Bana hiç yabancı degil bu durum.ve ben 4. Buçuk aylık evliyim ben altta Kayinvalidem üst katta . Bu güne kadar ben eşimle baş başa 2 veya 3 kere kendi evimde yemisimdir. Yemek yukarıda olur. Biz birde yukarı cikariz . Genelde ben yaparım yemeği o gezer Bir de ise girdi. Şimdi birde bütün herşey bana kaldı. Bende daha 3 4 haftalık gebeyim ilerleyen zamanlarda nasıl olucak bende bilmiyorum. Ve kendisi çok alından evlendiğimden bu yana 2 kere ciddi tartışmamız oldu yukarı çıkmadığım oldu tabi yine o aldı gönlümü herkes onu pohpohlasin ister ve çocuğu var biri esim diğer bir kız var . Birde eşime aşırı düşkun yanımda sapır şupur öpüyor. Ya siz allahtan araya mesafe koymussunuz . Koymasanız inanın daha kotu sonuçlar oluyor . Benimde annemlere gitmemve ona sormamam dan dolayı geçen kavga çıktı. Hayır ben de hep alttan alıyordum ama . Sabırlı bir insan degilim hemen suratını asar evde herkese küser . Hatta bazen der ki burdan çıkalım başka bir yere altlı üstü gidelim. Hayır yani hiç hoş bir durum yok. En yakın zamanda çıkmayı hedefliyorum bende bu evden. Bunalıyor insan siz bir ara en azindan haftada 1 2 kere iniyormuşsunuz ben şu an a kadar her gün birlikteyim doğru düzgün bir düzenim yok . Yok burda yatin lar falan . Anlıyorum canım cidden çok zor bir durum mesafeni korumaya çalış ve koru . Ben korumadım buaralar iç çığrından çıkıyor. Ve eşim de haddinden fazla düşkün annesine
İşte o çok zoruma gidiyo bide kendi aileme ayda bir gidince sinirleniyorum. İnsanın huzuru kalmıyor
Evladına, torunlarına bunu yapan kadına merhamet falan etmem ben. Gelgit değil bu basbayağı bencillik.Kaynım iki gün memlekette yanında durup tatil yerine gidince eve almamış daha, 4 çoçukla gecenin bir vakti otel ayarlamışlar dönüşlerinde. Yani gel gitleri var anlayacağınız... bende vicdan yapıyorum haliyle yapayalnız diye...
Kaçarak evlendik. Okulum bitti bu sene bitirdim.keşke evlenmeden önce kabul etmeseydiniz altlı üstlü oturmayı
Çok erken hamile kalmışsınız
Çok küçük yaşta evlenmişsiniz(profilde 20 yaş diyor() bu yaşta okulda olmanız gerekirken kayınvalide ile uğraşıyorsunuz çok üzüldüm m
Biraz sert yazmış olabilirim ama inanın bu iki sene içinde huyunu suyunu öğrendim. Oda hep “anne kız ilişkisi kurmak istiyorum” derdi ama ben iyiysem komple onun suyuna göre gidiyorsam ozaman iyiydim. Tabiki yalnız kalmasını istemem, yine inerim görüşürüm. Yemek yapar götürürüm ama zorunlu bir ilişki olmasını istemem. Atıyorum meşgul olduğumda telefonu duymazdım veya bir kaç gün aralıkla arardım başlardı tavırlara. Sınırlarını bilmiyor çoğu zaman alttan alıyorum zaten. Öyle neşeli bir kadında değil ki, iniyorum sohbet edelim vakit geçirelim diye eskilerden atıp tutar, moral bozucu şeyler konuşur. Bana laf vurmaya başlarBende eşimin annesiyle sizin gibi dip dibe oturuyorum. O da yalnız bir kadın, eşi yok. Ve çooook memnunum. Allah başımdan eksik etmesin onu. Anne kız ilişkimiz var. Yarın bir gün özellikle çocuğunuz olduğunda anlayacaksınız. Tuvalete gidemediğinizde yanınızda bir büyüğünüzün olması çok kıymetli oluyor. Biz genciz tabi ki her zaman fikirler uyuşmuyor, önemli olan anlayışlı olabilmek. Biraz ben onun suyuna giderim, birazda o benim suyuna gider. Hepimizin annesi var sonuçta. Ben nasıl annemin yalnız kalmasını istemezsem onu da yalnız bırakamam. Bazen görümceme gidiyor, mumla arıyorum. Hem annem hem arkadaşım oldu sağolsun.
