Yalnızca tesadüf mü

Her şeyi böyle açık açık yazdığınız için tebrik ediyorum sizi bu düşünceler çoğu kişi de var ama kimse bu kadar net aciklayamaz

Teşekkür ederim bana burda sayıp sövenlerin hepsi takip uzmanıdır da işte benim yaptığımın kaç katını yapıyorlardır ama burunlarından kıl aldırmıyorlar tabi☺

E zaten kadın takip etsin diye herşeyi yapıyorsunuz üstüne bir de inatla kendiniz engel tanımadan takip ediyorsunuz. Sonra da acaba beni takip etti mi diye soruyorsunuz. Ortak arkadaşlarınız varsa neden sizden aldığı bir sözü yazıp taklit ediyormuş durumuna düşsün ki? Ben görmüş olsam yazacak olsam bile yazmam

Herkes istediğini yazar. Sözün asıl sahibi değilseniz ben de yazarım ne olacak? Siz elitinizi gözünüzde çok büyütüyorsunuz ve anlam yüklüyorsunuz.

Boşverin işte sizin taklidinizi yaparsa yapsın. Zaten ortak tanıdıklar aynı paylaşımı önce sizde görmüştür. Ben bir kadın olarak bu olayı- ki olay olarak görmüyorum eşinizin erkek olarak tepkisi çok normal.

Dünyada ne dertler var, Allah size başka dert vermesin ne diyelim...

tesadüf veya değil yani çocuk çocuk işleri bıraksanız mı artık?

taklitler asillarini yasatirmis birak taklit etsin demek eziklik pisikolojisi var ki senin gibi olmaya calisiyor aman salla gitsin canım canını sıkmaya bile degmez.. kocanla da arani bir çamur için bozmamanı tavsiye ederim

Açıkçası senden gördüğünü düşünmüyorum. Görse paylaşmaz ki,çünkü önce sen paylaşım yapmışsın. Gören akrabaların da senin gibi düşüneceğini bilir.

Sosyal medyada mutluluk pozu paylaşmak mutluluğun bir göstergesi mi gerçekten..hayat bir iki fotoğraftan ibaret degildir..neler yasanır neler..bırakın kim ne yapmış kim bana bakmışları lütfen..o şekilde mutlu olamazsınız..

Boş zamaninizin fazla oldugunu dusunuyorum.

Kadınlar böyle saçmalıklarla sülaleleri birbirine katmasa, aile kavramı çok daha güzel hale gelebilirdi

Eşim köpürdü bu söz bir tek sana mı ait. O da bir yerden görüp yazmıştır. ego yapıyorsun ne bu kibir
. senden görse yazsa ne olur falan. tesadüf zaten bence de diye verdi veriştirdi
doğru demiş eltiniz sizi kıskanıyor mu bilmem ama sizin onu kıskandığınız o kadar belli bariz ki kendinize yazık ediyorsunuz.

Çok büyütmüşsün olayı olabilirde olmayabilirde boşver gtsn

Aman ugrasmayin boyle seylerle evliliginiz yipranir. Bende 1 kayinvalide 3 gorumce 1 elti var hepsi birbirinden tuhaf ama umursamiyorum bana ne diyip geciyorum sizde oyle yapin kafaniza cok takmayin bunlari

o, birine takıp hayatını ona adayan, her yaptığını taklit eden karakterler daha çok filmlerde :) bence gerçek hayata dönün ve sizde onu takip etmekten vazgeçin.

evet, sizi kıskanıyor diye fazla havaya girmişsiniz.

O ne özgüven oo oyle. Hem gorsun diye profil ac. Hem sonra fake hesap ac bak. Sonra neden paylasti de. Cokmu burnunuz havada acaba?? Kendinizi mukemmel saniyorsunuz sanirim. Fazla takintili ve kendinizi yukselerde görüyorsunuz. Belkide kadinin hc umrunda degilsiniz. Ayni seyi yazmis yazsin nolmus. Siz gorsun diye profilinizi acip baksin isterseniz herkes istedgini alir yazar kusura bkmayin.

Uğraşacak başka derdi olmayınca insanın böyle şeylerle zaman öldürüyor demek ki.
Kimisi nasıl hayatta kalırım diye mücadele verirken kimisi de vay efendim o sözü nasıl paylaşır diyor.
Hayat ilginç bir yer.
Kendi mutluluğuna odaklan konu sahibi.

Yorucu olmuyor mu böyle? Eltiyi fake hesaplardan takip etmeler yaptığı paylaşım üstüne eşle tartışmaya girmeler... Eltiden çok siz emek harcıyorsunuz gibi geldi bana.
Görüşmezsiniz olur biter. Kendi hayatınıza bakın. Böylesi size zarar.

Atıyorum''bana evlilik teklifi ettiğinde kulağıma fıdıldadığın sözleri tuttuğun için teşekkürler' 'gibi bir yazı size aittir. Kopyala yapıştır yapılmışsa belli olur. Ama canım sevgilim ömrüme ömür kattın vs anonimdir. Eşinize biraz hak vermedim değil. Sorun olduysa arayıp söyleyin derdim ama patentini mi aldın der demek ki cok da özel size ait değil. Bu durum da eş haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…