Ber ra
Sizin bütün konularınızı takip ediyorum.. Yasadığınız şeyler zor fakat tek yaptığınız şey annem böyle davrandı kardeşlerim bana kötü davranıyor, hepsiyle küsüm, kardeşim bana tokat attı, yeğenim böyle yaptı... Kendiniz ve çocuğunuz için şikayetlenmekten başka yaptığınız bişey yok ... Birde hergün bdv de hep aynı konuları açıp durmaktan başka.. burdan beklentiniz öneri almaksa bunları birazda faaliyete geçirmek lazım.. Böyle dertlenerek yaşadığınız hayatın üzerine bişey koyamazsınız..
Ben sizden hiç umutlu değilim zira sizde kendinizden umutlu değilsizniz... Belliki bir işte calışmayacak, ayrı ev hayali bile kuramayacak, çocuğunuzu o sığamadığınız aile evinde büyüteceksiniz... Çocuğunuzda mecburen bunlara sizinle birlikte sürüklenecek, siz sürekli annenizle küsüp sizden yaşça küçük kardeşinizden tokat yiyip oturacaksınız, çocuk yeğenlerinizin size yaptığı haksızlıkları burada anlatıp çözüm arayarah gününüzü geçireceksiniz .. Hayır anlamıyorum yaşınızda küçük değil... Üstelik hiç bir iş başvurusunda medeni durum sorulmaz..
Yaşadığınız şeyler kolay değil ama toparlanıp kendinize gelmeniz ve o küçük çocuğa faydası dokunacak şeyler yapmaz gerek artık.. Bahane üretmeden.... Çünkü yetişkin bir insan, heleki bir anne istese çocuğu için herşeyi yapabilir... Madem bu kadar bdv ye takılıyorsunuz burdaki boşanmış ama ayakları dimdik yere basan kadın hikayelerıni okuyun biraz feyz alın... Mutluluklar dilerim..