Yalnızca tesadüf mü

Esrossss

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2019
112
11
18
2 yıl önce eltimle tartıştık o zamandan beri görüşmüyoruz küsüz . Beni İnstagram dan sildi engelledi bi de üstüne . Ben ara ara profilimi herkese açıyorum bakacağını tahmin ediyorum benim mutluluk pozlarımı görsün çatlasın diye( böyle yazdım diye bana kızmayın çünkü benim mutsuzluğumla mutlu olan biri olduğundan hakediyor neler yaptı bana )

Neyse onun profili hep kapalı ama bir kere bile açması hep gizliydi.ben hiç bir şeyini göremiyorum . Tabi merak duygusu ben durur muyum. Fake hesap ortak tanıdıklar falan vasıtasıyla onun profiline bakabildim.

Bir de ne göreyim. Ben evlilik yıldönümümüzde eşimle fotoğrafımızı paylaşıp güzel bir özlü söz yazıp tarih atmıştım.iki ay önce bizim evlilik yıldönümüzdü..

Benden iki ay sonra kendi evlilik yıldönümlerinde eltim kaynımla fotosunu paylaşıp benim yazdığım yazıyı yazıp tarih atmış.. ama söz çok bilinen bir söz değil ve noktası virgülü aynı

Beni engellemesine rağmen hala benim takibimde olduğunu düşündüm haliyle. kim olsa böyle anlamaz mı benden görmüş yazmış diye

Eşimle paylaştım böyle böyle diye sadece gırgırına eğleniriz sandı

Eşim köpürdü bu söz bir tek sana mı ait. O da bir yerden görüp yazmıştır. ego yapıyorsun ne bu kibir
. senden görse yazsa ne olur falan. tesadüf zaten bence de diye verdi veriştirdi

Sizce böyle bir tesadüf olur mu ya.eltim bunu ne amaçla yaptı. eşim haklı mı ben mi çok insanlar beni kıskanıyor moduna giriyorum.. böyle bir durum size ne düşündürürdü. erkek ne anlar kadınların bu tür egosal savaşlarından diye düşündüm.ama sonra bunlar benim kuruntum mu diye şüpheye düştüm siz ne dersiniz bu kadar tesadüf olur mu ve bu kıskançlık mı yoksa amaç ne

Eğer sizin yazdığınız bir söz değilse eşinizin dediği gibi o da sizin gibi görüp yazmıştır yahu. Bile bile gidip evlilik yıl dönümü sözünü yazacağını sanmıyorum yani kimse yapmaz bunu. Bildiğin tesadüf işte. Ayrıca eşinize anlatmayın bu tür küçük şeyleri bırakın o fark etsin.

Çok küçük, önemsiz, faydasız hesaplar...
Vakit önemli şey. Telafisi yok.

Çok küçük, önemsiz, faydasız hesaplar...
Vakit önemli şey. Telafisi yok.

Gerçekten merak ettiğimden soruyorum İnanın tuhaflık bende mi diye. Siz yaşamınızın her anında çok faydalı önemli eylemlerle mi meşgulsünüz . Hiç mi gündelik hayatın bu gereksizlikleri kafanızdan geçmez

Evet basit bir konu gerçekten üzerinde düşünmeye deymez ama eşimin tepkisi üzerine ne bileyim takıldı işte kafama isteyerek olmuyor ki ☺
Diyelimki sizi takip etti ondan yaptı elinize anlık ego tatmininden baska ne geçecek ki
Taklitler asıllarını yasatır diyin gecin

Yok her an faydalı işler yapamıyorum elbette ama özellikle bu tür küçük hesaplara harcanan efora, ayrılan zamana acıyorum. Hiç bir faydası olmadığı gibi kalbe zarar duygular. Sizi kıskansa nolur, takip etse nolur, taklit etse nolur ? Siz de onu takip ediyorsunuz hem de engellendiğiniz halde. Yani aranızdaki fark ne ki şimdi ? Onun da gidip eşine "fake hesap açmış gizliden beni takip ediyo eheh" demesiyle aynı şey. Eşinizin gözünde düştüğünüz durum da cabası. Hani nerden tutsan faydasız, boş bi iş...

Yani sonuçta sizde başka birinden görüp yada duyup yazdınız.Sizden görüp yazmış olsa ne olur ki? Aynı şeyi beğenmiş olamazmısınız.Taklit ettiğini düşündünüz belki ama sizde maşallah sizi görsün diye neler yapmışsınız.Yani bence siz de ona karşı boş değilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…