- 18 Eylül 2013
- 1.564
- 3.238
- 333
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Arkadas size olumsuz bir yorum yazmamis kisiliginize hakaret etmemis dalga gecmemis. Bilakis aynen realist ve kanimca sizin duymak istemeceginiz bir yorum belirtmis. yorumuna bende katiliyorum ama bu evi verirken size kp bakma karsiligi denir ve kabul deseydiniz bakmak goreviniz derdim ama kardesler evdeki paylari dile dokulmemis olsada bunun karsiligi vermisler gibi duruyor. arkadasin onerisini yaptiginizda esitlikten ve esit bakimdan soz edebilirsiniz gibi duruyor.. ama esinizle acik acik konusun derim. size dememis olsalarda esinizle konusmuslardir. bu arada allah kolaylik versin. ama mutlaka esit bakim konusunda konusun derim. bakim heleki babanin kiz evlada duser..Ki
Kimseden birseyi zorla almadk hatta almyorduk zorla verdiler..
Çenesi düşük cekil ez biriyse karsımdaki beni el gbç görüyorlarsa bende el kızıyım ve kimseye katlanamam o zaman tamammı..ha şununda altını cizeyim ben böyle bir konu paylaştm diye yapmadgım anlamına gelmesin.. Kesinlkle bu devirde bi çok kişinin yapmayacagı şeyi yapıp nelere nelere eyvallah ettim ne laflar sözler yuttum mecburmuyum ? Tabiki hayır !
Sadece kim için yaptıgım niyetim bellydi o yüZden katlandım.. Şimdide görümcemlerin tavırlarının içnden cıkamaynca oaylastim.. Empatiye dacet edyorum.. Szin bazı yazılarınızı okuyorum ve szin gbi bi karaktere hiç uymuyor bu
Bunun adı çıkarcılık onda hem fikiriz. Eşine yada görümcelerine bu durumdan rahatsızlığını dile getirdiğinde para meselesi mutlaka önüne sürülecektir.Benim bildiğim tam tersi oluyor bu işler. Yani hali hazırda bakan kardeşe, sağolsun bakıyor babamiza ev de ona kalsın denir mesela. Ama önden evi verip biz size verdik öyleyse bakacaksiniz demek çıkarcılık oluyor. Demek ki herkeste farklı bu durumlar.
eşim hiç ilgilenmiyor oda sorumluluğu bana bırakıyor bende calsmaya baslaymca kendi evimi bile idare edemyorum bi taraftan orası aklımda kalıyo ne yapacagımı şaşırdım..aynı zamanda eşim evdede düzenin eksiksiz olmasini ister böyle olunca hersey üst üste geldi kp de sagolsun yaptıkca yaptırıyor ev kirlenmediği halde süpürtüp sildiriyor oda bi tuhafO zaman gitmek zorunda değilsin.
Çalışan bir kadın olarak kendi evine de en az ayda
bir yardımcı alman lazım.
Bir de babasının evini düşünemezsin.
Eşinde babasının evi için bir kadın ayarlasın.
Artık ayda 200-300 bakmicak.
Ev kredisi ödemenin yanında
bu para hiç bir şey değil. Oğlu düşünecek.
E
eşim hiç ilgilenmiyor oda sorumluluğu bana bırakıyor bende calsmaya baslaymca kendi evimi bile idare edemyorum bi taraftan orası aklımda kalıyo ne yapacagımı şaşırdım..aynı zamanda eşim evdede düzenin eksiksiz olmasini ister böyle olunca hersey üst üste geldi kp de sagolsun yaptıkca yaptırıyor ev kirlenmediği halde süpürtüp sildiriyor oda bi tuhaf
ne kıyametler koptu canm bi şeklde ayar verdik gidiyor ama calsmaya yeni baslaynca zor oldu artk kendi evimden tavz veryorum eskisi kadar titiz deglim msafr alamyorum yogun gecyor.. Üç haftadr bıgun evdeyim bıgunde kp ye gtcem..Ohh hem evi temizlenecek
hem babasının evine gidilecek.
Oldu canım sende zaten insan değilsin.
Kendi kazandığın para ile yardımcı al
Sakın seni ezmesine müsade etme.
Babasının evi içinde çek restini
Gitmiyorum
Tut bir kadın temizlet de.
Ne yaparsa yapsın ister surat assın, ister kavga çıkarsın
duvar ol.
Umursama.
Ne kıya
ne kıyametler koptu canm bi şeklde ayar verdik gidiyor ama calsmaya yeni baslaynca zor oldu artk kendi evimden tavz veryorum eskisi kadar titiz deglim msafr alamyorum yogun gecyor.. Üç haftadr bıgun evdeyim bıgunde kp ye gtcem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?