Yalnız kalmamak. ..

Papatyalikadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
470
424
18
42
Gece yalnız evde kalamayan var mi?
Varsa bunu aşabildi mi?
Benim eski isimde de ara ara sehir dışına çıkmam gerekirdi. Iş değişikliği yaptım yine ayni.
Sabahları sıkıntım yok ama gece tek başıma kalamıyorum.
Bu zamana kadar annem, kardeşim, babam veya arkadaşım hep birilerini peşimden sürükledim.
Ama artık olacak gibi değil. Bu sefer en az haftada bir kez kesin şehir dışına cikmam gerekecek. Belki 2 sefer. Sürekli birisini bulamayacagim için bu işi çözmem lazım. Ama nasıl?
(Kisaca yalniz kalamiyorum diyebilirdim ama iş vahim. Anlatmak istedim.
Imla hataları için şimdiden Özür dilerim. Telefondan yazıyorum. )

Bende çoğu zaman evde tek kalıyorum nadiren tırstığım olur özellikle kışın.
Açarım televizyonun sesini öyle uyurum mesela.
Veya banyoya gitceksem bağıra bağıra şarkı söylerim başka odaya geçiceksem falan.
Kimsenin olmadığının bilincinde olmama rağmen kendimi böyle telkin ederim.
Bunun gibi şeyler yapabilirsiniz.

Olur da evde mecburen yalnız kalıversem her odadan garip garip sesler gelmeye başlar, kapının önünde hazır bekleyen hırsızlar kapıyı açmaya çalışır, yatağın altındaki, dolabın içindeki, kapının arkasındaki Şeyler harekete geçer, aynadan yansıyanlar mı dersin yangın merdiveninden tırmananlar mı dersin ooooo daha neler neler. Direk evde korku filmi senaryosu yazar yönetir oynarım..

anlamadım

gece şehir dışına çıkınca nasıl yalnız olacaksınız ki

otobüs uçak vs gidiliyor işte

evde yalnız kalamıyorum demiyorsunuz

yalnız gece yolculuk mu yapamıyorsunuz

burda da yazdım gece evde kalamıyorum diyenlere derim ki senin evde kalamadığın saatlerde ben bulunduğum şehirden İstanbul Esenler otogarına gitmiş; ordan taksi ile havaalanına gidiyordum diye

ne olur ki insana biraz kendine güven; başına bir şey gelecekse her yerde gelir

haftada bir şehir dışına gittim; hem de ülkenin öteki ucuna daha önce adını duymadığım ilçelere de

hatta bir sabah bir grup işe giden görünümlü kişiler servis bekliyor; burada pastane vs bir şeyler yenecek bir yer var mı dedim

bana" ay güzelim sen buraya nereden düştün " dediler :)

Esim polis ve son 1 aydir 12 12 gece çalışıyor
Yani hiç bir gece evde yok .
Bende gündüz çalışıyorum. 1 aydir sadece haftada 1 gün onda da sabah 8 den akşam 7 ye kadar gördüm. .
Hep yalnızım geceleri evde.. kimse yok..
Alıştım sıkıntı yok ..
Ben televizyon in ayarını kuruyorum
Mesela 2 saat sonra otomatik kapanıyor
Onun sesi geliyor yatak odasına öyle uyuyorum çoğu zaman
Tavsiye ederim

Evde veya otelde yalnız kalamiyorum.
Otobüs, uçak tarzı şeylerde sıkıntım yok. Tersine gece yolculuk severim ama kalmam gerekecek 1 veya 2 gece.
Buyuk ihtimalle de bir ev ayarlanacak.

