yalniz olan hanımlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevmek sevilmek insani duygular gayette istiorum eksikliğini hissederek

Her ilişkisi olan çok mutlu değil ki. Dışardan görünüş öyle, içeriyi anlamak için bir derdim var bölümünü boydan boya bir okuyun. Hep nişanlı /evli çiftler. Sakin hayatimda biri olsun diye rastgele bir ilişkiye atlamayın. Elbet karşınıza güzel biri çıkacaktır.

Hayır yani kendimi düşünüyorum da,25 yaşındayken 2 yıllık çalışandım. Araba almıştım,annemi gezdiriyordum. Her sene iki defa tatile götürdüm annemi. Kadının benim parama ihtiyacı yok kendi maaşı var ama bir jesttir yani seni doğurana,büyütene bir hayrının dokunması. Ne bileyim,gidip evlensem maaşımı kocam yiyecekti annem bir bu kadar daha yaşamayacak,biraz sayemde gün görsün istedim ben şahsen. O sebeple iş güç sahibi,okumuş kadınlardaki bu aceleyi anlamıyorum ben. Elbet yedirirsin kocana maaşını acelen ne,biraz da anan baban gün görsün.

Dogru bi ilişki yaşarken sevgilim varkende annemle zaman geçiririm annemde olmasını istiyor emin olun cevrede çok absürt tipler bile el ele kol kola senin güzel olmanda paranda arabanda ise yaramıyor diyip üzülüyor

Dogru bi ilişki yaşarken sevgilim varkende annemle zaman geçiririm annemde olmasını istiyor emin olun cevrede çok absürt tipler bile el ele kol kola senin güzel olmanda paranda arabanda ise yaramıyor diyip üzülüyor
İnanılmaz gerçekten
Bir anne gerçekten bu cümleleri kuruyor mu ya?
Güzelsin,paran var,araban da var ama işe yaramıyor mu diyor size?

Tek amacının bir erkek olması olmamış

Tamam insan doğası gereği ister bunu normal karşılarım da seninki takıntı boyutuna girmeye başlamış sanki
Evet takinti oldu 19 yaşındaki kuzenlerim bile uzun ilişkiler var bekar insan yok cevremde herkes hem okumuş hem erkekleri garantilemis benkm gibi salaklarda sadece okula gitmiş gelmis

Kotu bi durum göremiyorum cevremde herkesin iliskisi parmağında yüzüğü varken bizim istememizde
Kötü olan bunu istemeniz değil,umutsuz vaka gibi ana-kız bu duruma ah vah diye yaklaşmanız. Yaşınız 55 değil ki? Bu kadar aceleye gerek yok. Artık okuyan ve çalışan modern kadınlar 30-35 yaş aralığında evleniyor çoğunlukla.

Evliliğe gidecek bi ilişki kuramıyorum sorun o

Hep bu düşünce ile hareket edip öncelik hep isim olsun derdindeydim çevremde bekar arkadaşım kalmadi okumayıp herkesle gezen kuzenlerim evlendi benden mutlular
Herkesle gezince ne oluyor? Evlenilemez ve mutlu olamaz kategorisine mi giriyorlar? Bu düşünceleriniz yüzünden yalnız olma ihtimalinizi düşündünüz mü hiç? Aklı başında bir adam sizin zihniyetinizde birine yeşil ışık yakmaz çünkü.

Nickinizin sonundaki 56 plaka numarası mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…