- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.132
- 28
- Konu Sahibi Kalbimmavi
-
Sizi bu düşüncelere iten şeyler nedir?Uyku tutmuyor kızlar.
Fark ettim ki, ben evliliğim boyunca mutsuzum ve yalnızım.
Eşim güzel bir söz söylese, inanmazdim mesela, çünkü beni sevmediğini hissediyordum. Her zaman huzursuz olurdum.
Kendimi hizmetçi veya işçi gibi hissediyordum.
Korkarım mesela insan eşinden korkar mı ben korkuyorum.
Ha bir de en önemlisi çirkin buluyorum kendimi kocamın yanında.
Kızlar size bir sorum olacak kadın nasıl hisseder sevildiğini?
Koca dediğim şahıstan korkuyorum ama artık bitti zaten boşanma gündemimizde.Saçma bir anket olmuş. Tabiki o kötü sıfatları hissetmez sevilen kadın. Sen de sevilseydin hissetmezdin. Neden hizmetçi gibi hissediyorsun? Neden korkuyorsun?
Kocam :)Sizi bu düşüncelere iten şeyler nedir?
Koca dediğim şahıstan korkuyorum ama artık bitti zaten boşanma gündemimizde.
Öyle davranıyor çünkü hizmetçisi gibi.
Bak mesela kendisi uyuyor rahatça ben uyuyamıyorum sinirden üzüntüden.Bütün bu hissettiklerin öyle okdugun icin deyil, öyle hissettirildigin icin. Sorun kusura bakma ama odun kocanda bence. Sende böyle hissetip salma kendini. Sen kendin için öncelikle saglam olmaya çalış
Evet bosaniyoruz şiddet var tabi sözel.Ama ne yapmasindan korkuyorsunuz, siddet var miydi?
Kendiside bosanmak istiyor mu?
Koca dediğim şahıstan korkuyorum ama artık bitti zaten boşanma gündemimizde.
Öyle davranıyor çünkü hizmetçisi gibi.
Kendisi konuşmadan kaçan bir insandir.Tüm bunları yazıya döküp eşinize verseniz belki sözden daha etkili olur tüm bunları konuşup cozersiniz diye dedimdi. Birbirini seven eşler birbirlerinin yanında değerli mutlu huzurlu ve güzel hissederler bence. Ama herkesin sevgiyi gösterme şekli başkadır. Belki de eşiniz sizin beklediğiniz şekilde gostermiyordur sevgisini. Yani onu da dinlemek anlamak adına konussaniz tüm bunları iyi olur bence.
Evet kocan o aşikar da.Kocam :)
Ay evet maalesefErkeklerinin çoğunun böyle bir özelliği var.
Dünya yansa uyuyorlar. O sıkıntıdan uyuyamama durumu kadına mahsus çoğunlukla.
Takmıyor ozaman senin kadar. Bosanıyoruz demişsin. Umarim cocuk yokturBak mesela kendisi uyuyor rahatça ben uyuyamıyorum sinirden üzüntüden.
Sürekli şişmansin çok yiyorsun diyor.Evet kocan o aşikar da.
Benim sorum neden korkuyorsun seni korkutacak ne napıyor?
Neden onun yanında kendini güzel hissetmiyorsun. Güvenini sarsacak ne yapıyor?
Neden kendini hizmetçi gibi hissediyorsun.
Senden sadece ev işi yemek yapmanı mi istiyor?
Terapi için randevu aldım, fakat beyefendi bakarız dedi.O zaman cok gecmis olsun mu desem ama hic terapiye gidelim felan dediniz mi? Ve cocuk var mi?
Size patlamak gibi olmasin ama niye konu acanlar herseyi cimbizla ceker gibi anlatir anlamadim gitti....hani yardimci olmak istiyoruz, fazla merakli gibi sormakta istemiyor insan ama kayitsizda kalmak istemiyorsun.
Neyse ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?