Yalniz yapayalniz olmak

Bende yalnızlığı çok seviyorum.
Gerçekten çokluk başka şeyleri getiriyor.
Ama konu sahibi fazlaca yalnız kalmış sanırsam.
Turlara giderse çok fazla arkadaş edinebilir diye düşünüyorum.

Senin şikayetçi olduğun şey benim hayalim. Yalnız kalmayı, şu adamdan uzak olmayı öyle çok isterdim ki. Seninki biraz dertsizlikten dert yaratmak olmuş :) instagram denen mutluluk ülkesine de aldanma. Çoğunluğu sahte, birer yapay çerçeve.

Sanki bu konuyu ben açmışım gibi yalnızlık bir yere kadar iyi ama bir süre sonra çok can sıkıcı oluyor.Kendimi ne kadar motive etsem de üzülmekten geri duramıyorum.Sizi çok iyi anlıyorum

Sosyal medyadan uzak dur, bu yalnızlıkların baş müsebbibidir kendileri
Şu aralar herkesten aynı yalnızlık şikayetini duyuyorum ; toplum buna itildi çünkü
Bireysel hayatlar, çekirdek aileler, bir bohem kadın havaları hep gelişen dünyanın saçma sapan öğretileri
Eskiden akrabalarımız vardı, yaşları yakın kuzenler, komşular falan sonra bunlara kezban işi denildi ve itildi, bilmem ne kahvecisinde elinde telefonla takılan cool tiplere evrildik
Eskiye dönün, akrabalarınızla, komşularınızla görüşün, Kajmery34 nin dediği gibi turlara katılın, insanlarla kaynaşın, yüzyüze diyaloglardan yana olun, insanları arayın hatır sorun, bayram seyran bilin diyaloglara en güzel sebeptir. Böylece bir çevreniz olur, insanlarla görüşmek için adım atın

Cevabınız çok hoşuma gitti. Yalnız yaşınızı merak ettim. Otuz üzeri iseniz ve halen evlenmek istememiş iseniz gerçekten yalnızlık insansınız bence. Ama yirmili yaşlarda iseniz yalnızlıktan şikayet için zamanınız var

abi nasıl arkadaşınız olmuyor ben anlamıyorum. ya çok içine kapanık bir tipsiniz. ben liseye kdr okudum lise kız arkadaşlarımla görüşürüm. 24 yaşındayım. iş hayatına atıldım iş yerinde arkadaşlıklar edindim devam ettirmek istemediğim için görüşmiyorum. şuan evliyim. ama evlenmeseydim gene yalnız kalmazdım ya çünkü hep sosyal bir tiptim gezi düzenlerdim toplanma ayarlardım herkesi bir araya getirirdim. şimdi bunu ailemde yapıyorum. yanii arkadaşınız var ama sizle tatile gidebilecek özgürlükte değildir olabilir. tatile yiğeninizi götürün kuzeninizi götürün masrafını karşılayın gene yalnız kalmazsınız. ne biliyim abinizin eşinin kanına girin bir yerlere gidin. aile ziyaretleri yapın. sosyal olmayıp. arkadaş çevresi beklemek kadar saçma bir durum yok bence. içinize kapanıp tek başınıza planlar yapıp oyy ben hep yalnızım demeyin. yalnızlığa çare aradığınızda durum değişecektir.

Aynen ben de tam tersi tatile özellikle yalnız gitmeyi severim her sene arkadaşlardan kaçak göçek gidiyorum 2 sene önce Kaş'a gittim yakın arkadaşımla normalde çok severim ama orda kaplumbağalara yem etmemek için kendimi zor tuttum bu senede ne eğlenmiştik yine mi gitsek diyince Allah korusun dedim ağzımdan kaçtı valla napim

yalniz degilsiniz kesinlikle. yani bu konuda yalniz degilsiniz, onu soyleyeyim :)
sevgili islerinden elimi etegimi cektim zaten, erkek asla istemiyorum hayatimda. ama oturup kahve icecek, eglenecek, gezip dolasacak, dertlesecek bir arkadasim benim de yok. 2 yakin arkadasim vardi, mezun olup gittiler. bombos kaldim boyle, vakit oldurmek icin sacma sapan isler yaratmaya calisiyorum kendime ama bir yere kadar hakikaten.
bildigimiz normal kiz arkadas nasil ediniliyordu, onu da unuttum ustelik.

