• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnız olmak suç mu?

Boşver Ben asıl neye acıyorum biliyor musun? Hani o ortam derdinde olup aslında hiç bir şey paylaşamayan insanlara Oturup kalktığı kişilerin ilk fırsatta onları satmalarına Onlar senden yalnız emin ol Ortam yapayım derdindeki insanlara bak hepsi aynı durumda

gerçekten doğru söylüyorsun o tarz arkadşlık ilişkileri de oluyor. derin ve sağlam olmadıkça arkadaşlıkların hiç bir anlamı yok :(

İlgilendiğin bir hobi, dil falan varsa mutlaka git, en azından bir dene derim. Hem hafta sonları daha verimli geçiyor insanın, hem de seninle ortak ilgisi olan bir sürü insanla tanışıyorsun.

Bir çok farklı dil kursuna gittim, hiç ama yalnız nasıl giderim diye düşünmedim. Aksine yeni insanlarla tanışmak, yeni dostluklar için fırsat oluyor. Umduğunu bulamazsan da bırakırsın zaten. :34:

sağol canım evet denemek lazım dediğin gibi bulamazsam bırakırım :)

Yalnız olmak suç değil tabii, bazı anlayışsız insanların konuşmaları can sıkıcı olabilir. Onlardan da mümkün mertebe uzak durup, dinlemeyerek hem mesaj verip hem de kendini mutlu edebilirsin.
Marifet; ortam yapmaktan ziyade doğru, kendine uygun arkadaşı bulabilmek. Arkadaştan öte dost nimettir diye düşünüyorum.
Ben öyle aman aman arkadaş özgürlüğü kısıtlayabilir anlayışında değilim. Az olsun ama can ciğer olsun, ona kardeşim diyebileyim ve dostum olsun, ona güveneyim.
Üzülme, Allah ihtiyaçlara cevap verendir. O'ndan isteyelim. Verirse lütfundan, vermezse hikmetinden...
İnsan da istiyor tabii:(

sağol canım güzel fikir tabi ama çoğu evli :(

onlar senin rahatlıgını gorup ozeniyor olabilirler, o yuzden de ozlemlerini sana soyledikleri seylerle gecirmeye calısıyorlardır. bir de cok samimi degilseniz oyle laf olsun diye seni gorunce konusmus olmak icin konusuyor bazı insanlar, her denileni cok takma.

fakat gercekten yalnız oldugunu dusunerek soyluyorlarsa ve onlar demedigi halde sen bu yalnızlıgı gercektne kendi içinde hissediyorsan,
sonucta onlar senin iş arkadasın, hazır konusunu onlar acmısken direkt teklif edebilirsin beraber oturalım diye.
evli olmaları onlarla arkadas olmana engel degil ki... elbette programınız yogunlugunuz farklı olur ilk basta ama sonrasında onu da duzene sokarsınız.

ve herhangi bir kursa gitmek icin de arkadasının olması gerekmiyor, zaten sen hem arkadas edinmek icin hem de bos vaktini evde canın sıkılarak degil farklı seylerle degerlendirmek yeni birseyler ogrenmek icin gideceksin... baktın hosnut olmadın ortamdan bırakırsın, kendini sartlama bu kadar ;)

Back
X