Bence olabildiğince güzel ilişki kurmaya çalışın. Evliliğiniz bundan çok güzel etkilenecek emin olun
Ah okadar haklısın dediklerinde benim anlattıklarım şuan sadece bir kısmı. Hasta yaşlı eşine küstü diye bana ona kahvaltı bile hazırlamaya müsade etmeyen, üst katta kahvaltı masasını bize donatıp keyifli keyifli yiyen birinden bahsediyorum. Bunda kötü niyet yok mu? Anneme gelince ayda bir gidiyoruz ben ama haftada bir, bazen haftada 2-3 inerim kvye. Kvyi kaç kere gezmeye çıkardım annemle bir kere sinemaya gittik onda kvyide yanımda götürdümevet anahtar sözcükler ben yazmadan dökülmüş.
bu kadın arkadaşlarım kendi aileleri ile böyle altlı üsltü otursalar annelerinin yanından ayrılmak istemezler, yeme içme danışma full birlikte olurlar.. ama ne hikmetse konu kv olunca mesafe koyalım, samimi olmayalım, aman rahatsız oluyorum özel hayat kalmıyor vs dertler başlar.
ilk konuda yazmışsınız çat kapı gelmez, hizmet beklemez diye. geri kalan taleplerini de belli bi mesafe ile koruduktan sonra yalnız kadın için bu kadar dertlenmek neden?
ben 3 sene oturdum kv ile aynı apartmanda. çalışıyordum, oğluma bakıyordu. o da eve gelince yazardı gelin yemek hazır diye.. allah bin kere razı olsun derim hep. müsait değiliz diyince bir şey demezdi ama evinde sıcak yemeği hep vardı, evle ilgili bir şey yapılacak olsa destek olurdu, misafirim olsa 2-3 çeşit yemek yapar getirirdi vs vs.. evet ilgi beklerdi ama bir şeyimize karışmadığı ve anahtarı olmasına rağmen bir kere evime habersiz girmediği için ben bir kere bile ilgi beklemesini sorun etmedim.
gerçekten ölümlü dünya ve kötü niyetli olmayan kimseyi özellikle de ebeveynleri üzmemek gerektiğini düşünüyorum.
Bizim kv de yakın oturumn.Akşamları yemekleri bir yeriz derdi. Babamda yakın tut dedi. Tüm akrabalar falan yakın tut dedi. Ben biraz patavatsızım annem babam kv kp falan herkesın oldugu ortamda bana daraltı gelıyo ıstemıyorum dedim. 2 vesait olan bir yer tuttum. Evim cok güzel. İyiki uzak tuttum. Evlenmek üzere olan herkese de en az 2 dolmus mesafesi tavsıye ederımBiraz uzun diye tam okuyamadim ama mesafeli olmaya gayret edin. Benim kayinvalidem de bir cok kez kendi ust katini önerdi ama ben net bir sekilde ne anneme ne de size yakin oturmak istemiyorum dedim. Yurume mesafeli olmasini istediğimi esime de soyledim ses cikarmadi kabul etti.10-15 dk yürüme mesafesi ama olsun kapim ayri bacam ayri. He kayinvalidem iyidir hostur severim. Illa ki anlasmazliklarimiz olur ama dip dibe olmaya gerek yok. Benim annemde yalniz babam vefat etti. Ama bizler evlenirken kendi evinden ayrilmadi. Abimi yanina almadi veya onlarla yasamak istemedi. Herkes kendi evini barkini sorumlulugunu alsin dedi. Simdi bazen bana gelir bazen ablama, abime gider. Sicaklar olunca biz anneme gideriz bahcede cocuklar oynasin etsin diye. Her kayinvalideye biraz vicdan diliyorum. Kendileri cekmisler kayinvalideden gelinlerine hos davranacaklarina iyice cile cektirme pesindeler.
