hava sıcak sonra daha perişan dönmeyesin![]()
1 hafta oldu sıgarayı bıraktım.. hıc canım cekedı suana kadar.. sımdı nasıl canım ıstıyoorr off yaa
türk kahvesi demeyin banaaa bağımlıyımdır hergün içerimm üfff canım çektiii![]()
oğlanı hatırlattıkta ondan mı acep
cam acık sıgara kokusu aldım sankı bırden ondan =D
ay ınsallah bırgün esmer bır oglum olurda nıkımde bosu bosuna esmerımsın olmaz![]()
e hadi eyyi uykulaaaaaar![]()