Merhabalar. Tek başına tura katılan var mı aranızda ? Sıkıcı mı olur, yalnızlığı seviyorum bu arada ama turda nasıl olur bilemedim. Arkadaslarim izin alamıyor benim de zaten bir iki günüm var onu değerlendirmek istiyorum.
Merakımdan soruyorum da yalnız başına gittiğinizde fotoğraflarınızı kime çektirdinizKatıldım, tursuz tek başıma da yurtdışına gezmeye gittim. Hayatımın en güzel deneyimleriydi
Sokaktan geçenlereMerakımdan soruyorum da yalnız başına gittiğinizde fotoğraflarınızı kime çektirdiniz
Sokaktan geçenlereZaten turistik yerler gezerken herkes fotoğraf telaşında oluyor. Orda fotoğraf çekinen genç çiftleri gözüme kestiriyordum. Telefonumu veriyordum, onlar da genelde 2-3 poz çekiyordu. Bir de selfie çekiniyordum. Bana yetiyordu
katılınır niye olmasın kalsanda için sıkılacak gidemedim diye sıkılırsanda orda gezerek sıkıl.Merhabalar. Tek başına tura katılan var mı aranızda ? Sıkıcı mı olur, yalnızlığı seviyorum bu arada ama turda nasıl olur bilemedim. Arkadaslarim izin alamıyor benim de zaten bir iki günüm var onu değerlendirmek istiyorum.
Evet kesinlikle dikkat edilmesi gerekiyor zira eşimle gittiğim bir tatilde cebimden telefonum çalınmıştıtahmin ettim yoldan geçenlere çektirdiğinizi de, telefonunuzu vermeye nasıl güvendiniz Avrupada özellikle çok fazla kapkaç olayları olduğunu duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?