Yalnızca tesadüf mü

Madem küssün neden hala takip halindesin anlamadım.. bende elti kişisiyle görüşmüyorum ve kendisinden hiç hazzetmiyorum bırak profiline girmeyi takibi bıraktım ve asla merak etmiyorum ismini bile duyunca tüylerim kabarıyor .. öyle bir insan benim hayatım da hiç yok bile sizde kayle almayın lütfen...

Bir eltim bile yok anlıyor musun hadiiii gülümse

2 yıldır ara ara Instagramı genele alıp görsün çatlasın diye uğraşıyorsun.

Engelli olduğun, sayfası kapalı olduğu halde fake hesapla takip ediyorsun.
Yetmiyor,
Takip fake hesapla takip ederken senin yazdığın yazıyı görüp beni takip ediyor kıskanıyor diyorsun.

İyi misin kardeş

Allah aşkına elti görümce kaynana hepsi ayrı kapı aynı evde yaşasanız bile ailenizle alakalı hayata odaklanın sizin belkide yaşadıklarınızdan bin beterini yaşadım ölmüş anneme bile laf ettiler görüşmeyi kestim eşimle olan hayatıma devam ettim üzüldüm ağladım ama geçti onlar için huzurunuzu bozmayın takip etmesi çok doğal sizde etmişsiniz

Beni engellese hiç tenezzül etmem bakmaya etmeye. Baya çabalamışsın sen. Bırak ne yaparsa yapsın. Bak olan sana oldu eşinle boş yere tartıştın o yüzden. İnan bana takma daha mutlu olursun

Asil takip eden sizsiniz niye bu kadar merak ediyorsunuz bence o sizin profilinize bakmiyordur bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…