• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız mı öleceğim yardım edin

Ben 19 yasindayken fındık kırandım,badem gibiydim . Evin icinde bile makyaj yapardim. Kaslarimdan bir tel uzasın kosarak kuafore giderdim.Postijlerim vardi,o zaman modaydı. Koca topuklu ayakkabilar giyerdim. Yaşlandım,ama insani yaşlandıran yıllar degil ulaşamadığı arzularmış bunu anladım.
Simdide hala bakımli susluyum ama hergun degil. Gonulden düştüm gönül yorgunuyum
Hicbir kiz yalniz kalmaz
Sadece dogru kisi dogru zaman dogru insan
Ne bu daha yalniz mi öleceğim korkusu.
Illa ki olcak birileri. Yeni nesil cok aceleci. 21 yasinda tıp. Okuyan kuzenim var sevgilin var mi dedim yok dedi neden dedim begenmedinmi kimseyi bana diorki beni galiba beğenmiyorlar kuzen ya :( ay nasi zoruma gitti güzeldir de kendisi
Kendinize dert aramayin
Hayatini yasa
Ne guzel para kazancaksin seninle paran icin olmak istiycek haysiyetsizler de çıkcak karşına saf olma
Internetten kimseyle konusma ortalik cakal dolu. Kurtlar sofrası
Yüzyüze tanidigimiz insani senelerce taniyamamisiz diyoruz iyi cesaret valla sendeki

Kusura bakmayın ama başlığı gördüğümde yetiskin bir yaştasınız yada bosanmis biri olarak algiladim ama suan sokmayın.19 yaşındasınız tip öğrencisi .yalnızlıktan oleceksiniz.tuaf citten.

Tıp mı okuyorsun :dondurma:.Elini sallasan ellisi yavrum:dua:
Yeter ki eğitimini hakkıyla tamamla ..Gerisi çorap söküğü gibi gelir

Aşağı yukarı 6 sene sonra yalnızlıktan ölen kızd'dan havada kapılan kız'a evrileceksin dert etme

Tek öneri 19 yaşında bunu dert etme. Git zor derslerine yüklen,bu düşünce ile saçma sapan birini bulursun okulunu ihmal edersin.
Dert etme kolay kolay yalnız ölmezsin.
Hayatında sakın bu yaşlarda sevgiliyi ön planda tutma çoook pişman olursun.
Güzellik ya da çirkinlik ile alakası da yok bu durumun.
Çevrende vardır illa ki 1.sınıftan sevgili yapan,çok ömürleri olduğunu da düşünmüyorum takılma onlara. 19 da sevgili bulup evlenme fikri ile evlenmeden biriyle 10 yıl sevgili kalma fikri bence hiç cazip bi fikir değil.
Akıllı kızsın ki tıp kazanmışsın okulunu bitirmeye bak.

Merhaba benim gibi bu kervanda olanlar ve diğerleri. Umarım bana ve benim gibi olanlara bu başlığa verilen yanıtlar yardımcı olur. 19 yaşındayım. Tıp okuyorum. Tek yaşıyorum. Çok iyi bir arkadaş grubum var ama hepsi kız. Bu yaşıma kadar sevgilim olmadı. İnternetten birşeyler yapmaya çalıştım doğru insanı bulamadım. Çirkin değilim ama öyle herkesin bakcağı bi güzelliğimde yok. Artık kendimi çok yanlız hissediyorum. Yeni insanlar tanımak istiyorum. Derslerde zor. Ne yapıcağımı şaşırdım. Önerileriniz nelerdir?
Okulunu bitirdi harika bı bölüm yaşın yenc daha sevgilin olmaması daha iyi kafa yükünden başka birşey olmaz sana bu yaşta bölümün bitsin atan çalışmaya. Başla hop bı doktor kap evlen hayatını yaşa ohhh misss sende dert etme kısmetin nerden geleceğini bilemezsin umarım hayırlı biri olur canım dua et hayırsız biri olmasindansa hayatında yanlız ol daha iyi

19 yaşında bunu diyorsan 40 50 yaşında olanlar zaten ölmüşte haberleri yok

Keske 19 yasima donebilsem de yalniz mi olecegim..diye dertlensem

Canim yolun basinin da basindasin.
Hatta yola cikmamissin bile daha sen;)

