Yalnız yaşamak

kurabiye123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
1.949
2.459
133
Arkadaşlar merhaba üniversite 2. Sınıf okuyorum benim için çok önemli bi konuyu sizlere danışmak istedim. Ben kyk yurdunda kalıyorum çok problemlerim olduğu için artık çıkmak istiyorum ailem de izin verdi eve çıkmak istediğim 2arkadasim var ama aylardır arıyoruz ev bulamıyoruz bulunda hemen tutuluyo eğer ev isi olmazsa tek başıma aparta çıkmak istiyorum kendi yemeğimi yapmak istiyorum ama sorun şu ki
Tek başıma sıkılır miyim?
Tek başıma ders çalışabilir miyim?
Nasil zaman geçiririm ?
Gece korkar mıyım kabus vs görsem?
Yurtta bana yanina gidip not veren arkadaşlarım uzaklarştık diye not vermemezlik yapar mı?
Hasta vs olursam bisey olur mu?
Ya da yanliz hisseder miyim?
Artılari ve eksilerini paylaşır mısınız?

Değerli hanımlar fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba üniversite 2. Sınıf okuyorum benim için çok önemli bi konuyu sizlere danışmak istedim. Ben kyk yurdunda kalıyorum çok problemlerim olduğu için artık çıkmak istiyorum ailem de izin verdi eve çıkmak istediğim 2arkadasim var ama aylardır arıyoruz ev bulamıyoruz bulunda hemen tutuluyo eğer ev isi olmazsa tek başıma aparta çıkmak istiyorum kendi yemeğimi yapmak istiyorum ama sorun şu ki
Nasil zaman geçiririm ?
Yurtta bana yanina gidip not veren arkadaşlarım uzaklarştık diye not vermemezlik yapar mı?

Benim de eve çıkma hakkım olsa kesinlikle yalnız kalmayı tercih ederim. Arkadaşlarınızla çok iyi geçiniyor olabilirsiniz ama aynı evde sıkıntı çıkabilir çünkü benim bir yakınım bazı olaylar yaşamıştı bazı arkadaşları yüz bulup eve para harcamazdi alışveriş kira vs. Bence sıkılmazsıniz kendinizi eğlendirecek şeyler bulursunuz huzursuz olmaktan iyidir

Apartin güvenliği vardır, korkmana gerek yok. Yurttaki arkadaşlarınla normal zamanda bağlarını koparmazsan eğer, sınav zamanı not verme konusunda sıkıntı çıkarmazlar. Sen de onlara verirsen tabii.
Yalnız hissetmeye ve sıkılmaya gelince. Bu senin kişiliğinle alakalı. Eğer yalnızlığı seven biriysen sıkıntı yok. Ama illa bir ses nefes olsun diyenlerdensen zorlanabilirsin.

Ne yapcan ya arkadaşı kafana göre yemek yersin takilirsin.yeri gelir camasirini biriktirir yıkarsın yemek temizlik yapmazsın keyfine.göre miss canin sıkılırsa arkadaşların gelir.kalir guvenlikli bir evse kafan rahat eder korkma.yalniz.kalmak super.bisey ben.cok cektim.ev arkadaşımdan dilim.yandi

Çok kafa dengi arkadaşın varsa çık onunla ama 2 kişiden fazla olmayın üçüncü kişi olunca sorun çıkıyor. Eğer öyle bir arkadaş değilse arkadaşın tek çık daha iyi anlaşamayınca bir anlamı kalmıyor

Apart iyi bir fikir olabilir.
Çok güzel anlaştığını düşündüğün biriyle paylaşırsan her şeyi daha iyi olur.
Hem maddi hem manevi açıdan.

Sıkılır mıyım dersen de twitch yayıncılığına başla.
Ne demek istediğimi o zaman daha iyi anlarsın.
Yalnız bırakmazlar.

Ben başladım mesela.
Tek başımayım ve yalnız hissetmiyorum.

Nasil zaman geçiririm ?

4 yıl KYK yurdunda hayatımın en güzel anılarını biriktirdim:) keşke sizin için de öyle olsaymis:)önerim eğer oda arkadaşlarınızdan memnun değilseniz önce oda degisikligi yapmaniz öncelikle.
Üniversiteden mezun olduktan sonra aynı şehirde işe girdim.7sene bekar evim oldu...onu da yurttaki arkadaslarim doldurdu.geldiler gittiler çok güzeldi:) ne zaman ki mezun olup memleketlerine döndüler yapayalnız kaldım.tek basinalik neymiş o zaman anladım.
Yurtta hiç yalnız kalmazdim.her zaman çay kahve içip.muhabbet edeceğim biri olurdu.ders notu bulmak okul içinde dilenmeyi gerektirirken yurtta kader arkadasligidir hiç zorlanilmazdi:) hastalık olsa gerçekten çayın corbam herşeyin hazır olurdu.hasta olduğum bir zaman işletme okuyan oda arkadaşım benim giremedigim bir derse gidip not tutmuştu hocanın ağzından ne çıktıysa;) herkesin ortamı farkli tabi.
Yurt ders çalışmayı kamçılar ama ev biraz daha rahattır insan yayıldıkça yayılır.simdilik aklıma gelenler bunlar

Nasil zaman geçiririm ?

