yalniz olan hanımlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin bir hayali vardir su oldugunda sunu da yaparim gibilerinden..
Yapmak istediklerinizi sirayla yapin
Nasipte varsa zaten biri cikar karsiniza, aceleci davranmayin derim..

Ben hep yalnızdim zaten artık güzelsin sen Niye biirini bulamadin denmesinden bıktım
Allah çirkin şansı versin, kendisi güzel olacağın bahtı güzel olsun gibi laflar bu durumu anlatıyor aslında.kısmetle dış görünüşün bir etkisi yok.insanlar eleştirebilir bazen neredeyse cüce ya da çok çirkin, çok kilolu bir sürü insanın harika talipleri ve ilişkileri oluyor.kıyaslamak ve kıskanmak işi daha da kötü yapıyor maalesef.bu ilişki işleri bana kimsegi küçümsememeyi öğretti.ama ne yapan söyleyeyim yine de arada delleniyorum.

Hep bu düşünce ile hareket edip öncelik hep isim olsun derdindeydim çevremde bekar arkadaşım kalmadi okumayıp herkesle gezen kuzenlerim evlendi benden mutlular
Valla evlilik dışarıdan göründüğü gibi çok da güzel bir şey değil. Tabi kişiden kişiye göre de değişir, fakat çok fazl sotumluluk isteyen bir şey. Ne güzel kafan rahat kendi paranıda kazanıyorsun. Kısmetinde var ise seni bulur zaten.

Hep bu düşünce ile hareket edip öncelik hep isim olsun derdindeydim çevremde bekar arkadaşım kalmadi okumayıp herkesle gezen kuzenlerim evlendi benden mutlular
Yapmayın, okumuş bir kadının kurmaması gereken bir cümle bu.
Siz vizyonsuz musunuz da “herkesle gezen , okumamış ama evlenebilmiş” kişilere daha mutlu diye imreniyorsunuz?

Turlara katıl, yurtdışı yurt içi.
Çünkü evlenince muhtemelen yapamayacaksın. İstediğin gibi harcamak da zor.

Bekarken devamli yurt ici yurt disi gezebilen biri neden standartlarini dusurecek bir evlilik yapsin ki? Boyle yapan varsa kendi tercihi ama evlilik dediginiz şey sizi aşagiya çekmemeli, daha iyi bir konuma getirmiyorsa da en azindan mevcut standartlarini korumali diye dusunuyorum. Evlenebilmek için standartlari dusurerek evlenmek gerekmiyor.
Evlenirsem yapamam diye korkmak yerine kendine eşlik edecek adami bulur umarim. Yalniz gezmenin yeri ayri, eşiyle olmanin yeri ayri.

46 yaşındayım yıllardır yalnızım inşallah sizin karşınıza gönlünüze göre hayırlı biri çıkar çok takılmayın bu duruma herşey kısmet...

25 senedir olmadı daha ne kadar akışa bırakcaz önceliğim hep atanmaktı atandım hala aynı her gün hala biirini bulamadın laflarını yiyorum

Yaş daha 25, ne evlenmesi? Kendi ayaklarının üzerinde durman en önemlisi. Gez toz turlara katıl, biraz çevre yap kendine arkadaş edin. Çevreni genişlet. Çıkar birisi doğru zamanda karşına
Zaten turkiyede gezemedim yer kalmadi şükür para gezme vs işlerini zaten yaptım suan tek eksiğim doğru ciddi bi erkek sevilmek doğru bi ilişki illa evlilik degil ama doğru bi aşk yasamak istiyorum

Bir çok hayalini gerçekleştirmiş biri olarak şimdiki hayalim doğru bi erkekle aşk yasamak istiyorum

Siz vizyonsuz musunuz da “herkesle gezen , okumamış ama evlenebilmiş” kişilere daha mutlu diye imreniyorsunuz

Siz vizyonsuz musunuz da “herkesle gezen , okumamış ama evlenebilmiş” kişilere daha mutlu diye imreniyorsunuz?
Yaşadığım çevrede maaelesef yalnız olunca VİZYONSUZ oluyoruz maaşım arabam güzel olmam vs hiç-bir önemi kalmıyor zavallı olarak milletin mutluluğunu izliyosun

25 senedir olmadı daha ne kadar akışa bırakcaz önceliğim hep atanmaktı atandım hala aynı her gün hala biirini bulamadın laflarını yiyorum

Yasiniz 25 ve 25 senedir olmadi oyle mi? Anliyorum..kolayliklar dilerim. O zaman sey yapin siz akisina falan birakmayin aynen devam.

Çevrende evlenme konularını açan insanları çok takma, onlar söylendikçe ''Var da ben mi bulamadım, siz bulun o zaman deyip dalgaya vur
Onlar emin ol senin bukonuya takıldıgın kadar takmıyorlar, okudun işe girdin ee sırada evlilik var boş laflar ..

O iş bulmadan evlenen arkadasların emin ol evde hergün kısır yerken sıkılıp keske bi mesgulıyetım olsa diyorlardır.
İnsan kendinde olmayanı istermiş canım..

çevrene karşı pozitif ol aktivitelere katıl, karsına birileri çıkacaktır senin enerjinden etkilenirler. Sakın evlenmek istediğini o amaçla ilişkiye başladığını erkeklere gösterme, amacı farklı olanı zaten ayırırsın..

Yoksa valla burda eşimle ortak noktamız yok, cocuk oldu gecinemiyoruz baslıklarını atarsın.. Evlenmek için evlenme 30 da olsan 35 de olsan yaşım geçti diye düşünme

Yaşadığım çevrede maaelesef yalnız olunca VİZYONSUZ oluyoruz maaşım arabam güzel olmam vs hiç-bir önemi kalmıyor zavallı olarak milletin mutluluğunu izliyosun
Yaşadığınız çevreden kime ne,siz kendi doğrularınızın peşinden gitmelisiniz. Onlar vizyonsuzsa siz vizyon sahibi olun ki bir farkınız olsun.

Daha 25 yaşındasınız acele etmeyin. Yeni yeni kendi paranız oluyor,biraz ailenizle gezin tozun, sevgili,eş nasıl olsa bulunur.
Nedense 30+ olup, dertlenen çok az. Sanırsam ölmüşüz, toprak atanımız yok.

Başlığa bakıp içeri giriyorum. ''Çok umutsuzum, evde kaldım, yaşımda 25'' gerisini okumadım. Bizim yaşıtlarımız 2.ci okula yolladı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…