- 21 Temmuz 2012
- 944
- 275
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Çalışıyomusun?Allah iyi insanlar çıkarsın karşınaMerhaba arkadaşlar; önce kısaca kendimi tanıtayım Yaklaşık 4 yıl önce boşandım. 29 yaşındayım, çocuğum yok. Çok fazla yalnızlık korkusu var ben de. Bazen gelecekten o kadar ümitsiz oluyorum ki Bu durum da kendimi boşvermeme ve kilo almama sebep oldu. Şimdiye kadar karşıma hep ya benden az eğitimli(çok ta önemli değil ama) ve saçma kişiler çıktı. Bir daha evleneceğime hiç inanmıyorum. Ama ilerde bu hayatta yapayalnız kalacağım korkusu da içimi kemiriyor. Sizce ne yapmalıyım? Şu an ailemle yaşıyorum ve rahatım gayet yerinde. Sizde de böyle sorunlar oldu mu?
Evet çalışıyorum.Çalışıyomusun?Allah iyi insanlar çıkarsın karşına
28 yasindayim yasadiginiz korku bendede var hatta durumu kavulwnmeye basladim gibiMerhaba arkadaşlar; önce kısaca kendimi tanıtayım Yaklaşık 4 yıl önce boşandım. 29 yaşındayım, çocuğum yok. Çok fazla yalnızlık korkusu var ben de. Bazen gelecekten o kadar ümitsiz oluyorum ki Bu durum da kendimi boşvermeme ve kilo almama sebep oldu. Şimdiye kadar karşıma hep ya benden az eğitimli(çok ta önemli değil ama) ve saçma kişiler çıktı. Bir daha evleneceğime hiç inanmıyorum. Ama ilerde bu hayatta yapayalnız kalacağım korkusu da içimi kemiriyor. Sizce ne yapmalıyım? Şu an ailemle yaşıyorum ve rahatım gayet yerinde. Sizde de böyle sorunlar oldu mu?
Ya o kadar çok imkanı var ki...Munevver ben senin surekli "ay ben bosandim, aman ben yalniz kalicam, yok ben toparlanamadim" diye surekli kendini gazladigini dusunuyorum. Muhtemelen cok bos vaktin var. 1 dk dahi bos kalmayacak hobiler edin kendine. Dunyada bosanan bir tek sen varmis gibi davraniyorsun.
Münevver' in hayatı bu olmuş artık. Gözü kör olmuş bildiğin.Evi terkettiğim ilk günler dipteydim haliyle, zırıl zırıl ağlayıp duruyordum. Yine babama bişeyler anlatıp ağlıyordum o beni teselli ediyordu herşey güzel olacak falan diyordu (amerikan filmlerindeki babalara dönmüştü iyice). Şimdi ben yalnız mı öleceğim deyince ciddiyeti bırakıp puhahahah ne diyor duydunuz muu diye mutfağa seslenmişti. Uzun süre de söyleyip söyleyip gülmüştü. Kızım bunlar ne kadar saçma düşünceler yani hayret ediyorum sana, hep böyle şeyler düşünüp durursan atlatamazsın ki demişti. O zaman öyle gülmesine çok içerlemiştim çünkü canım çok yanıyordu ve de bi yıkım yaşamanın etkisiyle insanın böyle düşünmesi normaldi yani. Sonradan hak verdim ama, geleceği bilemeyiz gelecek elimizde değil ama şimdiyi güzel yaşamak elimizde. Belki çok güzel bir evlilik yapacaksın belki de evlenmeyeceksin nasipte ne varsa ona teslim olmak gerek. Her koşulda da sahip olduklarınla mutlu olmak gerek.
Neyse uzun etmeyim sonuç olarak insanın kafasından zaman zaman geçer böyle düşünceler ama hayatı sürekli bu şekilde algılamamak lazım. Ne güzel işinde gücündesin ailen yanında sorumluluğun yok arabeske bağlama gözünü seveyim boşanmak o kadar da büyük bir olay değil.
Cok kucumser gibi konusuyorsunuz herkesin kaldiramayacagi yuk baskadir birinin tum derdi anne babadidir birinin meslegi kburunun ailesi bir baskasinin yikilmis evliligiMünevver' in hayatı bu olmuş artık. Gözü kör olmuş bildiğin.
Konu sahininin eski konularını okudunuz mu? Sahip olduğu hiçbirşeyin farkında değil. Yanlış yapıyor. İnsanlar neler yaşıyorlar.Cok kucumser gibi konusuyorsunuz herkesin kaldiramayacagi yuk baskadir birinin tum derdi anne babadidir birinin meslegi kburunun ailesi bir baskasinin yikilmis evliligi
Empati kurmak zorundada degilsiniz sadece saygi gosterirsiniz olyr biter
Konu sahibinin acmis oldugu eski konularida gozden gecirdim ama taktir edersiniz ki her insanin hassas noktasi farklidir ve herkes baska birseye dertlenir ve gozunun onunde sahip olduğu seyleri goremezKonu sahininin eski konularını okudunuz mu? Sahip olduğu hiçbirşeyin farkında değil. Yanlış yapıyor. İnsanlar neler yaşıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?