Yalnız kaldım

Ber ra

Kanadım ol...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
3.008
3.762
63
Evdeki herkes le kardeşlerimle küsüm
Bosandik simdide çocuğu gönder diyorlar yuvayi ben yikmisim onların yuvalarıni da yikacakmisim vs vs yığınla söz işittim
Şimdi küsüm babam in evinde ama herkesle kuş tek kuruşu olmayan arkadaşı olmayan 9 yıllık evliliği bitmiş yalnız bir kadinim
Dr um nöroloji ve beyin sinir e yönlendirdi ama para yok isteyemem de
Iyi değilim

onların yuvaları derken? babanızın evini mi yıkacakmışsınız? neden küsler sizinle saçmalık.ayrıca kim ister ki yuvasının yıkılmasını oh olsun diye mi boşandınız sanki..

Anladım size niçin ödemiyor talep etmediniz mi? Bir de çocuğunuz kaç yaşında? Kreş yaşı geldiyse hemen iş bulup kreşe verin
Battı malesef kendini zor idare ediyor oğlum anaokuluna başladı mesele şu ki çocuğuma bir saat bile bakmak istemiyorlar

Battı malesef kendini zor idare ediyor oğlum anaokuluna başladı mesele şu ki çocuğuma bir saat bile bakmak istemiyorlar
Anladım acaba oğlunuzun okul saatlerine de uyacak şekilde gündelik işlerde mi çalışsanız temizlik yapmak gibi? Bir de ailenizle aranızı iyi tutun. Köprüyü geçme meselesi işte

Ah bu erkekci aileler bir kurumadı gitti.
Kız çocuğunu çaresiz yetiştir, elin adamı ezse de koruma kollama. Çek de. Her yanını sar demir gibi. Çocuğunu bile istemeye hakkı olmasın. Sonra boşansa bile gidecek güvenecek ailesi olmasın. Bu yüzden boşanamayan, yanlış evliliği sürdüren o kadar kadın var ki. Nefret ediyorum bu ailelerden.

Saçmalık insan annesinin yuvasını neden yıksın. çocuğunuz kaç yaşında kaldı ki eşiniz çocuğunuzun ihtiyaçlarını karşılamak zorunda.
5 eşim aylık 200 tl nafaka verecek oğluma benim istediğim sevgi ve anlayış ailemden

5 eşim aylık 200 tl nafaka verecek oğluma benim istediğim sevgi ve anlayış ailemden
200 tl nedir ya. 200 tlye o çocuğun hangi ihtiyacına tam yetebilirsiniz? ailenizde böyleyken.. en makulu oğlunuzu okula verip onun okul saatlerine uygun bi iş bulmak.bi yerde yemek pişirmek olur temizlik olur.gurur yapmayın lütfen.anneniz baksa doğru düzgün iş bulurdunuz illaki ama etmiyo diyosunuz.

200 tl nedir ya. 200 tlye o çocuğun hangi ihtiyacına tam yetebilirsiniz? ailenizde böyleyken.. en makulu oğlunuzu okula verip onun okul saatlerine uygun bi iş bulmak.bi yerde yemek pişirmek olur temizlik olur.gurur yapmayın lütfen.anneniz baksa doğru düzgün iş bulurdunuz illaki ama etmiyo diyosunuz.
Boşandığım için çoğu yer kabul etmiyor

Back
X