- 9 Temmuz 2018
- 623
- 776
- 103
- Konu Sahibi Latinachica
-
Öyle zaten, artık kimseye değer vermemeyi de öğrendim. Böyle olduklarına inanamıyorum. Belki ben boşanmaya bağladım bilemiyorum ama her yıl toplanalim deyip toplandığımiz grupta sadece bir kişi bana uyar dedi. Yıllardır görüştüğüm insanlardı. İnsanlardan nefret ediyorum ve uzak duruyorum. Yalnızlık cook iyiymisSeni boşanıyorsun die umursamayanları gerçekten at çöp kutusuna gitsin çünkü onlar dost olamamış kişiler :/
karaktersiz insanlar. bence sevin onlardan kurtulduğun için
Öyle zaten, artık kimseye değer vermemeyi de öğrendim. Böyle olduklarına inanamıyorum. Belki ben boşanmaya bağladım bilemiyorum ama her yıl toplanalim deyip toplandığımiz grupta sadece bir kişi bana uyar dedi. Yıllardır görüştüğüm insanlardı. İnsanlardan nefret ediyorum ve uzak duruyorum. Yalnızlık cook iyiymis
benden bir tane daha. ben senin ailesi olan ama problem çıkarmaktan başka işe yaramayan. eşi ve çocuğu olan ama eşinden tek bir güzel söz duymayan tek tesellisi çocuğu olan versiyonunum. senin gibi olmayı ve hayatı yeniden keşfetmeyi çok isterdim...Her seyi benim gibi yalniz yapan var mi?
Uzule uzule tek basina tatile giden
mekanlarda rahatsiz olmasina ragmen bunu belli etmemeye calisarak yemek yiyen
hadi gel bir kahve icelim diyecek bir arkadasi olmayan var mi aranizda?
Cok sukur bir ailem var. Ama ruh dunyami kimse bilmiyor. Kimse yalnizliktan aci cektigimi bilmiyor.
Aaa tek mi gittin tatile diyenler evet ne var ki yapmacikligiyla cevap veriyorum ama icim kan agliyor
Evlenemedim diye de acmasini bilirdim bu basligi:) ama bu yalnizlikla zaten nasil biri girsin hayatima.
Bazen delircek gibi oluyorum. Sonra bir sekilde gunes yeniden doguyor yeni bir gun basliyor oluyor.
Psikologum olayi ele alis bicimimde sorun oldugunu soyluyor. Evet cunku kabul edemiyorum, nasil edeyim. Bayramda herkes esi cocugu herkes bir aile, instagramda arkadalarla tatil yapanlar...bir ben boyleyim gibi geliyor.
Evet onunla buluştukÖyle düşünmekte haklısın kim olsa ona bağlardı. tek kabul eden kişiyle aran nasıl görüşüyormusunuz
Yanında başka biri olunca hep onun isteklerine uymak zorunda kalıyorsun sana arkadaşlık ediyor diye ama en güzeli insanın kendi kafasina göre takılması dilediğini yapması ve hiçbir şey için kendini zorunlu hissetmemesidir. Bu bakımdan yalnızlık özgürlüktür.Aynen ben de tam tersi tatile özellikle yalnız gitmeyi severim her sene arkadaşlardan kaçak göçek gidiyorum 2 sene önce Kaş'a gittim yakın arkadaşımla normalde çok severim ama orda kaplumbağalara yem etmemek için kendimi zor tuttum bu senede ne eğlenmiştik yine mi gitsek diyince Allah korusun dedim ağzımdan kaçtı valla napim
Kafa dengi biri olunca güzel ama oda çok zor ben de kimsenin kalbini kıramayan herşeye tamam diyen biriyim sevdiklerime karşı onlara göre çok uyumluyum ama içimdeki volkanları gel de bana sor :) Tatil bana eziyet yanımdaki için keyfe dönüyor son yıllarda bencillikte zirve yaptım valla erkek arkadaşımla gidince rahatım oda benim istediklerimi yapmaya çalışıyor kadınlarla uğraşmak cidden zor bende her seferinde naz kapris çeken centilmen oluyorum havalimanından otobüsle aktarma yaptığımızda önümüze oturan iki kızla kavga etim arkadaşım için koltuğu yatırıp sıkıştırmışlar diye mir mir konuşup duruyor ama icraat yok bende otobüsü birbirine kattım bi ben nazlı kaprisli olamadım benle tatile gitmeyi çok seviyolar güvende hissediyorlarmış güçlü kadın olmak bazen kötü oluyor yawYanında başka biri olunca hep onun isteklerine uymak zorunda kalıyorsun sana arkadaşlık ediyor diye ama en güzeli insanın kendi kafasina göre takılması dilediğini yapması ve hiçbir şey için kendini zorunlu hissetmemesidir. Bu bakımdan yalnızlık özgürlüktür.
