- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Benzeri olablirBu konuyu bir kez daha açmıştınız sanki, yanılıyor muyum?
Kayınpederinize bakmak eşinizin ve iki görümcenizin görevi. Siz eğer gelin olarak, benim eşimin babasıdır der, gönül rızasıyla yaparsanız ne ala. Ama kesinlikle böyle bir zorunluluk yok. Ha vicdanen ben yapma taraftarıyım, yapardım da. Ama burada kayınpederin tavrı da çok önemli. Ama kesinlikle görümcelerinin yaptığı doğru değil.kpnyalnız yasıyor arkadaslar iki kızı var onların evi benden daha yakın benm ev biraz uzak..
Kp kimi görse baskı yapıyor nie gelmyorsunz hiç gelmyorsunz gbisinden..kızları başından beri onun işleriyle ilgilenmek evin gelini olduğum içn bnm görevimmiş gbi lanse edyorlar.. Yakın olan kızının biri yemeğini gönderiyor diğeri hiç ilgilenmiyor..
Bnde gdip ev işleriyle ilgilenyorum..genel temizlik için senede iki defa temzlkçi tutuluyor.. Neyse kp biraz nankör yaşlılıgındanmı desem yoksa huyumu bilmem ama ne kadar sey yaparsam yapayım kızlarının yaptgı ufak tefek seyleri bana anlatr gecmişi anlatr hep onların iyilklerni nisbet eder gbi.. Birde gtmeye cesaret edemyorm ğzermde olusturduğu baskı yüzünden nie gelmyosnz falan diyor..yalnz yasyor anlyorum ama braz tuhaf işte..ayrıca birde kpnin bir evi vardı o satıldı ve bütün kardeslerin durumu iyi oldgu içn haklarnı esime verdiler.. Bzde ev aldk..
Braz borclu hssedyorum o yuzden kp ile ilglenmeye mecbur gbi hssedyorm ama öte yandanda kardeslerne verdler diyorm kafam çok karısık szce ne yapmalıyım nasl düşünp nasl davranmalıyım..evliliğim 1 seneyi gecti hala aşamadim bunu
Normalde bu işlerde eğer bakıma muhtaç anne-baba varsa sırayla bakılması taraftarıyım ama diğer kardeşlerden haklarından vazgeçip size vermişler ve ev almışsınız haftada 1 gün temizliğini yapıp arada yemeğini yapabilirsiniz yemekleri 2-3 günlük yapıp dolaba katabilirsiniz.Büyük temizlik için zaten yardımcı geliyormuş size pek iş kalacağını zannetmiyorum.kpnyalnız yasıyor arkadaslar iki kızı var onların evi benden daha yakın benm ev biraz uzak..
Kp kimi görse baskı yapıyor nie gelmyorsunz hiç gelmyorsunz gbisinden..kızları başından beri onun işleriyle ilgilenmek evin gelini olduğum içn bnm görevimmiş gbi lanse edyorlar.. Yakın olan kızının biri yemeğini gönderiyor diğeri hiç ilgilenmiyor..
Bnde gdip ev işleriyle ilgilenyorum..genel temizlik için senede iki defa temzlkçi tutuluyor.. Neyse kp biraz nankör yaşlılıgındanmı desem yoksa huyumu bilmem ama ne kadar sey yaparsam yapayım kızlarının yaptgı ufak tefek seyleri bana anlatr gecmişi anlatr hep onların iyilklerni nisbet eder gbi.. Birde gtmeye cesaret edemyorm ğzermde olusturduğu baskı yüzünden nie gelmyosnz falan diyor..yalnz yasyor anlyorum ama braz tuhaf işte..ayrıca birde kpnin bir evi vardı o satıldı ve bütün kardeslerin durumu iyi oldgu içn haklarnı esime verdiler.. Bzde ev aldk..
Braz borclu hssedyorum o yuzden kp ile ilglenmeye mecbur gbi hssedyorm ama öte yandanda kardeslerne verdler diyorm kafam çok karısık szce ne yapmalıyım nasl düşünp nasl davranmalıyım..evliliğim 1 seneyi gecti hala aşamadim bunu
İyi de kız hasta bakıcı mı? Ev parası karşılığı babalarına baksınlar diye tutmuşlar sanki. Eşi baksın madem? Gelini niye zorluyorlar. Ha vicdanen bakmak ister bakar ona katılıyorum da para verdiler diye bakmak zorunda düşüncesi de hoş değil bence. Sonuçta kardeşleri de kendi rizalariyla vermis parayı. Ay yazık ya bu anne babalara.Kayınpederin parasını almaya gelince çok güzel,kayınpedere bakmaya gelince auww.
O evde eşin tek başına oturmuyor.İşe gir ,çalış kayınpederin parasını verin, sonra da kızları baksın deyin olur mu?
Kimseden mşrası zorla almadık hatta zorla verdiler...Evi alırken iyiydi dimi ? Kusura bakmayın,bakım konusunda eşit olmak istiyorsanız mirastada eşit olacaktınız. Adam evini versin ama sen iki saat temizlik yapama..
Zorla diyen yok zaten. Kimse bana zorla bişey veremez. Yediğin hurmalar varya o hesap!! Ev mezusu olmasa kızları varmış sanane baksınlar derdim. Durum böyleyken denmiyor malesef..Kimseden mşrası zorla almadık hatta zorla verdiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?