Yalnız kalpler, toplanın bakalım :)

ah keşkeeee.. ama 2 ay duruyor 3. ay başlıyor.. bir deniz aşkı geliyor sonra hoopp bakmışım yola çıkmış.. hatta eskiden acaba ben mi sıkıyorum bunaltıyorumda kaçar gibi gidiyor diye düşünürdüm hep..
Yok yok onların bu deniz aşkı hepsinde var ☺☺ Bence biraz onlara rahat geliyor 6 ay zaten yoklar . Geldiğinde herkesler pohpohluyor menmun kalıyorlar bence yani

Yok yok onların bu deniz aşkı hepsinde var ☺☺ Bence biraz onlara rahat geliyor 6 ay zaten yoklar . Geldiğinde herkesler pohpohluyor menmun kalıyorlar bence yani

kesinlikle:) çok eziyetli bir iş zaten bana yap deseler, ne kadar para verirlerse versinler yapmam :)

ayy buna çok güldüm :))) aynı ben :)

$baattin.webp

Merhaba yalniiiz kalpler :D aranıza bir yalnız kalpli daha geldiiii :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

23 yaşındayım canım. Nickim sevda çiçeği ama sevda yanıma ugramiyor ...

ayy bir Çıtırcık daha :)) çok gençsiniz çok:ssz:

senin yaşındayken sevda bana da uğramıyordu:) 3 yıl önce bir uğradı, kök saldı yapıştı iliğime kemiğime, kalakaldı öyle:5: neyse inşallah hepimiz mutlu olucaz bakalım..bekliyorum:10:

Hosgeldinnnnn ☺ bana göre genç sayiliyorsun bende 25 yaşındayım. Umarım bu yıl bizim yilimiz olurr

Inşallah bu sene bizim yılımız oluuuur :D

senin yaşındayken sevda bana da uğramıyordu:) 3 yıl önce bir uğradı, kök saldı yapıştı iliğime kemiğime, kalakaldı öyle:5: neyse inşallah hepimiz mutlu olucaz bakalım..bekliyorum:10:

Ayyy inşallah hepimiz çook mutlu oluruz :D

Neden o sevdayı ugurladin peki sevgili güzel topigimizin kurucusu

Back
X