Görüyor ve arttırıyorum, benim arkadaşım gittiği turun sahibiyle evlendi nazar değmesin çok mutlu
Konu sahibi hepimiz yalnızız.
Ben evliyim şükür kafa dengi aile üyelerim de var. Ama yalnız mıyım bazen evet. Yani o anki ruh halin öyle etkiliyor ki...
Yalnızlık zor. Biliyorum. Ama geziye gitmek, kurslara gitmek, yeni aktiviteler bulmak gerçekten iyi gelir. Yeni arkadaşlıklar edinebilirsin.

Ben nişanlımla onun mekanında tanışmış insanım
Yani hayatta bazen hiç ummadık şeyler oluyor.
Allah mutluluğunuzu daim kılsın. Tura giden insanlar genelde çok girişken ve konuşkan tipler oluyorlar.

Ben nişanlımla onun mekanında tanışmış insanım
Yani hayatta bazen hiç ummadık şeyler oluyor.
Allah mutluluğunuzu daim kılsın. Tura giden insanlar genelde çok girişken ve konuşkan tipler oluyorlar.

Arkadaşım hoşsohbettır ama girişken değildir. Kader çağırması gerçekteir belki de kim bilirDaim olur umarım

28 yaşındayım. Benim için tek ya da çift olmak değil mutlu olmak önemli. Daha önce sevgililerim de oldu. Mutlu mutsuz zamamlarım oldu. Hiç bir zaman şuanki kadar huzurlu olmadım ama.

Yaklaşık altı yıldır yalnızdım. Tatilimi yalnız yaptım. Sinemaya , yemek yemeye vs. Canım neyi yapmak istiyorsa yalnız yaptım. Ailemin yanına gitmek istersem gittim evde kalmak istersem kaldım. Son sekiz aydır hayatımda birisi var görüşüyoruz ama yine ben yalnız yapmak istediğim şeyleri yapıyorum. Çünkü tek ol evli ol mutsuz olmak istersen olursun. Benim gittiğim sinemayı arkadaşım beğenmezse benim canım sıkılıyor. Onu zorlamışım gibi. O yüzden yalnız bişeyler yapmayı becerebilmek güzeldir

Sanki psikolog olan sizsiniz

Bende sizin gibi idim. Her yıl toplardim milleti. Grubumuz vardı. Bu yıl kızlar toplanalım özlendiniz yazdım. Kimseden ses çıkmadı. Artık kimsenin peşinden kosmamaya başladım. Evli iken görüşelim dediğimde koşa koşa gelirlerdi. Anlamadım. Sanırım benim boşaniyor olmam prestij kaybı yaşamama neden oldu ya da bir yerleri kalktı milletin. Görüşmek istemiyorum artık kimse ile. Herkesin işine yaradığın kadar iyisin bu hayatta, azıcık basın ağrısın hepsi toz olur

Emin ol herkes yalnız evli olanlarda olmayanlarda herkesin bi derdi oluyo kimisi susuyor kimisi katlanıyor bi şekilde bastırıyo . Kalabalıkların içinde yalnız herkes. Benm 2 arkadaşım var hepsi uzakta anca tlfnla çok şükür yinede ama işte bazen yalnız hissediyorsn kendni . Ailem var gerçi sadece tek annem var o kadr herkes kendi çıkarında . Bak mesela ailem var ama ben düğünümü herseyimi tek basıma yapacagım :) çünkü ailem bugun yapar yarın laf eder :) Öyle aile yani :) aslına bakarsanda işime geliyo yarın öbür gün kimse laf edemez bşy isteyemez. Boşver en iyisi yanlızlık al bi hayvan besle kafan rahat eder tek derdin aşısı maması olur

Benim de eşim olmasa hiç arkadaşım yok yüz yüze görüştüğüm. Bu duruma nadir üzülüyorum. Benim de derdim işsiz olmak neredeyse her an bunu düşünüyorum. İşi olanlara da imreniyorum( memur olanlara)

Seni boşanıyorsun die umursamayanları gerçekten at çöp kutusuna gitsin çünkü onlar dost olamamış kişiler :/
karaktersiz insanlar. bence sevin onlardan kurtulduğun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…