- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi birderdiolankiz
Ben 19 yasindayken fındık kırandım,badem gibiydim . Evin icinde bile makyaj yapardim. Kaslarimdan bir tel uzasın kosarak kuafore giderdim.Postijlerim vardi,o zaman modaydı. Koca topuklu ayakkabilar giyerdim. Yaşlandım,ama insani yaşlandıran yıllar degil ulaşamadığı arzularmış bunu anladım.
Simdide hala bakımli susluyum ama hergun degil. Gonulden düştüm gönül yorgunuyum
Hicbir kiz yalniz kalmaz
Sadece dogru kisi dogru zaman dogru insan
Ne bu daha yalniz mi öleceğim korkusu.
Illa ki olcak birileri. Yeni nesil cok aceleci. 21 yasinda tıp. Okuyan kuzenim var sevgilin var mi dedim yok dedi neden dedim begenmedinmi kimseyi bana diorki beni galiba beğenmiyorlar kuzen ya
ay nasi zoruma gitti güzeldir de kendisi
Kendinize dert aramayin
Hayatini yasa
Ne guzel para kazancaksin seninle paran icin olmak istiycek haysiyetsizler de çıkcak karşına saf olma
Internetten kimseyle konusma ortalik cakal dolu. Kurtlar sofrası
Yüzyüze tanidigimiz insani senelerce taniyamamisiz diyoruz iyi cesaret valla sendeki
Simdide hala bakımli susluyum ama hergun degil. Gonulden düştüm gönül yorgunuyum
Hicbir kiz yalniz kalmaz
Sadece dogru kisi dogru zaman dogru insan
Ne bu daha yalniz mi öleceğim korkusu.
Illa ki olcak birileri. Yeni nesil cok aceleci. 21 yasinda tıp. Okuyan kuzenim var sevgilin var mi dedim yok dedi neden dedim begenmedinmi kimseyi bana diorki beni galiba beğenmiyorlar kuzen ya

Kendinize dert aramayin
Hayatini yasa
Ne guzel para kazancaksin seninle paran icin olmak istiycek haysiyetsizler de çıkcak karşına saf olma
Internetten kimseyle konusma ortalik cakal dolu. Kurtlar sofrası
Yüzyüze tanidigimiz insani senelerce taniyamamisiz diyoruz iyi cesaret valla sendeki