Akisina birak
Ohhhh ne guzel yastasin
Okuluna git
Gez
Toz

Ohhhhhh dans danss
Amann da aman

Yasinin kiymetini bil

Bu dusunceler bana hic yabanci gelmiyor..:KK50: daha 19 yasindasiniz. okul yillarinda ben de oyle saniyordum. Ama nasibinizin kim olacagini nasil olacagini bilemezsiniz .Belki de arkadaslarinizin eslerinden cok daha yakisikli,kariyerli ,her anlamda mukemmel bir esiniz olacak sizin zamani degil daha..
Ben bunun guzellikle alakali oldugunu sanir uzulurdum aptal gibi.
Sonra benden daha cirkin kzilarin cok yakisikli erkek arkadaslari olduguni gordum..
Universitede dort bes yildir sevgili olan ciddi dusunen arkadaslarimdan cok azi sevgilisiyle evlendi.Digerleri kac yildir birlikte olduklaei kisillerle evlenmediler ,baskalariyla tanistilar ,kisa sure icinde de evlendiler.Nasip bu ,belli olmaz ki..
Dostlarim ben ve en yakin aekadasim icin "herkes size acilamaz,size yaklasamaz ,kolay degil" derdi .Siz belki cok guzelsiniz,caliskansiniz diye kendini size layik gormeyen cekinen kisiler olamaz mi? Tip okuyorsunuz,fakultede binlerce kisi var,eminim ki sizi begenen bir cok kisi vardir ama yaklasamiyordur.
Herseyin zamani var.
Siz hayirlsii olsun diye dua edin..

ya arkadaşım. sen doktor olacaksın .hedefine odaklansana. bu arada senin bu durumunu okuyunca aklıma 3 sene önce doktorumla yaşadığım macera geldi. ooooo doktorlar çok tatlıdır. ne diyeyim. tıbba bende girecem valla. hayatın tadını çıkar bence. takma. bir kere çok güzel olmasanda çekici ve seksi ol. giyim tarzın ve kendine has tavrın olsun. emin ol derslerden beyni yanmış olan tıp gençliği buna ilgisiz kalamaz. bolşans.:KK48:

Şurda yazılan mesajlara verdiğin cevaplara bakarsak iletişim kabiliyetin sıfır hiç kusura bakma. Cümle bile kuramıyorsun doğru düzgün.
Sosyal hayatında da böyleysen yalnız kalman normal.

Merhaba benim gibi bu kervanda olanlar ve diğerleri. Umarım bana ve benim gibi olanlara bu başlığa verilen yanıtlar yardımcı olur. 19 yaşındayım. Tıp okuyorum. Tek yaşıyorum. Çok iyi bir arkadaş grubum var ama hepsi kız. Bu yaşıma kadar sevgilim olmadı. İnternetten birşeyler yapmaya çalıştım doğru insanı bulamadım. Çirkin değilim ama öyle herkesin bakcağı bi güzelliğimde yok. Artık kendimi çok yanlız hissediyorum. Yeni insanlar tanımak istiyorum. Derslerde zor. Ne yapıcağımı şaşırdım. Önerileriniz nelerdir?
Yavvvruuummm benim beee ehheeeey yas 19 deli misin swn?? Pardonda senden 9 yas buyuk bi ablan olarak diyorum ki hissetmedigin sevmedigin bi iliskiye sirf cevreden onay almak aman benimde hani bi sevgilim var etiketi vs icin sakinnn haaa sakin girme!! Zaten intörn oldugunda yada ilerleyen zamanlarda elbette erkek arkadasin olacak. Yeni ortamlara gireceksin yeni arkadasliklar kuracaksin. Ama onemli olan gercekten temiz bir sekilde sevmek ve sevilmek.
Acele etme zaman ve akisina birak

Sevgilim varmı yokmu diye konu açmıştınız siz sevişiyoruz falan yazmıştınız şimdide hiç olmadı yazıyorsunuz kafam karıştı

Ya ben normalde burada kimsenin yazım şeklini eleştirmem de sen nasıl tıp fakültesi kazandın daha Türkçe yazmayı bilmiyorsun. Tıp fakültesi kazanabilmen için neredeyse hiç yanlışın olmaması lazım. Millete verdiğin cevaplara bakıyorum yok yani kesinlikle bilgin sıfır, cehalet hat safhada, insanlarla iletişim kurmayı dahi bilmiyorsun. Burada hava atınca elinize ne geçiyor onu da anlamıyorum zaten. Muhtemelen liseyi yeni bitirdin, taşrada yaşıyorsun, çevren de liseyi bitirince hemen evlenen kızlarla dolu. Sen de triplerdesin herkes evlendi ben niye evde kaldımmmm diye, sorry not sorry.

Edit: Başka bir konunda da 18 yaşında eczacılık okuduğunu falan iddia etmiş, arkadaşımla ortak hesabımız diye kıvırmışsın da belli yalan söylediğin. Yönetime bildirdim mesajlarını.

Son düzenleme:
Abartıyosun.
19 yaşında daha yolun çok başındasın.
Ben okuyorum ve yarın evleniyorum
20 yaşındayım çok iyi birşey yaptığım söylenemez.
Oku ondan sonra kafa dengi birini bulursun,biz 4-5 senedir birlikteyiz de ne oldu :D

Back
X