üniversitede yurtta ve evde kaldım. evin rahatlığı o kadar çok ki istediğin yemeği yiyip istediğin gibi uyuyorsun ama ders çalışamıyorsun. gelenin gidenin boş boş geçen zamanın düzensiz ama rahat bir hayatın oluyor. iş bölümü iş paylaşımı olayına girince en sevdiğin arkadaşların bile sorun çıkarıyor. çünkü bunun banyo tuvalet yıkaması soğan soyması bulaşığı çamaşırı vs. özellikle sınav haftası gözünde büyür stresten. bir de elektriği doğal gazı kirası var. ev sahibi seni arar sen arkadaşlarından kira istersin adam seni sıkıştırıyodur. kızlar kirayı verelim mi dersin günü gelmiş geçer sanki cebine istiyor gibi muamele görürsün. ev rahat gibi görünür ama bilmiyorum ben şimdiki aklım olsa çıkmazdım. ama bazı apartlar var kiranı ayrı ayrı yöneticiye veriyorsun eşyanı suyunu elektriğini vs. ayarlıyorlar. sen sadece mutfak alışverişi yapıyorsun arkadaşlarınla öyle bir yer güzel oluyor.

Kendi evin olsun arkadaşların zaten çıkmaz büyük ihtimal. Ben sadece 1 ay yalnız evde yaşadım. Çabuk sıkılan biriyim yalnız kalamam ama güzeldi ve rahattı bana göre bile.
Boş ev arkadaş için, ortam için iyi asıl. İstediğimde eve çağırıyodum ama gitmek bilmiyorlardı, bayağı eğlenceli evin olunca boş ev gayet ideal sosyal.

Yurtta aynı odada yaşamayı şahsen daha çok seven biri olarak ev de gayet iyiydi. Yine ideal bir şey. İstersen de kafanı dinlersin.

Benim de eve çıkma hakkım olsa kesinlikle yalnız kalmayı tercih ederim. Arkadaşlarınızla çok iyi geçiniyor olabilirsiniz ama aynı evde sıkıntı çıkabilir çünkü benim bir yakınım bazı olaylar yaşamıştı bazı arkadaşları yüz bulup eve para harcamazdi alışveriş kira vs. Bence sıkılmazsıniz kendinizi eğlendirecek şeyler bulursunuz huzursuz olmaktan iyidir
Evet insanlardan cok bıktım cok daginiklar surekli yiceklerimden yiyip yerine koyucam diyip koymuyolar falan ama zaman nasıl geçer bilmiyorum

Apartin güvenliği vardır, korkmana gerek yok. Yurttaki arkadaşlarınla normal zamanda bağlarını koparmazsan eğer, sınav zamanı not verme konusunda sıkıntı çıkarmazlar. Sen de onlara verirsen tabii.
Yalnız hissetmeye ve sıkılmaya gelince. Bu senin kişiliğinle alakalı. Eğer yalnızlığı seven biriysen sıkıntı yok. Ama illa bir ses nefes olsun diyenlerdensen zorlanabilirsin.
Aslında seviyorum ama hic uzun süre yanliz kalmadım aslinda çoğunlukla ben bir veriyorum ama öyle bi değişim göstermezler heralde

üniversitede yurtta ve evde kaldım. evin rahatlığı o kadar çok ki istediğin yemeği yiyip istediğin gibi uyuyorsun ama ders çalışamıyorsun. gelenin gidenin boş boş geçen zamanın düzensiz ama rahat bir hayatın oluyor. iş bölümü iş paylaşımı olayına girince en sevdiğin arkadaşların bile sorun çıkarıyor. çünkü bunun banyo tuvalet yıkaması soğan soyması bulaşığı çamaşırı vs. özellikle sınav haftası gözünde büyür stresten. bir de elektriği doğal gazı kirası var. ev sahibi seni arar sen arkadaşlarından kira istersin adam seni sıkıştırıyodur. kızlar kirayı verelim mi dersin günü gelmiş geçer sanki cebine istiyor gibi muamele görürsün. ev rahat gibi görünür ama bilmiyorum ben şimdiki aklım olsa çıkmazdım. ama bazı apartlar var kiranı ayrı ayrı yöneticiye veriyorsun eşyanı suyunu elektriğini vs. ayarlıyorlar. sen sadece mutfak alışverişi yapıyorsun arkadaşlarınla öyle bir yer güzel oluyor.
Arkadaşlarım sadece ev istiyo apart olursa gelmicekler o yuzden tek kalıyorum kütüphaneye gitsem ? Orda çalışsam olmaz mi

Back
X