Yalniz uyuyamamak, sebepsiz korku

Travmatik olabilir haklisiniz hem cocukluktan gelen hem de yakin gecmiste yasadiklarim tetikliyor olabilor doktor anlar hemen diye dusunuyorum evde durmaktan kimseyle konusamadim kendimi anlaticak zaman olmadi belki orda anlatinca konusmamdan bir seyler cikarir hayirlisi olsun

Gece Yanliz kalinca bende uyuyamiyorum malesef .evliyim esim isi geregi bazen evde olmuyor .tv aciyorum sabah kadar bende salonda uyuyorum muzik aciyorum lamba sabaha kadar acik oluyor tv de oyle ve cok hassasim en ufak sese uyaniyorum o yuzden sessizlik te bile uyuyamiyirum yanlizken .pskolojik olarak sanirim 1 bucuk yıldır böyle evlenmeden önce hic yanliz kalmamistim kardesim vardi onunla uyurduk hep burda bi basima kalinca pskolojik olarak uyuyamiyorum gözlerim balon gibi oluyor sabaha kadar

Yalnız yaşadığım dönemde sizinki gibi olmasa da ürperip korktuğum zamanlarda video vs açar dinleyerek uyurdum. Tabi doktor şart gibi görünüyor ailenize söylemek zorunda değilsiniz.

Akşamları yatarken YouTube den ruqya yazıp dinleyin çok işe yarayacak... denemesi bedava.

26 yaşındayım bu yaşıma kadar asla evde tek uyu madım uyuyamam odamda illa 1 kişi olması lazım kötü bir durum covid oldum e mecbur odaları ayırcaz eşimle aklıma ilk bu geldi *nasıl uyuyacağım

Ben hep boyleyim iste gece gece oylanicak bir seyler buluyorum illaki cok sinid oluyorum kendime

26 yaşındayım bu yaşıma kadar asla evde tek uyu madım uyuyamam odamda illa 1 kişi olması lazım kötü bir durum covid oldum e mecbur odaları ayırcaz eşimle aklıma ilk bu geldi *nasıl uyuyacağım
Ben de yurttayken kizlarla rahattim kabus gorurdum hemen yanima kosarlardi simdi uykuya dalsam bile bi koekuyla uyaniyorum saat 4 daha tek basima

annem geldi aklıma yıllarca ilaç içti uykusuzluktan dolayı inan 30 40 sene içmiştir sonunde diyor ki bu hastalığın çaresi ilaç değil nerede saz orda dumbelek olacaksın kafaya takmayacaksın sebepsiz korku da depresyon belirtisi o bendede var okuyup namaz kılıp dua etmek faydasını çok gördüm namaz kılmak özellikle faydalı Allaf sıfa versin tabi siz yinede bir Dr gidin derdinize çare arayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…