Yalnız kalmak istiyorum:(

Ben de yalnız kalmak istiyorum, ama imkanım yok, şöyle 5 günlüğüne falan tek başıma bir yere gitsem. Biraz rahatlamak istiyorum.
Çevremdeki insanlardan çok yoruldum, sürekli yanlış anlaşılmaktan yoruldum, sürekli bir sıkıntı, herkes her şeye karışır, laflar, dedikodular, güvensizlik...
Bir şey işlerine gelmeyince anlamamak için ellerinden geleni yapıyorlar sanki. En basit şeye bir sürü laf.
Evet sosyal yaşamın parçası olmak zorundayız bir şekilde, ama arada gerçekten yalnız kalmam lazım gibi.
Belli bir kesimden koptum rahatladım ama yetmedi, bir baskı var sanki.
Az ve öz insan en güzeli ama henüz öz olacakları bulamadım..
Öncelikle bir çalışsam biraz daha rahat edeceğim muhtemelen...

Yaşadıkların sana ders almasını bilirsen tecrübe olcak ve çevredekiler gibi zamanla hayatının merkezine kendinden başkasını koymamasini öğretecek. ..yani ilk once kendine onem verecek ve dusuneceksin diger kimseler sonra gelecek...karsimdaki umursamaz biri ise onunla ilgili hicbir seyi umursayipta yasamimi stresle geciremem ben...her saniyem kiymetlidir...kiymeti de deger bilene vereceksin...duruma gore davranmayi zaman insana ogretiyor canim...maalesef canin aciya aciya ogreniyorsun...
Aslında ben de bahsettiğin gibiyim ama bazen kötü biri olduğumu düşünüyorum böyle yaptığım için.

Aslında ben de bahsettiğin gibiyim ama bazen kötü biri olduğumu düşünüyorum böyle yaptığım için.

Iste bunun için iyi birisin zaten...cunku kendini sorumlu hissediyorsun...ama hayat bunu ispat ediyor...ben kendimden one kimi koyduysam mutsuz oldum kıymet bilmedileri. ..uüzülen hep ben oldum...sonra dedim neden yani insanlar böyle kim olursa olsun üzülüyorum çünkü haketmedifimi düşünüyordum. Aman o zuzulmesin ama o mutlu olsun vs..vs...sonra bir baktım herkes önce kendini düşünüyor. ..yaptiklarin ve iyi niyetli davranislarin bir cirpi da siliniyor..artik kimse için hayatımı zindan çevirmem. ..yardım edebileceğimiz bir şey varsa ederim, üzüntülülerine üzülür dertlenirim yine mutlu olsunlar isterim vs.vs.ama yeri geldimi hakkımı korurum kimseyi İncitmemeye calisarak. ..hayatının merkezine kendini koymak bu devir de kötü değil merak etme...cunku böylelikle kötülük yapman şart diye birşey de yok...yani aradaki dengeyi kurmak senin elinde aslında. ..kıymet bilmeyene ne kadar değer verebilir bir insan mutlu etmeye calistigin kıymet bilmeyenin mutluluğu ile ne kadar mutlu olabilir bir insan?ben sahsen yoruldum...başkalarını mutlu etmeye çalışmak yorucu karşılığının da değer bilinmeyince tam bir hayal kırıklığı. ..o yüzden artık önce benim mutluluğum önemli zaten ben mutlu olduğum sürece etrafındaki de mutlu olur öyle bir kişiliğim ..ama artık kolay kolay da aman o da mutlu olsun diye şartlarımı sonuna kadar zorlamiyorum. .cunku anladım ki ne yaparsan yap karşındaki ni memnun etmek cook zor ve bu şekilde ancak kendimi yoruyor uzuyor um. ..o yüzden önce ben...cunku böyle yaparak ben kimseye kötülük yapmıyorum ama öteki türlü kendime kötülük yapmış oluyordum. ..Dedigim gibi aradaki dengeyi kurmak önemli olan kuramadigin zaman belki kötü tam anlamıyla bencil oluruz...sadece mutlu olmak uzulmemek kirilmamak kafaya takip kendimi helak etmemek istiyorum ama digerlerinin de kotulugunu istemiyorum...Şimdi sence ben kötü biri miyim...

yalniz kalmak istemiyorummm =( o Kadar cok yalnizlik cekiyorum ki, kendi kendimle konusuyorum, evde bir böcek görsem cigiran ben, mutlu oluyorum.. yalnizlik zor.. her yidigin harci degil demis tarkan..

Ben de yalniz kalmak, yalniz yasamak istiyorum cogu zaman. Kimseye hesap vermemek etrafimda olanlarin kendimi bana yalniz oldugumu hissettirmemeleri, sacma sapan samimiyetsiz soguk toplulukların bana ozume, ruhuma artik zarar veemesini engellemek için. .
Aslinda birbirine karsi sonsuz sevgi, anlayis,
saygi icerisinde olusan kalabaliklar cok güzel. Ruhun, maneviyatin istedigi bu. Dirlik icinde birlik olmak. Ancak ne yazik ki bu atmosferi yakalayamadiginda, şu bu sebepten boyle bir sinerjiyi olusturamadiginda ya da kendini parcalasan da digeri/ diğerleri tarafindan boyle birligin , dirligin , samimiyetin olmadigini görmek, bunu hissetmek... bunun sonucunda da kalabaliklar icerisinde mecburen yalniz kalmak. Insan onuru, gururu icin

Insan onuru gururu adina en buyuk yikimlardan biri. Gozunu uykudan actigin her an her saniye icin hep ayni yikimin icinde olmak.
Iste tum bunlardan kacmak boyle yikimlara maruz kalmamak icin kendi isteginle yalniz kalmak. Zaman zaman hep istedigim ama yapamadigim sey

O kadar haklısınız ki kızlar, inanın hislerimin birçoğuna tercüman oldunuz. Eskisi gibi düşünemiyorum. Öyle bir kalkan var ki bende hiçkimseye güvenemiyorum. Hiç kimsenin iyi niyetli olduğuna inanmaz oldum artık. Güven denen şey kalmadı.

