Yalnız kalpler, toplanın bakalım :)

o his banada ugruyo Ara Ara.. Kac yasina geldim okulu bitiremedim Hep baska seylerle oyalandim ikinci plana attim derslerimi.. Dogru duzgun bi Isim yok Hala üniversiteli ve parttime isle ugrasiyorum bu Ara bende bunlara takildim fena.. Hele birde evlilik meselesi var oraya hic girmiyorum.. Hayalini bile kuramiyorum artik.. Off ooff dert ararsan cok..

sende çok dolmuşsun canım. :( Allah yardımcın olsun.

peki o nasıl davranıyor? seni görmek istedi mi mesela? gelme planı var mı?

asiri ilgili yemegimi bile kontrol ediyo o kadar Yani cok güzel yazismalarimiz oldu cok eglenceli cok güldürdü beni... Bu ayin 20sinden sonra gelmeyi ve benimle görüsmeyi cok istiyo ama Ben tirstim acikcasi.. Romantik olamiyorum hic acik acik suan iliski dusunmedigimi soyledim sorun degil diyo arkadas gibi takiliriz olursa olur kafasinda.. Aslinda bende Boyle bisey istiyordum ama simdi de bu durumdan bunaldim galiba hayatimda ne duygusal ne de arkadas yönden bi erkege tahammulum yok :( ne yapacagim bilmiyorum

asiri ilgili yemegimi bile kontrol ediyo o kadar Yani cok güzel yazismalarimiz oldu cok eglenceli cok güldürdü beni... Bu ayin 20sinden sonra gelmeyi ve benimle görüsmeyi cok istiyo ama Ben tirstim acikcasi.. Romantik olamiyorum hic acik acik suan iliski dusunmedigimi soyledim sorun degil diyo arkadas gibi takiliriz olursa olur kafasinda.. Aslinda bende Boyle bisey istiyordum ama simdi de bu durumdan bunaldim galiba hayatimda ne duygusal ne de arkadas yönden bi erkege tahammulum yok :( ne yapacagim bilmiyorum

bence görüşmelisin. hem kafan dağılır biraz. bence iyi gelir. :)

hg aramiza cecen :) nasilsin

Selam canım nasılsın :)

Keşke bir şans versen bende istemiyorum kimseyi ama böyle kendimizi kapattığımız sürece yol alamayız .

bence görüşmelisin. hem kafan dağılır biraz. bence iyi gelir. :)

öylemi dersin bilmiyorum ki.. :) ama pakistanli Ya cok ilginc bisey birde sürekli inglizce yazisiyoruz alisik olmadigim bi durum.. Son iki gündür yazmiyorum artik sogusun diye..:) Ben iyice dengesizlestim bu aralar bi asik olmak istiyorum karsima cikanlari istemiyorum ne istedigimi bilmiyorum acikcasi :)

ben görüşmen taraftarıyım. bir şans ver. dostça da olsa zaman geçirin. belki ummadığın şeyler hissedersin, kimbilebilir:34:

öylemi dersin bilmiyorum ki.. :) ama pakistanli Ya cok ilginc bisey birde sürekli inglizce yazisiyoruz alisik olmadigim bi durum.. Son iki gündür yazmiyorum artik sogusun diye..:) Ben iyice dengesizlestim bu aralar bi asik olmak istiyorum karsima cikanlari istemiyorum ne istedigimi bilmiyorum acikcasi :)

bence devam etmelisin. hem inglizceyide unutmamış olursun. değişik ilginç bir deneyim olur . :)

evet haklisiniz.. 3 hafta daha dusunme zamanim var zaten gelecek hem burada akrabalarini ziyaret edecek Eger istemessem yine görüsmeyebilirim :)

tamam düşün.. bene biriyle yakınlaşma korkusu senin içindeki. ama onu sadece iyi zaman geçirilcek bir arkadaş gbi düşünürsen korkuların da gider.

Ah ah o korkular bende aynılarını yaşıyorum niye böyle olduk biz ya :31:

Ben galiba gidenin yasattiklarini Hala Tam anlamiyla hazmedemedim ondan böyle diye düsünüyorum.. Büyük umutlarla baglanip sonrasinda yasanan hayal kirikliklarina alismak zor oluyo.. Etrafimda ki mutlu ciftlere özenemiyorum bile hersey o kadar yalan geliyo ki bana

Ben galiba gidenin yasattiklarini Hala Tam anlamiyla hazmedemedim ondan böyle diye düsünüyorum.. Büyük umutlarla baglanip sonrasinda yasanan hayal kirikliklarina alismak zor oluyo.. Etrafimda ki mutlu ciftlere özenemiyorum bile hersey o kadar yalan geliyo ki bana

Aslında kaç yıl geçti üzerinden normal duygular yaşayan bir insan olsa çoktan unutup yeni aşklara yelken açmıştı en azından onların yaptığı gibi .
Ama bazı insanların sevgisi bu kadar gerçek ve ciddi oluyor işte . Yaşanan hayal kırıklıklarını kolay kolay unutamıyorsun .
Aynı hayalleri bir başkası ile kuramıyorsun bundan delicesine korkuyorsun .
Yahu ben unutmaktan bile korktum ama yavaş yavaş siliniyor hafızamdan .
Zaten ne gelmesini isterim ne dönmesini çoğu kezde reddettim .
Artık yeni bir şeylere başlayıp kurtulma zamanı ama oda olmuyor işte kendini bu kadar kapatınca :/

Aslında kaç yıl geçti üzerinden normal duygular yaşayan bir insan olsa çoktan unutup yeni aşklara yelken açmıştı en azından onların yaptığı gibi .
Ama bazı insanların sevgisi bu kadar gerçek ve ciddi oluyor işte . Yaşanan hayal kırıklıklarını kolay kolay unutamıyorsun .
Artık yeni bir şeylere başlayıp kurtulma zamanı ama oda olmuyor işte kendini bu kadar kapatınca :/

nasıl sevmişiz değil mi.. at at at bitmedi içimizdekiler.. bir daha istemem kimseyi bu kadar sevmek.

baslarda unutmaktan korkuyorsun sonra öyle seyler oluyoki delice unutmak istiyorsun o kadar unutmak istiyorsun ki baska birisinin bile onu hatirlatacagindan korkuyorsun belki de Tam olarak bu korkum :) onu unutmak icin o kadar cabaladim ki simdi güzel olan hersey silindi dönecegi umudu yok fakat baska bi tende sanki tekrar Can bulup yine icimi acitacak diye korkuyorum onun icin hic bi erkege tahammulum yok.. Bu daha ne kadar sürecek bilmiyorum...

nasıl sevmişiz değil mi.. at at at bitmedi içimizdekiler.. bir daha istemem kimseyi bu kadar sevmek.

biz gercekten sevmisiz canim Ya onlar utansin onlar üzülsün bir daha böyle seveni bulamayacaklar bence.. Ve Benim Hala umudum var bi yerlerde ruh esimiz var o gelince korku filan kalmayacak bence :) hemencik cözülüverecegiz :)

Back
X