Yalnız Yaşayan, Yalnız Kadın Oldum Çıktım

misscoffee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
529
89
43
Merhaba Hanımlar.

Aylardır giremiyorum siteye sınavdan dolayı.
Atlatınca bir gireyim dedim :)

Benim sorunum şu;
23 yaşındayım ve bazı aile problemlerinden dolayı yalnız yaşıyorum.
Her ay maaş alıyorum sigortadan. Sınava çalışabilmek işten çıktım ve onunla geçiniyorum şuan fakat acilen işe girmem gerekiyor. Bunun içinde sınav sonuçlarını bekliyorum haliyle. Yakın olarak 2 dostum var. Kendimi eve kapattım aylardır ve çok bunaldım bu durumdan. Arkadaşım arada geliyor, kalıyor bazende dışarı çıkıyoruz ama yetmiyor bu. Kendimi aşırı yalnız hissediyorum. Bazen yanımda olan, bana destek olabilecek bir erkek arkadaş edineyim diyorum fakat oda olmuyor. Görüştüklerim oluyor fakat düzgün biri çıkmıyor karşıma bir türlü. Kafayı yemek üzereyim evde. Yalnız olunca da insan kafasında kurup duruyor. Ben niye böyleyim, niye normal bir hayatım, ilişkim yok diye. Asosyal oldum sanırım birde sınav sevdasına :43:
Kendimi çok yaşlı hissediyorum, sanki tek başıma ölecekmiş gibi.

Sizce sosyalleşmek, yeni insanlar tanımak için ne yapmalıyım?
Artık düzgün birisi çıksın istiyorum karşıma. İnternetten, ordan burdan hep sorunlu insanlar denk geliyor.

Birde yalnız yaşadığım için beni basit görüyor olabilirler mi?
Bu konuda nasıl bir tavır takınmalıyım sizce.
Ne yapıcağımı hiç bilmiyorum artık.
Fikirlerinize öyle ihtiyacım var ki.

yok canım basit görmezler onu bir kere çıkar aklından öyle bir şey ne gördüm ne duydum :KK66: sosyalleşmeye gelince sende bilirsin klasik bir cevabımız var hobi edin diye. Zorlu bir süreç olsa da çok etkili. Ben yurtta kalıyordum. Yurtta kimseyi tanımam etmem ama bir gün yurtta kursa yazıldım sonra arkadaşlar oldu kurs dışında da yurtta oturup konuştuğumuz oldu. Şu an hiçbiriyle görüşmüyorum malesef ama neticede işe yaradı. Derneklere katılabilirsin aktif gönüllü üye olarak. Ya da kendine part-time iş bul garsonluk mesela sosyalleşmek için birebir :)

Ayni modelin 28 yasinda olaniyim.
Daha cok disari cikip sevgili edin derim, zira sevip sevilme ihtiyaci, yalnziliktan bunalmak bir muddet sonra insanin psikolojisini bozuyor. Ben manyak kari kivamindayim bugunlerde.
Gencliginin kiymetini bil, adam gibi bir sevgili bul evlen barklan yoksa 5 sene sonra ben olursun.

Son düzenleme:
Sen hamile miyim diye konu açmamış mıydın? O kişiyle ayrıldınız mı? Yalnız yaşıyorsun diye niye basit görsünler, hiç alakası yok.

Konu 21 haziranın konu sahibi ekimde hamilemiyim 3 ay önce nişanlımla ilişkiye girdim diye konu açmış ? Nasıl yalnızlık bu 20 haziranda ilişkiye girdik yazmış...:KK51:

Ben görmem ama erkek milleti görür. Ailenle ne sorunun olursa olsun bunu karşına çıkan insana yansıtma. Bunu bir zayıflık olarak algılayabilir karşındaki insan. Birde ailenle hiç mi görüşmüyorsun canım? Ne olursa olsun onlar senin ailen bence kendini bu kadar izole etme. Birde daha gençsin ya, 23 yaş ne ki...

