- 11 Aralık 2018
- 41.481
- 257.799
- 598
- Konu Sahibi Sedaydin56
Beşikte kertselermiş keşke, koskoca 25 sene boşa gitmezmişBunu demeyin iste ben dedim, akisina birakin dedim 25 senedir olmadi daha ne kadar akisina birakayim dedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beşikte kertselermiş keşke, koskoca 25 sene boşa gitmezmişBunu demeyin iste ben dedim, akisina birakin dedim 25 senedir olmadi daha ne kadar akisina birakayim dedi![]()
Herkesle gezince ne oluyor? Evlenilemez ve mutlu olamaz kategorisine mi giriyorlar? Bu düşünceleriniz yüzünden yalnız olma ihtimalinizi düşündünüz mü hiç? Aklı başında bir adam sizin zihniyetinizde birine yeşil ışık yakmaz çünkü.
Nickinizin sonundaki 56 plaka numarası mı?
Ağır geleceğinizden değil zihniyetiniz 100 yıl öncede kaldığından yakmaz aklı başında adam. Laf soktuğunuzu sanmışsınız ama ı ıh olmamış, kendinizi daha ezik göstermişsiniz sadece. İnsanlar artık birbirlerini tanıyarak, gerçekten doğru insanı bulduklarında evlenmek istiyorlar. Eline erkek eli değmemiş kız arayan zihniyet yok mu, tabi ki var. Ama onlar da çalışan falan istemezler genelde. Arada kalmışsınız siz.Evet ağır gelir yakmaz doğru eğlence arayan adam
Anasına bak kızını al demiş atalarİnanılmaz gerçekten
Bir anne gerçekten bu cümleleri kuruyor mu ya?
Güzelsin,paran var,araban da var ama işe yaramıyor mu diyor size?
Biraz saygı....Anasına bak kızını al demiş atalar![]()
Nasip işi bunlar biz ne diyebiliriz ki? Sosyal çevre edin, kurslara git, gönüllülük projelerine katıl... Kimseyle tanışmadan görücü usulü dışında ilerleyemezsin.25 yasindayim Atanıp işimi gücümü elime almama karşın asla karşıma kimse çıkmıyor yalnız olmaktan bıktım yalnızlıkla bas edemiyorum artik kendimi herkesle kıyaslamaya başladım ilişkisi olan arkadaşlarımı kıskanıyorum benim neyim eksik niye sürekli kendi mi sorguluyorum bu yalnızlıkla nasıl baş edecem fıkır istiyorum
Konu sahibi arkadaş çok takmış bilemedimBunu demeyin iste ben dedim, akisina birakin dedim 25 senedir olmadi daha ne kadar akisina birakayim dedi![]()
Teşekkkür ederim değerli yorumun için :)
Teşekkür ederim düşünücem bunudaKonu sahibi arkadaş çok takmış bilemedim
Bir insanın hayatında biri olsun istemesini anlarım , saygı da duyarım , doğal karşılarım
Ama takıntı boyutuna getirmiş kız
Bence psikoloğa gitsin
Bunu demeyin iste ben dedim, akisina birakin dedim 25 senedir olmadi daha ne kadar akisina birakayim dedi![]()
Atasözünün tam olarak neresinden saygısızlık çıkardınız acaba?Biraz saygı....
25 yaşındayken sevgiliniz var mıydı?Hayır yani kendimi düşünüyorum da,25 yaşındayken 2 yıllık çalışandım. Araba almıştım,annemi gezdiriyordum. Her sene iki defa tatile götürdüm annemi. Kadının benim parama ihtiyacı yok kendi maaşı var ama bir jesttir yani seni doğurana,büyütene bir hayrının dokunması. Ne bileyim,gidip evlensem maaşımı kocam yiyecektiannem bir bu kadar daha yaşamayacak,biraz sayemde gün görsün istedim ben şahsen. O sebeple iş güç sahibi,okumuş kadınlardaki bu aceleyi anlamıyorum ben. Elbet yedirirsin kocana maaşını acelen ne,biraz da anan baban gün görsün.