benim bi arkadaşımda gitiği gece klubundeki korumayla evlendi :) öyle sarhoştuki bide adamı bi rahat bırakmadı ayılınca bi kaç gün sonra gidip özür diledi filan şimdi 3 çocukları var ve çok mutlular :)Ben nişanlımla onun mekanında tanışmış insanım
Yani hayatta bazen hiç ummadık şeyler oluyor.
Allah mutluluğunuzu daim kılsın. Tura giden insanlar genelde çok girişken ve konuşkan tipler oluyorlar.
Evet kadinlarla uğraşmak cidden daha zor daha kaprisliler. Vallahi ben su yaşıma kafa dengi birini bulamadım. Kafa dengim olmak zorunda degil kimse ama benim arkadaşlık yapacağım kisiler benim kararlarıma ve tercihlerime SAYGI duyup kabul etmek ve bunları sorun etmemeliler. Bu arada yine erkek arkadaşınız size uyuyormuş. Benim karşı cinsle ilişkilerim hepten kötü. Hep kendini uydurması gereken taraf ben oldum. Artık biraz da benim istediklerim dediğim zaman da buyur kapı orda dendi ve ben de cektim gittim giden ben oldum ama böyle iyi kafam rahat istedigim zaman istediğim yerdeyim. İstediğim zaman istediğim şeyi yiyorum. Istediğim zaman istediğim şeyi yapiyorum. Bana kız muhabbetleri de bir süre sonra çok bayıcı geliyor ve vaktimi boşa harcıyormuşum geliyor. Şimdi şurada olup şunu yapabilirdim diyorum. Sonra da karşımdaki kişi beni boş muhabbetle oyaladığı ve yapabilceğim daha verimli beya keyifli işlerden alıkoyduğu için ona gıcık kapmaya başlıyorum. Ve bunlarin karşılığında hiçbir şekilde fikirlerime saygı görmüyorum ailem dahil. Ama bu insanlar hem benim fikirlerime saygı duymazlar hem de ben ne yapıyorum ne alıyorum ne yiyorum bunun takibini de yaparlar bir de böyle sinsiler vardır. Ama yalnız olunca kafa rahat tabi. Az insan olunca telefona da daha az bakıyorum ömrüm telefon ekranına bakmakla geçmiyor onun yerine daha fazla kitap okuyorum. Bu arada iyice coştum yalnızlık konusunda. Ama cidden bazen üzülsem de bu arakadaşsızlık sevgilisizlik işine yine de huzurluyum. Başkası tekrar kapımı çalıp beni kullanmak isteyeceğine böyle yalnız daha GÜVENDEYİM, daha huzurluyum.Kafa dengi biri olunca güzel ama oda çok zor ben de kimsenin kalbini kıramayan herşeye tamam diyen biriyim sevdiklerime karşı onlara göre çok uyumluyum ama içimdeki volkanları gel de bana sor :) Tatil bana eziyet yanımdaki için keyfe dönüyor son yıllarda bencillikte zirve yaptım valla erkek arkadaşımla gidince rahatım oda benim istediklerimi yapmaya çalışıyor kadınlarla uğraşmak cidden zor bende her seferinde naz kapris çeken centilmen oluyorum havalimanından otobüsle aktarma yaptığımızda önümüze oturan iki kızla kavga etim arkadaşım için koltuğu yatırıp sıkıştırmışlar diye mir mir konuşup duruyor ama icraat yok bende otobüsü birbirine kattım bi ben nazlı kaprisli olamadım benle tatile gitmeyi çok seviyolar güvende hissediyorlarmış güçlü kadın olmak bazen kötü oluyor yaw
