Yalnızca tesadüf mü

Benim eşimde benzer tepkiyi verir, işin yok fake hesaptan takip mi ediyorsun derdi üstüne.

Eşiniz haklı, yaptığınız çocukça, takip etmek vs. Ayrıca gerçekten sizi kiskansa ve sizi gizli gizli takip etse, aynı sözü paylaşmaz. Bence elti sizi takip falan etmiyor, aranızdaki durumu içinde büyüten tek sizsiniz.

Neden onu merak ediyorsun ? kendine sordun mu hiç ? Engellemiş silmiş seni.. ikinizde birbirinizi kıskanıyorsunuz açık ve net.. Fesatlık yapmayın ayıptır..

Valla kusura bakmayın eşiniz haklı. sizi takip ediyor olsa ne olur, sizden kopyalasa ne olur. siz kendi mutluluğunuza odaklanın. eltinizi takıntı yapmışsınız bir de takıntınızı eşinizle paylaşmışsınız. bu tür şeyler sadece sizi eşinizin gözünde küçültür. boşverin.

Eltim yok hicbizamnda olmucak tek oglan koca. Bu eltiler neden anlaşamıyor biturli cozemedim. Geçen kuzenimle konuştum. Eltisininin hamile oldugini soyledi hemde eltisi 6 aylik bebeho varken hamile kalmis. Icimden geçirdik bikac ay sonra kesin buda hamile kalir. Aradim bugün hastaneye gitmis hamile mi degilmi diye. Sen korunmuyormusin dedim koruniyorm geri cekilmeyle dedi o kuzenimimde 8 aylik bebegi var
Sizin derdiniz ne gercekten anlatsana biraz

valla erkekler saf bacim cocuk gibi.. anlamiyorlar goremiyorlar bir de bizi kotu niyetli olmakla sucluyolar.. bazi seyleri kadinlar anliyor hissediyor.. on sene sonra erkek anliyor. babam anneme yirmi sene sonra hak verdi ailesinin ne mal oldugunu anladi da..

Keşke benim de böyle boş vaktim çok olsa

Bence eltisini kiskanan biri varsa o da sensin. Kadinin ne yaptığıni ne paylaştığını merak edecek kadar ustelik. Senden görmüş veya görmemiş ne olacak yani? Esinin dediklerine noktasindan virgülüne kadar katiliyorum. Ayrica seni sildi ve engellediyse nasil gorecek profilini???

Amaaaan boşver ya. Ha senden görmüş ha görmemiş. Çok mu önemli? Evinde mutluysan huzurluysa bakma eltiye, görümceye. Hem küsmüşsünüz de artık sinirini de bozamaz.

Ya tamam konu sahibinin yaptığı boş iş de hangimiz sevmediğimiz kişileri stalklamıyoruz ki
Açıkçası ben nadiren de olsa sevmediğim kuzenlerime falan açıp bakarım. O yüzden asıl kıskanan sensin diyenleri anlamıyorum. Ben kıskandığımdan değil de görüşmediğimiz için meraktan bakıyorum bu da aynısı bence. Ama elti görsün diye profili açmak fake hesap kullanmak biraz fazla olmuş cidden.
Bir yandan da fotoğrafların altına yazılan klişe yazılar her yerde o yüzden sizden görüp de yazmamıştır bence. Hem diğer akrabalar da önce sizin yazdığınızı gördülerse eltiniz komik duruma düşer ne güzel işte
Eşinize anlatmanız gereksiz olmuş erkeklerin çoğu zaten böyle gıybetleri sevmez o yüzden eşiniz bunu hemen farklı yorumlamış ve sinirlenmiş. Bir de kavga küslük falan olaylar uzamış ya, aynı konular tekrar açılacak diye gerilmiştir sabrı kalmamış belli ki adamın
Komşuda çay kahve içip gıybet yapıyomuş gibi hissettim gece gece bdndjd

Eşiniz size söylenmesi gereken her şeyi söylemiş zaten. Eşinizle gırgır, eğlence, dedikodu, çekiştirme adına ne derseniz işte yapacak onu başka bir konu bulun bence. Neden eşiniz oturup sizinle yengesini çekiştirsin? Ayrıca diyelim ki sizden gördü eee ne olmuş yani zaten o görsün diye profilinizi açıyormuşsunuz. Fake hesaplardan aramak falan hiç mi başka işiniz yok. Bence takıntı yapmışsınız eltiyi

Bence telif ücreti talep edin.

Geçmiş konularınızda haklı olabilirsiniz belki bilemem ama sanki siz biraz kıskanıyorsunuz gibi geldi.Yani bu konuyu okurken öyle sezinledim.Sorunuza gelince belkide sizden gördü yazdı belki de tesadüf olabilir yazni.Pek takılmayın hatta eşinize iletecek kadar huzurunuzu bozmayın zamanınızı harcamayın....

Allah aşkına bu boş işlerle nasıl uğraşıyorsunuz? Yok takip etmişte,sözü paylaşmışta bilmem ne.Zaten profilinizi açma amacını eltinizi çatlatmak değili mi?? Amacınıza ulaşmışsınız işte.

E zaten profilini ara ara açan siz değil misiniz sırf görsün kıskansın diye. Kıskanmış aynısı yapmış işte neden sorun ettiniz ki. Ayrıca siz de onu kıskanıyorsunuz baya çaba sarf etmişsiniz sırf profilini görebilmek için hatta sanki siz daha fazla kıskanıyorsunuz gibi. Takıntı yapmışsınız yok benim sayfama bakıyor, ben bakamıyorum, fake hesaptan baktım vs. Eminim o sizi bu kadar merak edip uğraşmıyordur.

Şuan en duyulmamış sözler bile sosyal medya sayesinde çok çabuk yayılıyor. Sizden değil de başkasından görmüştür. Kendi ailenize hayatınıza odaklanın. Madem küstünüz konuşmuyorsunuz fake hesaptan filanda takip etmeyin

Her şeyi böyle açık açık yazdığınız için tebrik ediyorum sizi bu düşünceler çoğu kişi de var ama kimse bu kadar net aciklayamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…