Yalniz yapayalniz olmak

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
Her seyi benim gibi yalniz yapan var mi?
Uzule uzule tek basina tatile giden
mekanlarda rahatsiz olmasina ragmen bunu belli etmemeye calisarak yemek yiyen
hadi gel bir kahve icelim diyecek bir arkadasi olmayan var mi aranizda?
Cok sukur bir ailem var. Ama ruh dunyami kimse bilmiyor. Kimse yalnizliktan aci cektigimi bilmiyor.
Aaa tek mi gittin tatile diyenler evet ne var ki yapmacikligiyla cevap veriyorum ama icim kan agliyor
Evlenemedim diye de acmasini bilirdim bu basligi:) ama bu yalnizlikla zaten nasil biri girsin hayatima.
Bazen delircek gibi oluyorum. Sonra bir sekilde gunes yeniden doguyor yeni bir gun basliyor oluyor.
Psikologum olayi ele alis bicimimde sorun oldugunu soyluyor. Evet cunku kabul edemiyorum, nasil edeyim. Bayramda herkes esi cocugu herkes bir aile, instagramda arkadalarla tatil yapanlar...bir ben boyleyim gibi geliyor.

Her şeyi yalnız yaparım çok da memnunum hayatımdan. Yazın ailemin yanındayım ama adeta gün sayıyorum görev yaptığım yere dönmek için. Burda da rahatım yerinde ama ben tam bir yalnızlık insanıyım. Özgür olmak kimseye minnet etmeden yaşamak mükemmel bir şey. Ayakları üzerinde duran insanlar için yalnızlık kötü bir şey olmamalı. Ben de çıkıp tek başıma alışveriş yaparım ama çaresizlikten değil öyle tercih ettiğim için. Her işimi daha rahat hallediyorum yalnızken. Evli ablam eşiyle geziyor instagrama boy boy fotolar atıyor. Resimlere bakan imrenir ama hiç bir şey göründüğü gibi değil. O da özlüyor bekar hallerini rahatlığını. Emin olun her evlenen mutlu değil. Olanlar var elbet ama her gördüğünüze inanmayın siz. Yalnız başına bir şeyler yapabilmek özgüven göstergesidir. Kaç insan tek başına dışarı çıkıp yemek yiyebilir. Ben yiyebilirim mesela ve bu durumdan da çok çok memnunum. Hayattan keyif almaya bakın mutluluğu diğer insanlara indirgemeyin.

Ben de su an öyle hissediyorm. Bir evlilik yaptim ayrildim bi dahada cikmadi karsima yuva kurabilcegim biri öyle yakin arkadasimda yok vardi ama hepsi evli cocuklu. Yasamin amacini sorguluyorum bu aralar
Benim arkadaşlarım da evli ve çocuklu. Ama öyle imrenebilceğim evlilikler yok denecek kadar az. Bence insanın karşısına milyonda bir çıkar doğru insan. Doğru kişiyi bulabilenler çok şanslı. Ama bu sitenin geneline baktığımda mutlu insan göremiyorum.

Valla benim ailem bile yanimda degil. yakinimda ne bir arkadas ne bir akraba var nede es ya da sevgili. bilirim zorlugunu. en azindan birseyler yapiyorsun. ben yalniz basima hic bise yapamiyorum. evin icinde bi basima takilmaca

Tek sana özgü bir şey değil yalnızlık ,insan kalabalıklar arasında bile yalnız hissedebiliyor kendini, evlensen ,eşin seni anlayan biri değilse, yine yalnızsın ,sosyal medya paylaşımlarına gelince ,pek ciddiye alma orada herkes her şeyi süsleye püsleye gösteriyor ,öyle bir moda var günümüzde ,herkes o kadar da mutlu değil, merak etme ,o işin reklam boyutu .yalnızım diye evlendim hala kendimi yalnız hissediyorum,anlaşılamamakta bir nevi yalnızlık ,evcil hayvan edinmeyi, düşündünmü ?bir dönem baktım gerçekten insan psikolojisine çok iyi geliyor ,düşün derim

Kaç yaşındasın. Her şeyin bir vakti var sabret. Daha geçen seneye kadar ben evlenmem diyordum bu sene 26 oldum yalnızlık batiyor