Çok mu kötü şeyler yaşadın ?
bende eskiden böyleydim...ama şu an
nedense umutluyum....iyi insanlar hala var diye..en ahlaklısı,en temiz niyetlisi insanlar
vaar ya..ve ben onlara denk gelicem...diye umutluyum hala açıkçası

O kadar haklısınız ki kızlar, inanın hislerimin birçoğuna tercüman oldunuz. Eskisi gibi düşünemiyorum. Öyle bir kalkan var ki bende hiçkimseye güvenemiyorum. Hiç kimsenin iyi niyetli olduğuna inanmaz oldum artık. Güven denen şey kalmadı.
inan iyi ve guvenilir insanlari bir yirmi yil once bulmak daha kolaydi. Artik guvenilir birini bulmak imkansiz gibi: (( bu aralar bende kendimi sizin hisediyorum. Ve herseyi arkamda birakip alaskaya kacasim var. Ama orasida cok soguk yaa: )) Allah herkese kolaylik versin ve iyi insanlarla karsilastirsin.

Çok mu kötü şeyler yaşadın ?
bende eskiden böyleydim...ama şu an
nedense umutluyum....iyi insanlar hala var diye..en ahlaklısı,en temiz niyetlisi insanlar
vaar ya..ve ben onlara denk gelicem...diye umutluyum hala açıkçası
Çok kötü şeyler yaşamadım ama iyi insanlar da bana denk geldikleri için mutlu olurlar mı ki?

şuan olmasını istediğim tek şey.. Herkesten bu şehirden çekip gitmek kafa dinlemek huzur bulmak.. Kimsenin beni yargılamadığı, sorgulamadığı, küçümsemediği ttanımadığı bir şehre gitmek.. Öyle çok ihtiyacım var ki her yönden =[
insanların değer bilmemesi konusuna girmiyorum soyutladım kendimi insanlardan çünkü en iyi insan yok artık en iyisi bile önce ben diyor
kimseye değmiyor hatta bazen kendi öz ailene bile..

şuan olmasını istediğim tek şey.. Herkesten bu şehirden çekip gitmek kafa dinlemek huzur bulmak.. Kimsenin beni yargılamadığı, sorgulamadığı, küçümsemediği ttanımadığı bir şehre gitmek.. Öyle çok ihtiyacım var ki her yönden =[
insanların değer bilmemesi konusuna girmiyorum soyutladım kendimi insanlardan çünkü en iyi insan yok artık en iyisi bile önce ben diyor
kimseye değmiyor hatta bazen kendi öz ailene bile..
Al benden de o kadar:(

Hicbir dert kalici degil.
Gecen seneki huzunlerimiz hala bizimle mi?
Degil.
Yaralar sariliyor, her seyin bir dahasi oluyor, yeri doldurulabiliyor, oyle ya da boyle kabuk bagliyor.
Olum haric.

Derdimiz misafirimizse ve biz misafirimizi seversek o da bize hos davranir, selamet, serinlik verir belki.

Ne yasadiysaniz her gun biraz daha gececek.
Bir gun bitecek.

Allah yardimciniz olsun.

Hicbir dert kalici degil.
Gecen seneki huzunlerimiz hala bizimle mi?
Degil.
Yaralar sariliyor, her seyin bir dahasi oluyor, yeri doldurulabiliyor, oyle ya da boyle kabuk bagliyor.
Olum haric.

Derdimiz misafirimizse ve biz misafirimizi seversek o da bize hos davranir, selamet, serinlik verir belki.

Ne yasadiysaniz her gun biraz daha gececek.
Bir gun bitecek.

Allah yardimciniz olsun.
Haklısınız.

bende buaralar öyleyim. Aslında 1 yıla yakındır böyleyim, yurt dışına çıkıp kendime yeni bi hayat kurmak istiyorum bazı şeyleri unutmak, bazı anılarımın yerine yenilerini koymak istiyorum.. Bazı boşlukları yeni ortamlarda doldurmak istiorum.. Yeni bi yerde yeni bi hayat zor bununda farkındayım ama buradada olmuyor yapamıyorum..

Hemen hemen aynıyıyız sanırım :)

bende buaralar öyleyim. Aslında 1 yıla yakındır böyleyim, yurt dışına çıkıp kendime yeni bi hayat kurmak istiyorum bazı şeyleri unutmak, bazı anılarımın yerine yenilerini koymak istiyorum.. Bazı boşlukları yeni ortamlarda doldurmak istiorum.. Yeni bi yerde yeni bi hayat zor bununda farkındayım ama buradada olmuyor yapamıyorum..

Hemen hemen aynıyıyız sanırım :)
Aynen öyle. Kızlar artık insanlardan korkuyorum resmen. Tamamen yalnız kalmak istiyorum. Dertsiz tasasız olmam o zaman da belki ama hiç değilse birçok sinir bozucu şey olmaz. Kimseye güvenemiyorum. Bunların hepsi yaşanmışlıkların sonuçları. Duygularımı kontrol altında tutmaya çalışa çalışa hissiz oldum çıktım.

Back
X