Yalnız yaşayan kp ile gelinmi cok ilgilenir yoksa kızları mı ?

En iyisi bir bakıcı bulun
Yalnız da kalmaz
Adam sizle aynı evde bile yaşamıyo arada gitseniz ne olur?
Bazı insanlar hiç yaşlanmayacak gibi yaşıyor!pess

sanki anaya babaya bakmak kadınların gorevı, eşinize desenize hanımefendi gıt babana bak kardeslerın malı sana verdı dıye,gıdıp yardımcı olsun babasına...

Z
Zaten ben yasadgım herseye ragmen iyimser davranıyorum..olaylarinkendiniz yaşamışsınız gibi nasl karsı taraftan emin konusuyorsunuz bunuda anlamadim..eminim yasadklarmı yasaydnz bunkadar iyimser konusmazdnz neyse yaa insanın yasadkları anlattgının yarısıdır sz ancak bu kadarnı anlarsnz

G
ben bu işe gönüllü olarak basladım ama ta ki iyi niyetimin suistmal edldiğini kullanldgımı farkedene kadar..duyanda szi olaya dahil biri sanıcak o kadar kendnizden emin konusmayın.. Kimin ne yasadgnı bilemezsniz..

Kayınvalideleri ve kayınpederleri de hiç anlamıyorum yahu belirli yaşa gelmişsin çalışıp çabalayıp para biriktirmişsin, çocuklarına vereceğine parayı ,o parayla çık, ülke ülke gez, dolaş...Aman oturayım evimde ısrarı nedir, bakın sonra parayı verdiğiniz çocuklarınız ona baksam mı bakmasam mı diye düşüncelere gark oluyor. Ne gereği var.

Bu konuda uç mesajim var. Su alintiladiginiz ilk mesajim, tekrar okudum. Tamamen soft, olumlu teşvik ve yönlendirme tarzı tavsiyelerin old cümleler var yazıda. Siz bu mesaja neden böyle sert cevap verdiniz, anlamadim.

ben bu işe gönüllü olarak basladım ama ta ki iyi niyetimin suistmal edldiğini kullanldgımı farkedene kadar..duyanda szi olaya dahil biri sanıcak o kadar kendnizden emin konusmayın.. Kimin ne yasadgnı bilemezsniz..
Yine aynı sey. Sanki ben atıp tutmusum, avere saydirmisim, durumu kucumsemis, sizi yagirgayip tepkili yazmisim gibi bi cevap.

"Duyan da sizi konuya dahil sanacak, yok kendinizden emin komusmayin. Kimin ne yaşadığını bilemezsiniz" falan. Benim şu mesajımda bu hissi yaratacak hangi cümle var? Ya sizin sinirleriniz bozulmuş catacak yer ariyorsunuz ya da okuduğunuzu anlamamissiniz.

Bu konuda uç mesajim var. Su alintiladiginiz ilk mesajim, tekrar okudum. Tamamen soft, olumlu teşvik ve yönlendirme tarzı tavsiyelerin old cümleler var yazıda. Siz bu mesaja neden böyle sert cevap verdiniz, anlamadim.
Pardon ama siz bnm yasadığım olayla alakalı uç mesajlar verip mevzuyu kendi varsayımlarınıza göre değerlendirirseniz tabiki ben bunun altında kalmam..
Siz ne cürretle bir yaşlıya yardım etmeyi görev olarak algıladagımı ve bundan gocunduğumu ifade edersiniz..???

tsk ederim canm gercekten cok makul seyler söylüyorsun ve beni anlamışsın sagol..
Bende aynen böyle düşünüyorum aslında..sadece allah rızası içn ve yeni idrak ediyordum yaslıların bazen cekilmez oldugunu ve idare edilmesi gerektiğini.. Resmen içimi okumuşsun masallh..
Sabı sabır sabır ediyorum ama bazen binyerde prüz cıkabiliyo ve ancak burya içimi döküyorm ama en kötüsüde kv yada kpnye bakmayan merhamet etmeyen kötü gelin algısı olusuyor..

tsk ederim canm gercekten cok makul seyler söylüyorsun ve beni anlamışsın sagol..
Bende aynen böyle düşünüyorum aslında..sadece allah rızası içn ve yeni idrak ediyordum yaslıların bazen cekilmez oldugunu ve idare edilmesi gerektiğini.. Resmen içimi okumuşsun masallh..
Sabı sabır sabır ediyorum ama bazen binyerde prüz cıkabiliyo ve ancak burya içimi döküyorm ama en kötüsüde kv yada kpnye bakmayan merhamet etmeyen kötü gelin algısı olusuyor..

