- 8 Aralık 2015
- 629
- 1.030
- 63
- Konu Sahibi Munevvergul
-
30 yasında boşandımMerhaba arkadaşlar; önce kısaca kendimi tanıtayım Yaklaşık 4 yıl önce boşandım. 29 yaşındayım, çocuğum yok. Çok fazla yalnızlık korkusu var ben de. Bazen gelecekten o kadar ümitsiz oluyorum ki Bu durum da kendimi boşvermeme ve kilo almama sebep oldu. Şimdiye kadar karşıma hep ya benden az eğitimli(çok ta önemli değil ama) ve saçma kişiler çıktı. Bir daha evleneceğime hiç inanmıyorum. Ama ilerde bu hayatta yapayalnız kalacağım korkusu da içimi kemiriyor. Sizce ne yapmalıyım? Şu an ailemle yaşıyorum ve rahatım gayet yerinde. Sizde de böyle sorunlar oldu mu?
Ben saygısızlık yapmadım, kabul etmiyorum.Konu sahibinin acmis oldugu eski konularida gozden gecirdim ama taktir edersiniz ki her insanin hassas noktasi farklidir ve herkes baska birseye dertlenir ve gozunun onunde sahip olduğu seyleri goremez
Konu sahibinin korkusuda yada hassas noktasi demek ki boşanmış olmak gelecekte yalniz kalmak bence kisilerinin hassasiyetlerine saygi duymak lazim kendi dusuncem bu yönde
Ben saygısızlık yapmadım, kabul etmiyorum.
Peki sizce konu sahibinin çok zor koşullarda yaşayan, hatta yaşam mücadelesi veren onca kadının olduğu böyle bir dünyada bu kadar imkanı varken 4 yıldır sürekli yakınması ve isyan halinde olması acı çeken kadınlara saygısızlık değil mi?
Merhaba arkadaşlar; önce kısaca kendimi tanıtayım Yaklaşık 4 yıl önce boşandım. 29 yaşındayım, çocuğum yok. Çok fazla yalnızlık korkusu var ben de. Bazen gelecekten o kadar ümitsiz oluyorum ki Bu durum da kendimi boşvermeme ve kilo almama sebep oldu. Şimdiye kadar karşıma hep ya benden az eğitimli(çok ta önemli değil ama) ve saçma kişiler çıktı. Bir daha evleneceğime hiç inanmıyorum. Ama ilerde bu hayatta yapayalnız kalacağım korkusu da içimi kemiriyor. Sizce ne yapmalıyım? Şu an ailemle yaşıyorum ve rahatım gayet yerinde. Sizde de böyle sorunlar oldu mu?
Kendine zararı var. Münevver ara ara bu konulara takılıp canı sıkılınca efkarlanan, sonra hayatına dönebilen birisi değil.O zaman ozur dileyeyim ve soyle soyleyeyim belki saygisizlik degilde uslubunuz kirici diger konuya gelecek olursak
Hangimiz elimizdeki nimetlerin farkindayiz ki hangimiz bizim sikinti olarak gordugumuz yasam sartlariniz baskalarina gore lux oldugunu gorebiliyoruz
Hatta soyle ornek vereyim ailemden yana sıkintili oldugum durumlar ve hicbir zaman babasiz buyumus ac acikta buyuyen cocuklarin cektikleriyle kendi sikintilarimi kiyaslayip kendi halimi unutup elimdekiyle mutlu olamıyorum
Buna benzer bir cok ornek vardir yada bekarlar bekarliktan muzdaripken evli olanlarin kocalarinin dogum gununu hatirlamayip bundan yakinanlar var yani herkesin sıkintisi kendisine agir ve baskadiyla kiyaslanamaz buda benim gordugum ve soylemek istedigim
Canım sallayın şu ayıları yaaaaaaAz önce forumda bir konu okudum çok üzüldüm. Boşanmış kadını boşanmış erkek bile almaz diye bir konuydu. Başına gelmeyen anlayamaz. Ben bu duruma çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?