Yalnız kalpler, toplanın bakalım :)

Kız arkadaşı evleneli 1 yıl olmuş canım. Ama bilmiyorum hala seviyor mudur ? Ben hatırlıyorum onları 4 yıl boyunca sevgili olmuşlardi. Unutmasi zor mudur ki ?

benim ki 4,5 yildan sonra 6 ay icinde evlendi Yani erkekler pek takilmiyo sanirim :) sorun yok bence ilk konusmaya göre gayet normal aksam is nasil gecti filan diye bi mesaj at konusmayi baslat ilgin oldugunu anlasin ama gayet arkadasca yaz sonra bak bakalim belki konu konuyu acar konusmaya baslarsiniz sonra da kendini yavasca Geri cekersin bakalim ondan da bisey gelecek mi

Ne olacak bizim bu halimiz :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belirsizlik insani mafediyor.. Biraz vicdan azabi cekiyorm. Bazen oluyo ben hatali deglm diye düsünüYorm..ki bu agir basiyo. Senin konun nasil peki ?

Belirsizlik insani mafediyor.. Biraz vicdan azabi cekiyorm. Bazen oluyo ben hatali deglm diye düsünüYorm..ki bu agir basiyo. Senin konun nasil peki ?

Benim umut verdi ve gitti :(

Bu acidan hic düsünmwmistm. Benimkkde umt verdi belkide sonra gitti bilemiyorm. Seninki nekdrlik bi iliskiydi kisaca anlatsana

1yıl önce tanışmıştık ve o başka şehirde olmasına rağmen sürekli bana ümit verdi. Birgün bizim geleceğimiz yok dedi ve olumsuz konuşmaya başladı. Onu seviyorum içimde karşı konulamaz bi aşk var ne yapsam geçmiyor. Ağlıyorum sızlıyorum içiyorum geçmiyor. Sürekli depresif hissediyorum. Aylar sonra yeniden buluştuk ve bana hiç bisey olmamış gibi güzel şeyler söyledi umut verdi.

Konu açmıştım ordan aldın hemen canım

1yıl önce tanışmıştık ve o başka şehirde olmasına rağmen sürekli bana ümit verdi. Birgün bizim geleceğimiz yok dedi ve olumsuz konuşmaya başladı. Onu seviyorum içimde karşı konulamaz bi aşk var ne yapsam geçmiyor. Ağlıyorum sızlıyorum içiyorum geçmiyor. Sürekli depresif hissediyorum. Aylar sonra yeniden buluştuk ve bana hiç bisey olmamış gibi güzel şeyler söyledi umut verdi.

Konu açmıştım ordan aldın hemen canım

Yani ben bu değişimin daha doğrusu dengesizliğin sebebini anlayamıyorum.Ay demezler mi ayı oğlu ayı baştan niye çiçek böcek konuşuyorsun sonra kafana esince çevriliyorsun.Hayır bir şey ters geldiyse bile söyle ki biz de bilelim şundan şundan bitti acı verse de bi neden sonuç ilişkisi kurabilelim kafamızda.Ama yok yani :19:

hic sorma Ya bugun bi huzunlendim gece gece suna bak hayatta hersey degisiyo Forum bile evrim gecirdi insallah bizde yakin zamanda evrim gecirir evlilik hazirliklari coluk cocuk forumlarinda daha cok aktif oluruz :)

inşallah menekşecimm:) o böyle kalpli ifade vardı ellerini kavuşturan, hiç bi ifade yok artık :(

eğer eşinle mutluysan sorun yok. bizim yalnızlığımız duygusal dünyamızı paylaşacak birinin olmayışı:ssz: arkadaş konusuna gelince, zaten benim de kalmadı:1: en yakın sandığım arkadaşımın bile bu gelişinde bana ayırcak vakti olmadı nedense.. hiç önemli değil açıkçası. artık kırılmamayı öğreniyorum.