Sizi anliyorum.Benim durumum daha farkli. ben gurbette yaşiyorum ve çoğu zaman ağlardım.Sonra bu durumu biraz da kendim yarattigima kanaat getirdim ve bazi insanlarla tanişmak icin ufak adimlar attim .Bir gün bir baktim istedigimden cook daha fazla insan birikmiş hayatimda.Bütün bunlar 4 sene yalnizliktan sonra 5 ay icinde oluştu.Allahim dedim,ben bir arkadas istemistim sen onlarcasini gönderdin.Cok sükür.Sonra eledim tabii iclerinden.Samimi,dürüst anlayisli kafa dengi bi kac arkadasla uzun vade devam ettim.Diyecegim o ki ; bu durumu degistirmek icin siz bir seyler yapmalisiniz.Herkesin şartlari,konumu ,istedikleri farkli o yuzden burdan onlara girmiycem.Ya sikayet etmeyeceksiniz ya da bazi mecralarda bazı adimlar atıp fiilen bi seyler yapacaksiniz.Çünkü kimse size ; aa sen yalnizsin gel bizimle takıl demez inanin.Bir de instagrama öyle cok inanmayin.orasi vitrin :))

Ben de gurbetteyim ve cok yalnizim. Cevrenizi nasil olusturdunuz yasiniz kac?

Ben de yapayalnızım aslinda bir yerde oturup tek yemek yiyebilirim çay kahve içbilirim denize tatile gidebilirim sinemaya gidebilirim ki herkesin yapabileceği şeyler değil bence. Evet duygusal boşluğa düşüyoruz arada ama kendinizle gurur duymalısınız.

Tatile yalnız gitmek istemiyorsanız tek tavsiyem turlar.
İnanılmaz çevre ediniyorsunuz. Boşandığım ilk zamanlar turlarla tatile gitmiştim. Bir sürü insanla tanıştım , hatta bir tane teyze illa oğlumla tanış deyip bana numarasını vermişti.
Adamla bir kahve içmiştim tabi olmadı, anlaşamadık.
Hala daha oradan tanışıp ,görüştüğüm insanlar var.

Ben de yalnizim. Tatilimi genelde turlarla yapiyorum o yuzden. Kulturel turlari tercih ediyorum. Gercekten turlar yalniz insanlsr icin cok iyi fikir.
Yalnizligin kotu yada iyi olmasi biraz da bakis acisina bagli. Bazen ben de halimden sikayetciyim, bazen de yalniz ve ozgur olmayi seviyorum. Kimseye bagli olmadan istedigini yapmanin da ayri bir guzelligi var. Yalniz yasamaya alisinca kalabalikta da yapamiyor insan. Uc gundur bayrami yalniz gecirmeyim diye karsi komsum cagirdi sagolsun. Ilk basta hos gelse de ucuncu gun sonunda tek basima kalmayi ozledim, cok kalabaligi da artik kafam kaldirmiyormus onu fark ettim. Aslinda hersey hayata hangi pencereden baktiginla ilgili birazda.

Acaba ben mi yazdım diye düşündüm :) ayni, şeyleri düşünüyorum ben de ne zamandır.. Şanslısın, en azından ailen var.. Bendekilere aile de denmez sömürülmekten daha 1 senedir kurtuldum.. Başka şehirdeyim şimdi... bi sağlığım, bir de işim var yine de hamdolsun diyorum ama içimdeki yangını bir de bana sor.. Çok yalnızım çookk...

Canım armudun sapi uzumun copu deme evlen en azından çocuğun olur maaşında varsa biliyorum cok bencilce ama yapacak birseyde yok ailemiz bizimle olamaz illaki vakti gelince gidecekler arkadaş olayı bir yere kadar ortak noktanız kalmayınca konuşacak konunuz dahi kalmıyor o çocuğunu anlatsa eşini falan senin olmadığı için hem üzülüp hemde konuya yabancı olacaksın geri cekeceksin kendini ister istemez tek başına tatil ben cesaret edemem tek başına değil tatil sokakta dahi yürünmuyor herşey kalabalık güzel vakit nasıl gelip geçtiğini anlamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…