Mesafeyi koruyorum. Zaten bir kavga çıkmıştı bundan dolayı ondan beri pek yanaşamıyor artık. Eşim arkamda, kendisi farkediyor zaten çoğu şeyi ama haliyle kötü gelin ben oldumBiraz uzun diye tam okuyamadim ama mesafeli olmaya gayret edin. Benim kayinvalidem de bir cok kez kendi ust katini önerdi ama ben net bir sekilde ne anneme ne de size yakin oturmak istemiyorum dedim. Yurume mesafeli olmasini istediğimi esime de soyledim ses cikarmadi kabul etti.10-15 dk yürüme mesafesi ama olsun kapim ayri bacam ayri. He kayinvalidem iyidir hostur severim. Illa ki anlasmazliklarimiz olur ama dip dibe olmaya gerek yok. Benim annemde yalniz babam vefat etti. Ama bizler evlenirken kendi evinden ayrilmadi. Abimi yanina almadi veya onlarla yasamak istemedi. Herkes kendi evini barkini sorumlulugunu alsin dedi. Simdi bazen bana gelir bazen ablama, abime gider. Sicaklar olunca biz anneme gideriz bahcede cocuklar oynasin etsin diye. Her kayinvalideye biraz vicdan diliyorum. Kendileri cekmisler kayinvalideden gelinlerine hos davranacaklarina iyice cile cektirme pesindeler.
Bu şehirde sadece biz varız yanında, gel gitleri olmasa idare edilcek şekilde. Zaten çalışıyorum bende, eşim işte konuşmadığı için bana kalıyor ilgi göstermek. Ama sağolsun banada sürekli eşimi doldurduğumu diyorBizim kv de yakın oturumn.Akşamları yemekleri bir yeriz derdi. Babamda yakın tut dedi. Tüm akrabalar falan yakın tut dedi. Ben biraz patavatsızım annem babam kv kp falan herkesın oldugu ortamda bana daraltı gelıyo ıstemıyorum dedim. 2 vesait olan bir yer tuttum. Evim cok güzel. İyiki uzak tuttum. Evlenmek üzere olan herkese de en az 2 dolmus mesafesi tavsıye ederım
Benim kayinvalidem ben cagirmadigim surece gelmez, gelsede karni açsa bile tokum der zor yemek yediririm. Evim pis olsa demez bu niye burada burasi niye böyle. Ama herkese karsi böyle hep zahmet vereceğini düşündüğü icin kimseye gitmek istemez ama hep ağırlamak ister. Yine de ust katinda olsam bu seferde surekli cocugu ver ben tutayim bakayim diyecekti. O yuzden yürüme mesafesi bile bize yettiBizim kv de yakın oturumn.Akşamları yemekleri bir yeriz derdi. Babamda yakın tut dedi. Tüm akrabalar falan yakın tut dedi. Ben biraz patavatsızım annem babam kv kp falan herkesın oldugu ortamda bana daraltı gelıyo ıstemıyorum dedim. 2 vesait olan bir yer tuttum. Evim cok güzel. İyiki uzak tuttum. Evlenmek üzere olan herkese de en az 2 dolmus mesafesi tavsıye ederım
Bizimki hangı dolmus gelıyor dıye sormustu ama gelmez o da pek. Bence gene iyi ama yürüme mesafesi bana az gelıyorBenim kayinvalidem ben cagirmadigim surece gelmez, gelsede karni açsa bile tokum der zor yemek yediririm. Evim pis olsa demez bu niye burada burasi niye böyle. Ama herkese karsi böyle hep zahmet vereceğini düşündüğü icin kimseye gitmek istemez ama hep ağırlamak ister. Yine de ust katinda olsam bu seferde surekli cocugu ver ben tutayim bakayim diyecekti. O yuzden yürüme mesafesi bile bize yetti
Bu şehirde sadece biz varız yanında, gel gitleri olmasa idare edilcek şekilde. Zaten çalışıyorum bende, eşim işte konuşmadığı için bana kalıyor ilgi göstermek. Ama sağolsun banada sürekli eşimi doldurduğumu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?