Evde veya otelde yalnız kalamiyorum.
Otobüs, uçak tarzı şeylerde sıkıntım yok. Tersine gece yolculuk severim ama kalmam gerekecek 1 veya 2 gece.
Buyuk ihtimalle de bir ev ayarlanacak.

yukarda yazdığım sizin için de geçerli

otobüste uçakta gece sokakta olunca bir şey olmuyor da evde ne olur ki insana

kilitleyin kapınızı kapayın pencereyi kapıyı yatın

hadi çok korktu iseniz kapının arkasına bir de sandalye koyun

Var: Eski kayınvalidem.
Gece yalnız kalamaması yüzünden sürekli eşimi çağırdı yanına.
Eşim sürekli beni sürükledi çoluk çocuk yanına.
Habersiz evime gelip haftalarca kaldı.
Tedaviyi reddetti (çünkü işine gelmiyordu)
Bakıcı tekliflerini reddetti (çünkü illa da çocuklarını-özellikle eski kocamı- istiyordu yanında)

Velhasılı boşanma sebeplerimden biri oldu.

Yaşınız genç, gidin bir doktora, tedavinizi olun. İleride kendinizinki başta olmak üzere bir sürü kişinin hayatını mahvedebilirsiniz.

Cok tesekkur ediyorum; )

bu arada korku da tamamen ortama göre

görümcem korkar yalnız kalamazdı daha doğrusu ikisi de korkar birbirlerine hak verirler

İstanbul'a gitti; kendisine suriyelilerin vs olduğu bir binada bir çatı katı buldu ve orada yaşadı tek başına

demek ki zorda kalınca korkmuyormuş

burda çelik kapılı evde duramıyordu; orda kapısı plastik gibi olan bir yerde kalmış

diğeri de eşi eve geç geldiğinde ışık açık uyur; eşi gelmeyecekse annesine gider; neyse annesi bu sene memlekete gitti; o da mecburen kalıyor ayda bir gece yalnız

siz de yavaş yavaş alışın; alışılıyor örnekler var

Aynen yaa. Ve hemen muammer kaddafi'nin ölüm sahnesinden itibaren başlayan bir sürü korkunç görüntü aklıma gelmeye başlıyor.

Tv'yi içerde açık birakamam. Sesi açıldı mi kisildi mi ona dikkat kesilirim (
Şaka gibi ama gerçek

Allah korusun. Ama bakıcıya aslaaaaa hayir demem :) odamin kapısını kilitlerim tabi :))

Insallah

Sanırım ben de kalamıyorum.Yani hiç yalnız kalmadım Atanıp gideceğim bu yıl.Nasıl yaparım ne olur tek başıma kalırsam düşünüyorum şimdiden.

Önceden korkardım.3 senedir korku filmi izlemiyorum ve çok faydası oldu.çünkü evde tek kalınca mutlaka bi dejavu yaşıyordum korku filmi sahnelerinden
Kesinlikle etkili cozum . Cumartesi aksami izlemeye ozen gosteriyorum pazar esimle beraber olcagimiz icin

Dua edin yatarken, gece lambası gibi bi lambayı açın, tv nin saatini kurun yatın. yada kitap okuyun hemen uykunuz gelir zaten uykuya da hızlıca geçmiş olursunuz.

Korkmam şükür. .
Kapıları kitleyip işime bakarım. .
Allah'a emanetiz ..
İstedikten sonra başarabilirsin. .

Ben degil gece evde yalniz kalmak odada bile yalniz basima yatamazdim hani olur da evdekiler aksam bir yere gitse onlar gelene kadar evin bütün isiklari acik oturur beklerdim. Sonra kardesimle odalari ayirdik onun istegi uzerine, odamda ki tv yi acip uyurdum bana ses olsun diye. Sonra evimi ayirdim guvenligi olan bir sitede ev tuttum iki senedir buradayim daha bir iki aydir tv acik uyumaktan vazgectim. Kesinlikle korkmuyorum hatta babamin evinde kapiyi on kere kontrol ederdim burada kilitlemiyorum bile cogu zaman. Bu arada ben hirsizdan ya da eve zorla girmeye calisacak insanoglundan cok, kucukken sahit oldugum bazi seyler nedeniyle paranormal olaylardan korkuyordum. Ama zamanla geciyor hepsi insan alisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…