yalniz olan hanımlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence önceliği işe vermekle gayet mantıklı bişey yapmışsın, atanmış devlet memuru olmuşsun kendi hayatını garantiye almışsın. asıl bu saatten sonra havada kapılan kısmet sen olacaksın. seçilme, sen seç. biraz sosyalleşmeye bak, birileri çıkar illa ki. ben hep şuna inanıyorum, olmuyorsa eğer şu an, hayatın bir bildiği vardır. seni daha iyisine hazırlamak için bekletiyordur. her şeyin bir zamanı var. doğru zamanda karşına doğru insan çıkacak mutlaka. bu konuyu fazla düşünüp de enerji akışını bozma. hayatı akışta yaşa, genelde hiç ummadığın, beklemediğin, umudunu kaybettiğin anda geliyor :)

Herkesle gezince ne oluyor? Evlenilemez ve mutlu olamaz kategorisine mi giriyorlar? Bu düşünceleriniz yüzünden yalnız olma ihtimalinizi düşündünüz mü hiç? Aklı başında bir adam sizin zihniyetinizde birine yeşil ışık yakmaz çünkü.

Nickinizin sonundaki 56 plaka numarası mı?

Evet ağır gelir yakmaz doğru eğlence arayan adam
Ağır geleceğinizden değil zihniyetiniz 100 yıl öncede kaldığından yakmaz aklı başında adam. Laf soktuğunuzu sanmışsınız ama ı ıh olmamış, kendinizi daha ezik göstermişsiniz sadece. İnsanlar artık birbirlerini tanıyarak, gerçekten doğru insanı bulduklarında evlenmek istiyorlar. Eline erkek eli değmemiş kız arayan zihniyet yok mu, tabi ki var. Ama onlar da çalışan falan istemezler genelde. Arada kalmışsınız siz.

Bu sorular bitmeyecek.. biri bulsan evlilik sonra cocuk herseyi soracaklar zaten😐😂 bence bi guzel kazandigin parayi ez once tatile git yurt disina vs git. Kv kahrini zqten omur boyu cekecen😐

25 yasindayim Atanıp işimi gücümü elime almama karşın asla karşıma kimse çıkmıyor yalnız olmaktan bıktım yalnızlıkla bas edemiyorum artik kendimi herkesle kıyaslamaya başladım ilişkisi olan arkadaşlarımı kıskanıyorum benim neyim eksik niye sürekli kendi mi sorguluyorum bu yalnızlıkla nasıl baş edecem fıkır istiyorum
Nasip işi bunlar biz ne diyebiliriz ki? Sosyal çevre edin, kurslara git, gönüllülük projelerine katıl... Kimseyle tanışmadan görücü usulü dışında ilerleyemezsin.

1666630372569.webp

Bak sağlık ocağında tanışmışlar. Umut hep olmalı.

Bunu demeyin iste ben dedim, akisina birakin dedim 25 senedir olmadi daha ne kadar akisina birakayim dedi 🙄
Konu sahibi arkadaş çok takmış bilemedim

Bir insanın hayatında biri olsun istemesini anlarım , saygı da duyarım , doğal karşılarım

Ama takıntı boyutuna getirmiş kız

Bence psikoloğa gitsin

Aman diyim hayırlısını iste. Biri çıkıpta pişman edeceğine yalnızlık bin kat iyidir. Böyle düşünerek sabretmeye çalış daha çok gençsin. Sevilmek önemli bir ihtiyaç bu ihtiyacını ailenke arkadaşlarınla karşılamaya çalış. İmkanın varsa hayvan sahiplenebilirsin.

Konunun gidişatı konu sahibinin mesajları yüzünden çok acayip olmuş ama yine de isteğini anlamsız bulmuyorum.
en azından sevgililik olayları bence 17-25 yaş aralığında deneyimlenmeli görüşündeyim. Bu benim fikrim kimse katılmaz belki ama bu yaşlarda aşk tutkulu, yoğun, coşkulu yaşanıyor bence. İlk gençlik heyecanları falan. Kim istemez ki aşık olduğu kişiyi görüp onunla zaman geçirmek için heyecanlanmayı, ufak çılgınlıklar yapmayı, aşk acısı çekmeyi... Duygusal yakınlık hissetmeyi istemek bu yaş dönemlerinde çok normal. O yüzden hayatından bıkmış evlilerin (ben bu gruptayım galiba) ya da ilişkisi istediği gibi gitmeyenlerin "amaaan napıcan sevgiliyi, keşke yerinde olsam, hayatını yaşa" vs önerileri çok da anlamlı olmuyor :)

Sosyal medyadan bulun o zaman ama çok dikkatli olun..... Misal sosyla medyada atıyorum sevdiğiniz bir oyun olur herhangi bir hobi olur oralarda takılın illaki onu seven ERKEK! vardır konuşur sohbet ederken bir bakmışsın fan fin fon

Aura yukseltmk icin bişeyler arastirip yapabilirsiniz guzelllik yetmiyor..
İsinizide yoluna koymussunuz bence tam zamani arayista olun ama aradiginizi belli etmeyin auranizi yukseltmek için mutlaka birseyler yapin

Hayır yani kendimi düşünüyorum da,25 yaşındayken 2 yıllık çalışandım. Araba almıştım,annemi gezdiriyordum. Her sene iki defa tatile götürdüm annemi. Kadının benim parama ihtiyacı yok kendi maaşı var ama bir jesttir yani seni doğurana,büyütene bir hayrının dokunması. Ne bileyim,gidip evlensem maaşımı kocam yiyecekti :KK66: annem bir bu kadar daha yaşamayacak,biraz sayemde gün görsün istedim ben şahsen. O sebeple iş güç sahibi,okumuş kadınlardaki bu aceleyi anlamıyorum ben. Elbet yedirirsin kocana maaşını acelen ne,biraz da anan baban gün görsün.
25 yaşındayken sevgiliniz var mıydı?
Seviliyor muydunuz ya da 25 yaşınıza gelene kadar hiç sevildiniz mi? Sevgiliniz oldu mu?

Bunlardan biri evetse konu sahibini anlayamamışsınız.
Hic sevilmemek, değer görmemek, birinin heycanı olmamak ya da kişinin bunları ergenlik gibi coşkulu zamanda bile yaşayamaması hiç kolay bir sey değil 25 yaşına gelince böyle kafayı tırlatıyor insan. Nerden biliyorum kendimden. O yüzden napican ilişkiyi demek karşi tarafta küfür etkisi yaratıyor

Konu sahibine napıcan ilişkiyi gez toz para harca tavsiyeleri vermeyin lütfen. Ee gercekten o yaşa kadar siz de hiçbir sey yasamadiysanız ok o halde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X