- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
22 yaşında memur bi kızın sakarya ilçesinde yalnız ev tutmasını mı yoksa yeni tanışacağı bi kızla mı ev tutmasını önerirsiniz kızlar? yalnız yaşamak zor mudur.?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne açıdan zorlukları vardır?zordur kız arkadaşınla tut ama ben kafama göre takılırım diyosan yalnız
birkere yalnızsın hastalandın su getircek insan olmuyorne açıdan zorlukları vardır?
ben de ev kuşuyum gezmektn falan hoşlanmam.ama yalnız kalmak gece falan zor olur mu bilmiyorum.sakarya tutucu.ama kalacağım yerde hep memurlar oturuyorYalnız yaşadım uzun yıllar.
Maddi imkanın varsa demiyorum çünkü memursun var.Manevi olarak önce oranın halkını iyi tanı,inşallah orda yaşayanlardan bilgi gelir biraz konuna.
Eğer halkı tutucu değilse yalnız yaşamak en güzeli.İki kardeş bile aynı evde çok zor oluyor ki farklı kültürden vs birisi.
Kafana göre yer içer uyur temizliğini yaparsın.Ev kuşuyum ben.Canım istedi evimle ilgilendim,canım istedi hiçbir şey yapmadım.
Ev kuşuysan kimseyle de çok işin yoksa büyük sorun olmaz.Gelen ev arkadaşın nasıl biri bilemiyorsun,iyi sanıyorsun pis çıkıyor,hırsız çıkıyor,erkek delisi çıkıyor,uyur gezer çıkıyor,manyak çıkıyor.Beraber yaşıyorsun diye bütçeni ona göre ayarlıyorsun aniden evden çıkıp seni zor duruma sokabiliyor.ben de ev kuşuyum gezmektn falan hoşlanmam.ama yalnız kalmak gece falan zor olur mu bilmiyorum.sakarya tutucu.ama kalacağım yerde hep memurlar oturuyor
öyleyse tek yaşayın derim ben.bir kız daha var atanan.onunla aynı apartmanda tutup sıkılınca gelir gideriz birbirimize diyoduk .ya da hastalanınca falan yardımcı olur.
Aynı apartmanda ayrı daireyse süper olur,hem can yoldaşı olur,hem sıkıntı çıkarmaz,kapın ayrı olur kapatınca hayat senindir.bir kız daha var atanan.onunla aynı apartmanda tutup sıkılınca gelir gideriz birbirimize diyoduk .ya da hastalanınca falan yardımcı olur.
evet canım.şimdi kızı hiç tanımıyorum telefondan haberleştik sadece.ben yemekti temizlikti sıkıntı yaşamam .psikolojik olarak sıkıntı yaşarım gibime geliyor sadece.akşam gelince soğuk bi ev.bilmiyorumAynı apartmanda ayrı daireyse süper olur,hem can yoldaşı olur,hem sıkıntı çıkarmaz,kapın ayrı olur kapatınca hayat senindir.
Hiç yalnız yaşamadın, sanırım. İnsanın başta gözü korkuyor. İlk başta paranoyak gibi zaten kilitlediğin kapıyı 3-5 kez kontrol ediyorsun ama sonra tek başın picamanı :) giyip filmini izleyip, bulaşığı canın istediğin zaman yıkamaya başlayınca, evinde sadece senin kendi düzenin olunca, ne kadar iyi olursa olsun, bir şekilde bağımlı ya da bağlı olduğun bir insan olmayınca inan kendini daha mutlu ve huzurlu hissedeceksin.evet canım.şimdi kızı hiç tanımıyorum telefondan haberleştik sadece.ben yemekti temizlikti sıkıntı yaşamam .psikolojik olarak sıkıntı yaşarım gibime geliyor sadece.akşam gelince soğuk bi ev.bilmiyorum
aynen üniversiteyi bile açıktan okudum hep ailemleydim .o yüzden biraz çekiniyorum :)Hiç yalnız yaşamadın, sanırım. İnsanın başta gözü korkuyor. İlk başta paranoyak gibi zaten kilitlediğin kapıyı 3-5 kez kontrol ediyorsun ama sonra tek başın picamanı :) giyip filmini izleyip, bulaşığı canın istediğin zaman yıkamaya başlayınca, evinde sadece senin kendi düzenin olunca, ne kadar iyi olursa olsun, bir şekilde bağımlı ya da bağlı olduğun bir insan olmayınca inan kendini daha mutlu ve huzurlu hissedeceksin.
Şehir merkezinde ve memurların olduğu yerde oturursan zaten kıyı bucak mahalleler gibi tutucu olmayacaktır insanlar diye tahmin ediyorum, bilmiyorum, Sakarya'ya hiç gitmedim, ne kadar muhafazakar bir şehirdir, bilgim yok.
Ama ben sana tek başına yaşamanı ve nezih, ailelerin yaşadığı bir semtten ve apartmandan ev tutmanı öneririm.
Çekinme alışırsın. Başta biraz zorlanırsın ama alışırsın.aynen üniversiteyi bile açıktan okudum hep ailemleydim .o yüzden biraz çekiniyorum :)
çok teşekkür ederimmÇekinme alışırsın. Başta biraz zorlanırsın ama alışırsın.
çok sağol kafamdaki bazı şeyler netleşti sayendeAynı apartmanda ayrı daireyse süper olur,hem can yoldaşı olur,hem sıkıntı çıkarmaz,kapın ayrı olur kapatınca hayat senindir.
Ben ilk üniversiteye başladığım gün salya rezil ağlamıştım 3 gün sonra ohh be dedim,yemek saatim uyku saatim vs hayatım kendi kontrolümde ne güzelmiş dedim ve o gün bugündür yalnızdım evlenene dek.aynen üniversiteyi bile açıktan okudum hep ailemleydim .o yüzden biraz çekiniyorum :)