Ben kova burcuyum istemesem de arkadaşım oluyorlar ya :) uyumlu olduğum için sanırım erkek arkadaşımda benden 20 yaş büyük ondan dolayı normalde kıskançlıklarıyla beni delirtiyor tabi herkesin bi huyu var işte ben herkesi olduğu gibi kabul ederim asla değiştirmeye çalışmam ama beni hep değiştirme niyetin de insanlar ben de buna ayar oluyorum baktım beni uyuz ediyor arayı yavaş yavaş açıp arkadaşlığı bitiriyorum ama iş yerindeki arkadaşlardan kopmak çok zor her gün yüzyüzeyiz ben yalnızlığı seviyorum sevgilimin evi 3 katlı bahçe de var normalde evin içinde o bi yerde ben bi yerde karışmayız birbirimize özleyince ortada bi yerde buluşuyoruz :) şimdi bahçede bana bi yer yaptı tavanı cam ağaçları görüyorum yatınca oraya divan koydu ve petek yaptıdı bide kışında orda otururum diye gözünün önünde olayımda kat bile çıkar eve :) o köşem de kitap okumaya bayılıyorum zaten benim tatil anlayışım sadece deniz değil doğayı çok seviyorum ormanın içinde bi klubede yaşasam mutlluktan ölürüm ya dağ tepe yürümeyi çok seviyorum saatlerce yürürüm işte kızları buna ikna edemiyosun sevgilim de çok sever yürümeyi benim arkadaşlar ben bi dolaşıp geleyim desem onu da kabul etmiyorlar yeaa ben yalnız mı kalıceeem e kal nolmuş 30 yaşında kadınsın napacaklar sana diyemiorum işte bi diyebilsemEvet kadinlarla uğraşmak cidden daha zor daha kaprisliler. Vallahi ben su yaşıma kafa dengi birini bulamadım. Kafa dengim olmak zorunda degil kimse ama benim arkadaşlık yapacağım kisiler benim kararlarıma ve tercihlerime SAYGI duyup kabul etmek ve bunları sorun etmemeliler. Bu arada yine erkek arkadaşınız size uyuyormuş. Benim karşı cinsle ilişkilerim hepten kötü. Hep kendini uydurması gereken taraf ben oldum. Artık biraz da benim istediklerim dediğim zaman da buyur kapı orda dendi ve ben de cektim gittim giden ben oldum ama böyle iyi kafam rahat istedigim zaman istediğim yerdeyim. İstediğim zaman istediğim şeyi yiyorum. Istediğim zaman istediğim şeyi yapiyorum. Bana kız muhabbetleri de bir süre sonra çok bayıcı geliyor ve vaktimi boşa harcıyormuşum geliyor. Şimdi şurada olup şunu yapabilirdim diyorum. Sonra da karşımdaki kişi beni boş muhabbetle oyaladığı ve yapabilceğim daha verimli beya keyifli işlerden alıkoyduğu için ona gıcık kapmaya başlıyorum. Ve bunlarin karşılığında hiçbir şekilde fikirlerime saygı görmüyorum ailem dahil. Ama bu insanlar hem benim fikirlerime saygı duymazlar hem de ben ne yapıyorum ne alıyorum ne yiyorum bunun takibini de yaparlar bir de böyle sinsiler vardır. Ama yalnız olunca kafa rahat tabi. Az insan olunca telefona da daha az bakıyorum ömrüm telefon ekranına bakmakla geçmiyor onun yerine daha fazla kitap okuyorum. Bu arada iyice coştum yalnızlık konusunda. Ama cidden bazen üzülsem de bu arakadaşsızlık sevgilisizlik işine yine de huzurluyum. Başkası tekrar kapımı çalıp beni kullanmak isteyeceğine böyle yalnız daha GÜVENDEYİM, daha huzurluyum.
Tatile yalnız gitmek istemiyorsanız tek tavsiyem turlar.
İnanılmaz çevre ediniyorsunuz. Boşandığım ilk zamanlar turlarla tatile gitmiştim. Bir sürü insanla tanıştım , hatta bir tane teyze illa oğlumla tanış deyip bana numarasını vermişti.
Adamla bir kahve içmiştimtabi olmadı, anlaşamadık.
Hala daha oradan tanışıp ,görüştüğüm insanlar var.
