Yalnız tura gitmek ?

Fiona22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
854
1.804
113
35
Merhabalar. Tek başına tura katılan var mı aranızda ? Sıkıcı mı olur, yalnızlığı seviyorum bu arada ama turda nasıl olur bilemedim. Arkadaslarim izin alamıyor benim de zaten bir iki günüm var onu değerlendirmek istiyorum.

Nereye gideceksiniz?
Ben tek başıma hiç tura gitmedim ortamı bilmiyorum ama tek başıma çıktığım tatillerden çok keyif aldım.
Eğer güvenli bir yerse tek başınıza gitmenizi kesinlikle öneririm

Yalnızlığı seven biriyseniz yanınızda kimse olmadan da gezinin tadını çıkarırsınız ne güzel. Ben de tam tersi yanımda birisi yokken gezmeyi pek sevmiyorum. Bir arkadaşımla çıkarsam daha çok eğlenirim. Tek başına gezmek bana göre değil yani.

Eskiden yalnız yurt dışı turlarına çok katılırdım bir sürü de arkadaşım oldu bazılarıyla tekrar yurt dışına çıktık.Bence asla sıkılmazsınız aksine gayet keyifli

Ben olsam giderdim. Kulağımda kulaklık yol nasıl geçer anlamam. Gezerken zaten zevkli olur.
Hepsi aynı mı oluyor bilmiyorum ama odalar 3 kişilik oluyor. Ya da ekstra ücret ödeyip tek kisilik oda da kalabiliyorsun.
Foto için selfi çubuğu yada tripod yeterli. Maksat keyif almak

Tek başıma bir şehri keşfetmekten inanılmaz zevk alıyorum ben olsam giderdim. Üniversitede tek başıma Çanakkale turuna katılmıştım çok keyifliydi, sonraki gidişlerimde hiç o tadı alamadım iyi ki gitmişim.

Merakımdan soruyorum da yalnız başına gittiğinizde fotoğraflarınızı kime çektirdiniz
Sokaktan geçenlere Zaten turistik yerler gezerken herkes fotoğraf telaşında oluyor. Orda fotoğraf çekinen genç çiftleri gözüme kestiriyordum. Telefonumu veriyordum, onlar da genelde 2-3 poz çekiyordu. Bir de selfie çekiniyordum. Bana yetiyordu

tahmin ettim yoldan geçenlere çektirdiğinizi de, telefonunuzu vermeye nasıl güvendiniz Avrupada özellikle çok fazla kapkaç olayları olduğunu duymuştum

katılınır niye olmasın kalsanda için sıkılacak gidemedim diye sıkılırsanda orda gezerek sıkıl.

Elimden gelse hayatımı yalnız idam ettiririm o derece ayrıca niye sıkıcı olsun yav yalnızlık kadar güzel bişey var mı

tahmin ettim yoldan geçenlere çektirdiğinizi de, telefonunuzu vermeye nasıl güvendiniz Avrupada özellikle çok fazla kapkaç olayları olduğunu duymuştum
Evet kesinlikle dikkat edilmesi gerekiyor zira eşimle gittiğim bir tatilde cebimden telefonum çalınmıştı O yüzden gerçekten turist olan, görsel olarak güvenilir insanları takip ediyordum açıkçası. Fakat kapkaç olayları öyle her yerde olmuyor, Atina’da oluyor, Londra’da oluyor bir de Napoli’yi duydum. Almanya’da hiç duymuyorum mesela, biraz yerine göre değişiyor. Eğer bu konuda içiniz rahat etmiyorsa selfie çubuğu güzel çözüm fakat unutmayın çalacak olan fotoğrafı beklemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…