Ne yazdınız ben onu merak ettim vallahi ?
Sizce de fazla takıntılı değilmisiniz ?
cok sinir oluyorum ya. senden gördü yapti diyelim??? eee sonuc
Allahım bana da böyle dertler nasip et, amin. Bu gece çok dua ettim konular sayesinde
Çok küçük, önemsiz, faydasız hesaplar...
Vakit önemli şey. Telafisi yok.
Çok küçük, önemsiz, faydasız hesaplar...
Vakit önemli şey. Telafisi yok.
Diyelimki sizi takip etti ondan yaptı elinize anlık ego tatmininden baska ne geçecek kiEvet basit bir konu gerçekten üzerinde düşünmeye deymez ama eşimin tepkisi üzerine ne bileyim takıldı işte kafama isteyerek olmuyor ki ☺
Yok her an faydalı işler yapamıyorum elbette ama özellikle bu tür küçük hesaplara harcanan efora, ayrılan zamana acıyorum. Hiç bir faydası olmadığı gibi kalbe zarar duygular. Sizi kıskansa nolur, takip etse nolur, taklit etse nolur ? Siz de onu takip ediyorsunuz hem de engellendiğiniz halde. Yani aranızdaki fark ne ki şimdi ? Onun da gidip eşine "fake hesap açmış gizliden beni takip ediyo eheh" demesiyle aynı şey. Eşinizin gözünde düştüğünüz durum da cabası. Hani nerden tutsan faydasız, boş bi iş...Gerçekten merak ettiğimden soruyorum İnanın tuhaflık bende mi diye. Siz yaşamınızın her anında çok faydalı önemli eylemlerle mi meşgulsünüz . Hiç mi gündelik hayatın bu gereksizlikleri kafanızdan geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?