[/QUOTE
Aynı ben
Yürüyünce ne oluyor ki sanki en iyisi dedikodu yapmakBen kova burcuyum istemesem de arkadaşım oluyorlar ya :) uyumlu olduğum için sanırım erkek arkadaşımda benden 20 yaş büyük ondan dolayı normalde kıskançlıklarıyla beni delirtiyor tabi herkesin bi huyu var işte ben herkesi olduğu gibi kabul ederim asla değiştirmeye çalışmam ama beni hep değiştirme niyetin de insanlar ben de buna ayar oluyorum baktım beni uyuz ediyor arayı yavaş yavaş açıp arkadaşlığı bitiriyorum ama iş yerindeki arkadaşlardan kopmak çok zor her gün yüzyüzeyiz ben yalnızlığı seviyorum sevgilimin evi 3 katlı bahçe de var normalde evin içinde o bi yerde ben bi yerde karışmayız birbirimize özleyince ortada bi yerde buluşuyoruz :) şimdi bahçede bana bi yer yaptı tavanı cam ağaçları görüyorum yatınca oraya divan koydu ve petek yaptıdı bide kışında orda otururum diye gözünün önünde olayımda kat bile çıkar eve :) o köşem de kitap okumaya bayılıyorum zaten benim tatil anlayışım sadece deniz değil doğayı çok seviyorum ormanın içinde bi klubede yaşasam mutlluktan ölürüm ya dağ tepe yürümeyi çok seviyorum saatlerce yürürüm işte kızları buna ikna edemiyosun sevgilim de çok sever yürümeyi benim arkadaşlar ben bi dolaşıp geleyim desem onu da kabul etmiyorlar yeaa ben yalnız mı kalıceeem e kal nolmuş 30 yaşında kadınsın napacaklar sana diyemiorum işte bi diyebilsem
Boşanınca ne oluyor ki bende boşandım daha mutluyum dağa iyi hayatım bunlar artık takılacak şeyler değilBende sizin gibi idim. Her yıl toplardim milleti. Grubumuz vardı. Bu yıl kızlar toplanalım özlendiniz yazdım. Kimseden ses çıkmadı. Artık kimsenin peşinden kosmamaya başladım. Evli iken görüşelim dediğimde koşa koşa gelirlerdi. Anlamadım. Sanırım benim boşaniyor olmam prestij kaybı yaşamama neden oldu ya da bir yerleri kalktı milletin. Görüşmek istemiyorum artık kimse ile. Herkesin işine yaradığın kadar iyisin bu hayatta, azıcık basın ağrısın hepsi toz olur
Yalnız kaldığında değil mutlu olduğunda erkek arkadaş istemek lazım belki deYalnizlik bir tercihse guzel oluyor sanirim. Benimki mecburi bir yalnizlik.
Su an annemler memlekette evde yalnizim. Ve delircek gibi oluyorum. Flort ettigim kisi niyetini gerceklestiremeycegini anlayinca topukladi. Her gun konusuyorduk su an resmen bosluga düştüm. Eski sevgilime sardim yine. Onunlayken hissettigim rahatligi ozluyorum. Yalniz hissetmezdim onla. Bu yuzden her moralim bozuldugunda aklima o geliyor
Kova burcuydun sen sanırım onun içindir bende kovayım güçlü olmayı üzerime yapıştırdılar birazda sesim fazla çıkıyor tabi yalan değilKafa dengi biri olunca güzel ama oda çok zor ben de kimsenin kalbini kıramayan herşeye tamam diyen biriyim sevdiklerime karşı onlara göre çok uyumluyum ama içimdeki volkanları gel de bana sor :) Tatil bana eziyet yanımdaki için keyfe dönüyor son yıllarda bencillikte zirve yaptım valla erkek arkadaşımla gidince rahatım oda benim istediklerimi yapmaya çalışıyor kadınlarla uğraşmak cidden zor bende her seferinde naz kapris çeken centilmen oluyorum havalimanından otobüsle aktarma yaptığımızda önümüze oturan iki kızla kavga etim arkadaşım için koltuğu yatırıp sıkıştırmışlar diye mir mir konuşup duruyor ama icraat yok bende otobüsü birbirine kattım bi ben nazlı kaprisli olamadım benle tatile gitmeyi çok seviyolar güvende hissediyorlarmış güçlü kadın olmak bazen kötü oluyor yaw
Sanirim haklisiniz. Benim durumumda cok saglikli bir iliski olmuyor. Merkeze o kisiyo koyuyorsunuz.Yalnız kaldığında değil mutlu olduğunda erkek arkadaş istemek lazım belki de
Bende aynı hatayı yaptım 1 yıl bir adama öylece bağlandım kaldım sonuç öküzden yedim darbeyi dün gece defettim h kaldım hiç gerek Yok bence...Sanirim haklisiniz. Benim durumumda cok saglikli bir iliski olmuyor. Merkeze o kisiyo koyuyorsunuz.
İster istemez merkeziniz oluyor bu çok normalSanirim haklisiniz. Benim durumumda cok saglikli bir iliski olmuyor. Merkeze o kisiyo koyuyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?