Sen hamile miyim diye konu açmamış mıydın? O kişiyle ayrıldınız mı? Yalnız yaşıyorsun diye niye basit görsünler, hiç alakası yok.

o konuyu eylulde acmıs.
isin ilginci konu acıldıltan sonra ilk yorumun aylar sonra gelmesi.
sistemle ilgili bir sorun mu anlamadım. konu taze gibi gozukunce de fakeler ucusmus tabii.

Merhaba Hanımlar.

Aylardır giremiyorum siteye sınavdan dolayı.
Atlatınca bir gireyim dedim :)

Benim sorunum şu;
23 yaşındayım ve bazı aile problemlerinden dolayı yalnız yaşıyorum.
Her ay maaş alıyorum sigortadan. Sınava çalışabilmek işten çıktım ve onunla geçiniyorum şuan fakat acilen işe girmem gerekiyor. Bunun içinde sınav sonuçlarını bekliyorum haliyle. Yakın olarak 2 dostum var. Kendimi eve kapattım aylardır ve çok bunaldım bu durumdan. Arkadaşım arada geliyor, kalıyor bazende dışarı çıkıyoruz ama yetmiyor bu. Kendimi aşırı yalnız hissediyorum. Bazen yanımda olan, bana destek olabilecek bir erkek arkadaş edineyim diyorum fakat oda olmuyor. Görüştüklerim oluyor fakat düzgün biri çıkmıyor karşıma bir türlü. Kafayı yemek üzereyim evde. Yalnız olunca da insan kafasında kurup duruyor. Ben niye böyleyim, niye normal bir hayatım, ilişkim yok diye. Asosyal oldum sanırım birde sınav sevdasına :KK43:
Kendimi çok yaşlı hissediyorum, sanki tek başıma ölecekmiş gibi.

Sizce sosyalleşmek, yeni insanlar tanımak için ne yapmalıyım?
Artık düzgün birisi çıksın istiyorum karşıma. İnternetten, ordan burdan hep sorunlu insanlar denk geliyor.

Birde yalnız yaşadığım için beni basit görüyor olabilirler mi?
Bu konuda nasıl bir tavır takınmalıyım sizce.
Ne yapıcağımı hiç bilmiyorum artık.
Fikirlerinize öyle ihtiyacım var ki.
Bir erkeğin seni nasıl algılayacağına, gözünde nasıl bir imaj yaratacağına bu kadar takılma. İstediğin gibi yaşar, istediğin gibi giyinir, istediğini yaparsın seni kabul edecek adam bu şekilde kabul etsin. Adam gibi adam olan da kadınları basit ve karmaşık olmak üzere 2 ye ayırmaz zaten. Yaşamına, giyinişine, tarzına, tavrına kısacası sana ait ne varsa saygı duyar. Bir erkek arkadaşa gelince... Kısmetin nerede çıkacağı hiç blli olmaz ama bildiğim tek birşey var; ararsan bulamazsın. Sosyal ortamlarını arttır, arkadaşlar edin. Sevgilim olsun diye şartlama kendini, olacaksa olur zaten boşver zamana bırak. Latin danslarına, yüzme kurslarına, seviyorsan incik boncuk yada resim kurslarına yazılabilirsin. Böyle ortamların sosyal çevresi çok hoş oluyor. Diğer bir diyeceğim sevgilin olursa yalnız kalmazsın diye birşey yok. Benim onu verene hergün şükürler ettiğim bir erkek arkadaşım var 2 senedir aynı evde yaşıyoruz ama inan bende çok yalnızım. Ben birinci öğretimim o ikinci öğretim. Görüyorsak günde 2-3 saat birbirimizin yüzünü görüyoruz. Neredeyse tek yaşıyor gibiyim. Ve işin kötüsü oturup da muhabbet edebileceğim adam akıllı bir arkadaşım da yok, sosyalleşebileceğim zamanımda.. O yüzden vaktin varsa mutlaka kendini geliştirebileceğim aktivitelere katıl..

Bu dalga geçip konuyu açan ne zaman açmış, artık sitede online oluyor mu bakmadan fake fake diye konuyu geyiğe çevirmeler var ya, birikir konu dışı ban olarak geri döner, sonra yönetim gık desek banlıyor diye birde şikayetler olur, konu fake'se ki değil KİB'lersiniz, dalga geçmezsiniz.

Back
X