- 20 Haziran 2020
- 70
- 54
- 18
- Konu Sahibi Sedaydin56
-
Sevmek sevilmek insani duygular gayette istiorum eksikliğini hissederekNedense 30+ olup, dertlenen çok az. Sanırsam ölmüşüz, toprak atanımız yok.
Başlığa bakıp içeri giriyorum. ''Çok umutsuzum, evde kaldım, yaşımda 25'' gerisini okumadım. Bizim yaşıtlarımız 2.ci okula
Mutluluğu başkalarında arayanlar 30'a gelmeden boşanıyor.Sevmek sevilmek insani duygular gayette istiorum eksikliğini hissederek
Bosansalarda yaşadıkları hissettikleri yanlarında kalıyor hicbir sey yasamadan ot gibi olmak şov asılMutluluğu başkalarında arayanlar 30'a gelmeden boşanıyor.
Hayır yani kendimi düşünüyorum da,25 yaşındayken 2 yıllık çalışandım. Araba almıştım,annemi gezdiriyordum. Her sene iki defa tatile götürdüm annemi. Kadının benim parama ihtiyacı yok kendi maaşı var ama bir jesttir yani seni doğurana,büyütene bir hayrının dokunması. Ne bileyim,gidip evlensem maaşımı kocam yiyecektiNedense 30+ olup, dertlenen çok az. Sanırsam ölmüşüz, toprak atanımız yok.
Başlığa bakıp içeri giriyorum. ''Çok umutsuzum, evde kaldım, yaşımda 25'' gerisini okumadım. Bizim yaşıtlarımız 2.ci okula yolladı.
Ne mi yapacak ?Ay ne guzel iste daha 25 yaşındasin paran da var keyfine bak napcan ilişkiyi
Dogru bi ilişki yaşarken sevgilim varkende annemle zaman geçiririm annemde olmasını istiyor emin olun cevrede çok absürt tipler bile el ele kol kola senin güzel olmanda paranda arabanda ise yaramıyor diyip üzülüyorHayır yani kendimi düşünüyorum da,25 yaşındayken 2 yıllık çalışandım. Araba almıştım,annemi gezdiriyordum. Her sene iki defa tatile götürdüm annemi. Kadının benim parama ihtiyacı yok kendi maaşı var ama bir jesttir yani seni doğurana,büyütene bir hayrının dokunması. Ne bileyim,gidip evlensem maaşımı kocam yiyecektiannem bir bu kadar daha yaşamayacak,biraz sayemde gün görsün istedim ben şahsen. O sebeple iş güç sahibi,okumuş kadınlardaki bu aceleyi anlamıyorum ben. Elbet yedirirsin kocana maaşını acelen ne,biraz da anan baban gün görsün.
Hastanedeyseniz, hemşireler genelde polisler/jandarmayla evleniyor. 3 vakte yakın size talip gelecek içime doğdu.Bosansalarda yaşadıkları hissettikleri yanlarında kalıyor hicbir sey yasamadan ot gibi olmak şov asıl
Evet istiorum utanırdım bunu demekten ama artık hayatta tek amacım bi ERKEKNe mi yapacak ?
İnsan doğası gereği sevmek sevilmek ve sevişmek istiyor
Kadın da 25 yaşına gelmiş
Haliyle ruhen bedenen paylaşım yapabileceği birini arıyor.
Tek amacının bir erkek olması olmamışEvet istiorum utanırdım bunu demekten ama artık hayatta tek amacım bi ERKEK
İnanılmaz gerçektenDogru bi ilişki yaşarken sevgilim varkende annemle zaman geçiririm annemde olmasını istiyor emin olun cevrede çok absürt tipler bile el ele kol kola senin güzel olmanda paranda arabanda ise yaramıyor diyip üzülüyor
Evet takinti oldu 19 yaşındaki kuzenlerim bile uzun ilişkiler var bekar insan yok cevremde herkes hem okumuş hem erkekleri garantilemis benkm gibi salaklarda sadece okula gitmiş gelmisTek amacının bir erkek olması olmamış
Tamam insan doğası gereği ister bunu normal karşılarım da seninki takıntı boyutuna girmeye başlamış sanki
Kotu bi durum göremiyorum cevremde herkesin iliskisi parmağında yüzüğü varken bizim istememizdeİnanılmaz gerçekten
Bir anne gerçekten bu cümleleri kuruyor mu ya?
Güzelsin,paran var,araban da var ama işe yaramıyor mu diyor size?
Hahhahah saçmalama ya daha nelerEvet takinti oldu 19 yaşındaki kuzenlerim bile uzun ilişkiler var bekar insan yok cevremde herkes hem okumuş hem erkekleri garantilemis benkm gibi salaklarda sadece okula gitmiş gelmis
Kötü olan bunu istemeniz değil,umutsuz vaka gibi ana-kız bu duruma ah vah diye yaklaşmanız. Yaşınız 55 değil ki? Bu kadar aceleye gerek yok. Artık okuyan ve çalışan modern kadınlar 30-35 yaş aralığında evleniyor çoğunlukla.Kotu bi durum göremiyorum cevremde herkesin iliskisi parmağında yüzüğü varken bizim istememizde
Evliliğe gidecek bi ilişki kuramıyorum sorun oKötü olan bunu istemeniz değil,umutsuz vaka gibi ana-kız bu duruma ah vah diye yaklaşmanız. Yaşınız 55 değil ki? Bu kadar aceleye gerek yok. Artık okuyan ve çalışan modern kadınlar 30-35 yaş aralığında evleniyor çoğunlukla.
Daha erkenEvliliğe gidecek bi ilişki kuramıyorum sorun o
Herkesle gezince ne oluyor? Evlenilemez ve mutlu olamaz kategorisine mi giriyorlar? Bu düşünceleriniz yüzünden yalnız olma ihtimalinizi düşündünüz mü hiç? Aklı başında bir adam sizin zihniyetinizde birine yeşil ışık yakmaz çünkü.Hep bu düşünce ile hareket edip öncelik hep isim olsun derdindeydim çevremde bekar arkadaşım kalmadi okumayıp herkesle gezen kuzenlerim evlendi benden mutlular
Konu sahibi sana gelecek olursam da
Arama , aradığın zaman bulamazsın ve akışa bırak
Bu tür şeylerin bir formülü falan yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?