Yalnız kalmak istiyorum:(

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Herkesten, her şeyden uzakta sadece bir başıma kalmak istiyorum bu aralar. Çünkü insanların içinde olmak birçok sorun sahibi olmak demek benim için. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Özlemlerim var, alışmaya çalışmalarım var, mecburiyetlerin var, hayal kırıklıklarım var , var da varr. Konuşmak bile yormaya başladı beni. Var mı böyle olan? Azıcık dertleşsek.

Aynen ben de öyleyim..Hiç kimseyi istemiyorum. Herkesi tersliyorum.Son zamanlarda büyük problemler yaşadım, tabi bunun da etkisi var..Huzurlu, dertsiz,tasasız bir hayatı çok özlüyorum..Allah içimize huzur versin.

Duygusuz olabilseydim keşke:(

Aynen ben de öyleyim..Hiç kimseyi istemiyorum. Herkesi tersliyorum.Son zamanlarda büyük problemler yaşadım, tabi bunun da etkisi var..Huzurlu, dertsiz,tasasız bir hayatı çok özlüyorum..Allah içimize huzur versin.

Âmin âmin âmin. Hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. Yalnız olamadığım için onu da yapamıyorum. Nasıl akacak içimdeki hayal kırıklıkları mutsuzluklar:(

Herkesten, her şeyden uzakta sadece bir başıma kalmak istiyorum bu aralar. Çünkü insanların içinde olmak birçok sorun sahibi olmak demek benim için. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Özlemlerim var, alışmaya çalışmalarım var, mecburiyetlerin var, hayal kırıklıklarım var , var da varr. Konuşmak bile yormaya başladı beni. Var mı böyle olan? Azıcık dertleşsek.
Ben varım... Bir başıma sadece uyumak istiyorum.

:( Nasıl umursamaz biri olunur ? Nasıl neyle teselli edebilir insan kendisini?

Bence bunun tek yolu cok buyuk bir aci yasayip ustesinden gelmek...

'Ben bunu bile atlattiysam bana artik hic kimse hicbir sey yapamaz' diyebilmek...

Bu tum onerilerden, ilaclardan daha etkili bir yontem...

Cunku tecrube en etkili tavsiyeden bile ustundur...

Yoksa kuafore git, alisveris ve spor yap, arkadaslarinla gorus bos laf...

İcim kan aglarken bunlara sarilmak kolay mi, bunlari yapmak icin bile bir nebze iyi hissetmek lazim...

O nedenle insan hata yapmaktan korkmamali, pisman olmamali...

Hatalarimiz olmasa, onlari yenme zaferini kazanmasak hayat boyu ayaga kalkamayan kucuk kizlar olarak kalirdik... :KK14:

Sorununuzu anlatirsaniz biz de bir çözüm yolu bulabiliriz belki.. Fikir verebiliriz. .
Sorunum? O kadar karmakarışık ki ben bile anlayamıyorum kendimi. Sadece yalnız kalmak istiyorum ömür boyu tek başıma. Imkansız duygular, özlem, insanlara karşı güvensizlik... O kadar çok ki :( artık kötü biri olduğumu düşünmeye başladım. Kimseye güvenim kalmadı. Çok uzağım herkese kimseden emin olamamak...

buyrun beni mi cagirdiniz ; ))

benzer sekilde hissediyorum maalesef.
bir sure kafami dinlemek istedim ama sonra baktim bu yalniz kalma istegim 1-2haftayla gececek gibi degil.... depresyona mi giriyorum noluyor diyip civi civiyi soker diyerekten sosyal bir yasamin parcasi olmam gerek seklinde dusunerek kendimi motive ettim, simdi iyiyim ; )

buyrun beni mi cagirdiniz ; ))

benzer sekilde hissediyorum maalesef.
bir sure kafami dinlemek istedim ama sonra baktim bu yalniz kalma istegim 1-2haftayla gececek gibi degil.... depresyona mi giriyorum noluyor diyip civi civiyi soker diyerekten sosyal bir yasamin parcasi olmam gerek seklinde dusunerek kendimi motive ettim, simdi iyiyim ; )
Benim de çarem bu olacak gibi ama yapamıyorum :(

eğer biraz daha kendi içinize kapanırsanız depresyon belirtilerini ciddi ciddi yaşamaya başlayacaksınız bir an önce hayata dönme girişimlerinde bulunun...
Hayat kimse için kolay değil hepimiz sorunlar yaşıyoruz ama sorunlardan kaçarak sadece kendini kandırır insan...
Öncelikle toparlanmayı isteyın ayaga kalkın yavas yavas sana size bize kendimizden baska fayda yok

bende içimdeki leri söyleyememekten nefret ediyorum bu huyumdan nefret ediyorum sadece kendime olan oluyo bi gün sıka sıka kendimi hasta olcam....

eğer biraz daha kendi içinize kapanırsanız depresyon belirtilerini ciddi ciddi yaşamaya başlayacaksınız bir an önce hayata dönme girişimlerinde bulunun...
Hayat kimse için kolay değil hepimiz sorunlar yaşıyoruz ama sorunlardan kaçarak sadece kendini kandırır insan...
Öncelikle toparlanmayı isteyın ayaga kalkın yavas yavas sana size bize kendimizden baska fayda yok
Çok fazla düşünüyorum her şeyi bazen karşımdaki insanlara benim durumumda olduklarını söylediklerinde önerdiğim hiçbir şeyi kendim yapamıyorum şu an. Yorulduğumu hissediyorum.

aynen beni anlatmışsın...eğer konuşmak bile seni yoruyorsa mutlaka yalnızlığa ihtiyacın vardır..ben öyle hale geldimki haklı olduğum konuda savunma yapmak bile beni yoruyor..

önce git bi dışarı cık canın istemiyordur ama yap 10 dakika yürü hiç olmazsa bu bile senin üzerinde pozitif etkiye sahip olacak git bir spor salonuna yazıl yada bir kursa vakit bul kendine yıpratma kendini bedenini yor beynini değil.. zannetiğinden daha güçlü birisin

:KK43: Nasıl umursamaz biri olunur ? Nasıl neyle teselli edebilir insan kendisini?

Yaşadıkların sana ders almasını bilirsen tecrübe olcak ve çevredekiler gibi zamanla hayatının merkezine kendinden başkasını koymamasini öğretecek. ..yani ilk once kendine onem verecek ve dusuneceksin diger kimseler sonra gelecek...karsimdaki umursamaz biri ise onunla ilgili hicbir seyi umursayipta yasamimi stresle geciremem ben...her saniyem kiymetlidir...kiymeti de deger bilene vereceksin...duruma gore davranmayi zaman insana ogretiyor canim...maalesef canin aciya aciya ogreniyorsun...

Back
X