Yalnız yaşayan kp ile gelinmi cok ilgilenir yoksa kızları mı ?

Ki
kardeşlerine verdiler ama siz de oturuyorsunuz bu durumda size de verilmiş oluyorlar.. yani evet, minnet duymanız gerekiyor eğer eşitlik istiyosanız o zaman görümcelerinizin payını verin herkes eşit olsun..
Kimseden birseyi zorla almadk hatta almyorduk zorla verdiler..
Çenesi düşük cekil ez biriyse karsımdaki beni el gbç görüyorlarsa bende el kızıyım ve kimseye katlanamam o zaman tamammı..ha şununda altını cizeyim ben böyle bir konu paylaştm diye yapmadgım anlamına gelmesin.. Kesinlkle bu devirde bi çok kişinin yapmayacagı şeyi yapıp nelere nelere eyvallah ettim ne laflar sözler yuttum mecburmuyum ? Tabiki hayır !
Sadece kim için yaptıgım niyetim bellydi o yüZden katlandım.. Şimdide görümcemlerin tavırlarının içnden cıkamaynca oaylastim.. Empatiye dacet edyorum.. Szin bazı yazılarınızı okuyorum ve szin gbi bi karaktere hiç uymuyor bu

Iki ihtimal var. Birincisi kardesler gercekten esini dusunerek evi verdi. Ikincisi ise kp'e siz bakin diye ev verdi ki bu ikincisi de sik karsilasilan bir durum. Zaten hayatta bedava diye bir sey yok. Kardeslere paylarini verip bakim islerini paylastirin. Anne baba bakilir da kv-kp bakmak zor. Kimse halinden anlamaz, tesekkur de etmez.

Zorla diyen yok zaten. Kimse bana zorla bişey veremez. Yediğin hurmalar varya o hesap!! Ev mezusu olmasa kızları varmış sanane baksınlar derdim. Durum böyleyken denmiyor malesef..
Beni onlara baglayan tek etken kardeşinin karısı olmam.. İşlerine gelince el kızı gbi görüp yüZüme gülüp arkamdan atıp tutmayi bliyorlar

yo tam tersi ben her zaman aynı doğrultuda yorum yazıyorum.. yazınızı ilk paragrafta bırakmış olsaydınız size yapacağım yorum kesinlikle konuşun, her hafta biriniz bakın demek olurdu ama size bir ev vermişler.. yani yıl 2016 hiçbir şey karşılıksız değil ve evi de sizi sevdikleri için vermedikleri açık.. belli ki bakmanızı istiyorlar.. hem o evde oturup hem bakmam derseniz yarın çık o evden derler size, o yüzden kardeşlerin payını verin ya da evi satıp paylaştırın.. daha sonra da konuşup bakım işini ayarlarsınız..

Aileden ne kadar çok maddi destek alınırsa aile ile o kadar çok muhattap olunur ve doğal olarak ailenin beklentisi o kadar çok olur. Kaşıkla verilip sapıyla çıkarılır.
Oğlu baksın babasına tamam.Bunu konu sahibi eşine söylesin bakalım,gerçi gelecek tepkiyi az çok tahmin edebiliyorum ya.

Kpss yaşlı mi değilse kendine de bakar bütün evde boş boş oturuyor mu ne adamlar var 20 senelik ev hanımına taş çıkarır evi aldıniz diye babayı da almadınız ya kızları da baksın bir hafta sen bir hafta ben temizliğini yapayım demeye cesaret edin aralar bozulsada pek bişey kaybetmezsiniz

Bakmak derken evine alıp bakmıyorsun ki zaten,yemeğini kızı yapıyormuş,büyük temizliğe kadın geliyormuş ,sen arada gidip süpürge açıp toz alıyorsunuz muhtemelen.
Ben eltilerden paradan bağımsız olarak yapardım bunu,kendimi öyle iyi hissederdim çünkü. Kizlari beni baglamazdi,herkesin kendi vicdani....

Beni onlara baglayan tek etken kardeşinin karısı olmam.. İşlerine gelince el kızı gbi görüp yüZüme gülüp arkamdan atıp tutmayi bliyorlar
Gelinsen arkandan konuşurlar kaçarı yok. Bizde durum tam tersi,görümceme biz belli konularda yardımda bulunduk ona rağmen arkamdan konuşuyor :)
Sizi onlara bağlayan tek etkenle sizde o evde yaşıyorsunuz.

Belki ben hala bu düşünceyi kendi içimde kabullenememiş olablirim..
Burada paylaştgım hiçbirseyi hiçkimseye belli etmiyorum hersey normal havasındayim..
Ama bnm babam olsa ben el kızına güvenmezdim
Benim mantığım bu

Gelinsen arkandan konuşurlar kaçarı yok. Bizde durum tam tersi,görümceme biz belli konularda yardımda bulunduk ona rağmen arkamdan konuşuyor :)
Sizi onlara bağlayan tek etkenle sizde o evde yaşıyorsunuz.
O da güzelmiş :)
Kaçınılmaz gerçek böyle galiba

Benim bildiğim tam tersi oluyor bu işler. Yani hali hazırda bakan kardeşe, sağolsun bakıyor babamiza ev de ona kalsın denir mesela. Ama önden evi verip biz size verdik öyleyse bakacaksiniz demek çıkarcılık oluyor. Demek ki herkeste farklı bu durumlar.

Küçük kızı yemeğini yapıyormuş
Yılda 2 defa büyük temizlik yapılıyorsa
Sen en fazla süpür, toz al falan yapıyorsun anladığım kadarıyla.
Bunun içinde her gün gitmiyorsundur zaten.
Bu zamanda borçsuz ev sahibi olmuşsunuz.
Kardeşlerin hakkından feragat etmesi bence çok değerli.
Biz evi verdik sende bak kafasında olduklarını sanmıyorum.
Bu mesele olmasa bile arada bir gidip kontrol etmek
Üstten bir elden geçirmek
Çok zor değil gerçekten.

Çalışıyor musun?

Cal
yeni calsmaya basladim

Cal

yeni calsmaya basladim

O zaman gitmek zorunda değilsin.

Çalışan bir kadın olarak kendi evine de en az ayda
bir yardımcı alman lazım.
Bir de babasının evini düşünemezsin.
Eşinde babasının evi için bir kadın ayarlasın.
Artık ayda 200-300 bakmicak.
Ev kredisi ödemenin yanında
bu para hiç bir şey değil. Oğlu düşünecek.

kv vefat ettı kp yalnız yasıyor yaş 89 ama kendı ısını kendısı gorebılecek durumda, 2 kızı 2 oğlu var görümcemler yemek çamasır vs ıslerı ıle ugrasıyor haftada ıkı gun eve temızlıkcı gelıyor saatlık olarak...
oglanlar haftada bır ugrar bende ıkı haftada bır bes dk esımle ugrar torununu gosterır kalkarım..
kv dem sag ıken bıle bır ıs yapmıslıgım yoktur kımsede benden ne ıs ne yemek beklemez ki kızları varken bana da düşmez, zaten biz uzakta oturuyoruz ben çalışıyorum ilgilenmem gereken bir evim küçük bebeğim var , bekleseler bile yapabileceğim en fazla haftasonu gidip bir tas yemek götürmek olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…