Sizin okuduğunuzu anlama sorununuz var.

"Siz bu ise gönüllü değilsiniz. Zorlamaya gerek yok, bi mecburiyet yok ancak o evi kardeşler arasında eşit paylasirsaniz o yapmalıyım etmeliyim hissinden kurtlulursunuz. Aksi halde şikayet etmeniz normal olmaz.'

Bu önceki mesajimdan bir pasaj.

Bu siteye yarım sayfa konu yazıp insanlardan yorum bekliyorsunuz, sonra da istediğiniz gibi cevap alamayınca yok mevzuyu kendi varsayimlariniza gore değerlendirdiniz diyorsunuz. Hiç de değil.

Daha fazla konuşmayacağım. Cunku ne kadar anlatırsam anlatayım, soylediklerim sizin anlayabildiginiz ( yada anlamak istediginiz) kadar.

Dipnot: Alinti yaparken daha dikkatli olun.. Zira başkasının mesajını nasıl oluyorsa benden alintilamis gibi yanitliyorsunuz, bana bildirim geliyor. Son iki mesajiniza bakın ne demek istediğimi anlarsınız..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/49426936/

Son düzenleme:
ana baba yaşadıkları müddetçe mallarını evlatlarına tamamen vermemeliler. evlatları, evse otursun arabaysa kullansın tarlaysa eksin kazansın ama hiçbir evladın üstünde olmasın tapu. ana baba öldükten sonra adil bir şekilde paylaşsınlar. paylaşamazlarsa mahkeme paylaştırıyor zaten. bunu niye dedim Allah yaşlıları evladına muhtaç etmesin. yaşlı kişi gerekirse evini ya da tarlasını vs. kiraya verir tutar bi bakıcı kendisine baktırır. öbür türlü evlatlar gelecek de yemek getirecek de temizlik yapacak da çok zor. demişsiniz ya kızların görevi değil mi herkesin yaptığı iyilik kendine onlar iyilik yapmıyorsa siz elinizden geldiği kadar yapıyorsanız vicdanen de huzurlu olursunuz yapmak istemiyorsanız da yapmazsınız bakma görevi şununmuş bununmuş falanmış filanmış saçmalık.kim ne yaparsa kendine yapar.

İnsanın canı kanı kızı ,anaya,babaya bakmayıp bunu gelinden bekliyorsa inanın onlar evlat değil. Hiç bağ olusmamış ailede.
Siz hiç gocunmayin!eşiniz ve kız kardeşlerinin meselesi bu.size ev alması olmasına sizi bağlamıyor. Cunku:aslında size değil oğluna aldı...
Ama Allah rızası için bakarsınız,yaparsınız o ayrı. Yani çok kıymetli gorumcelerin baskısı veya çevre baskısıyla değil,Allah rızası için.

Canim diğer ınsanlara asla asla yaranamazsın bugun senı yaptıklarından ötürü takdır etseler bıle yarın en ufak bir menfaat çatışmasında tam zıttı şeyler söyleyebılırler.. iyiliğini allah rızası için yap sevabını al. Ve emin ol bu dediğimi hiiiiçç unutma birisine yaptigin iyilikde kötülüktr tekrar sana döner seni bulur... için daraldıkca insirah suresını oku bunun gecici birsey oldugunu alalh korusun ya eşim sorunlu olsaydı ve ya acımasız bır kaynanam olsaydı de. Ne bileyim ibret alıp Şükrrtmen için nice hadiseler var. Şğkretmeyıp sabretmeyıpte ne yapalım??? Allah sabredenlerle beraberdir..

Agzına saglk canm Allah razı olsun inşirah suresini okuyucam .. İnşaallah faydası olur ..
Sadece allah rızası için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…