eş ile olan mutluluk başka arkadaşınla paylaştığın mutluluk başka eşime herşeyi anlatamıyorum ki bende duygusal yalnızlıktan bahsdiyorum şöyle her derdimi paylaşabileceğim her şeyi konuşabileceğim fikir alışverişinde bulunabileceğim hiç kimse kalmamış arkadaşlarımdan kötü bir durum yani :(

eş ile olan mutluluk başka arkadaşınla paylaştığın mutluluk başka eşime herşeyi anlatamıyorum ki bende duygusal yalnızlıktan bahsdiyorum şöyle her derdimi paylaşabileceğim her şeyi konuşabileceğim fikir alışverişinde bulunabileceğim hiç kimse kalmamış arkadaşlarımdan kötü bir durum yani :(

oyle de zor oluyo Ya :( peki yeni arkadaslar edinmeyi denesen yokmu soyle komsularin filan tabi iyi bi dostun yerini tutmaz ama en azindan kucuk bi cevre edinebilirsin

oyle de zor oluyo Ya :( peki yeni arkadaslar edinmeyi denesen yokmu soyle komsularin filan tabi iyi bi dostun yerini tutmaz ama en azindan kucuk bi cevre edinebilirsin
komşularım çevrem var olmaz olur mu ama arkadaşlarımın çogu evli hepsinin kendine göre hayatları var bende çalıştığım için çok zaman ayıramıyorum komşularım desen dedikodu kazanı gibi ben derdimi anlatıyorum paylaşıyorum da onlarda mübarek hiç dert tasa yokmuş gibi hiç bişi anlatmıyorlar e ben niye anlatayım ozaman diyorum komşularımın hiç biri çalışmıyor hepsi evde sürekli birbirlerinin arkadalrındam konuşuyorlar onun için güvenebileceğim çok kimse yok hoş burda da ne kadar güvenebilirsin ama en azından hergün bilgisayar başındayız şöyle şen hareketli bi kaç bişi paylaşabileceğim sıkılmadan konuşabilceğim arkadaşım olsa keşke diyorum ama artık bu KK pek umudum da kalmadı açıkçası bir sürü yorumlar yazıyorum hiç kimse çıkmadı karşıma neyse çok konuştum hayırlsı diyelim..

komşularım çevrem var olmaz olur mu ama arkadaşlarımın çogu evli hepsinin kendine göre hayatları var bende çalıştığım için çok zaman ayıramıyorum komşularım desen dedikodu kazanı gibi ben derdimi anlatıyorum paylaşıyorum da onlarda mübarek hiç dert tasa yokmuş gibi hiç bişi anlatmıyorlar e ben niye anlatayım ozaman diyorum komşularımın hiç biri çalışmıyor hepsi evde sürekli birbirlerinin arkadalrındam konuşuyorlar onun için güvenebileceğim çok kimse yok hoş burda da ne kadar güvenebilirsin ama en azından hergün bilgisayar başındayız şöyle şen hareketli bi kaç bişi paylaşabileceğim sıkılmadan konuşabilceğim arkadaşım olsa keşke diyorum ama artık bu KK pek umudum da kalmadı açıkçası bir sürü yorumlar yazıyorum hiç kimse çıkmadı karşıma neyse çok konuştum hayırlsı diyelim..

daha 38 mesaj yazmışsınız, durun bakalım anca:KK14: ben 2 senedir üyeyim, birkaç güzel arkadaş edindim. sabır :)

merhaba ... nasılsınız ...

merhaba:KK54:

maalesef komsular oyle oluyo genelde ama burada zamanla güzel arkadasliklar edinebilirsin Ya da konu acip icindekileri de paylasabilirsin en azindan kimse kimsenin dedikodusunu yapmiyo ve cogu zamanda güzel yorumlar alip biraz da olsa kafani dagitabiliyorsun...

blackcim nasilsin canim.. Ben Sabah fena krizlerdeydim hava bulanik yagmurlu yataktan kalktim heryerim agriyo evdekilere catip duruyorum hersey sinirimi bozdu bende hazirlandim erkenden Ise gittim bir iki Saat surdu kafami dagitip kendime gelmem.. Basimi alip gidesim geldi resmen Ya anlatamam ... Ben asik olmak istiyorum yine : ) artik zamanim gelmis hissediyorum yine yeniden en derinden ask istiyorum

o kadar çok konu var ki paylaşmak istediğim hangi birinden başlayacağımı hiç bilemiyorum zamanla artık fırsat buldukça yavaş yavaş başlayacağım ben de inanıyorum burda güzel kalıcı arkadaşlıklar edineceğime ne demişler inanmak başarmanın yarısıymış konuyla ne alakaysa inanıyorum yani güzel dostluklar arkadaşlıklar edineceğime :D:KK8:

Back
X