Yalnızım a dostlar- evlenememişler klübü

Her zaman modern anlayısı savunurum fakat ortada kimsenin kacamayacaği gerçekler var türk erkeği ata erkil davranis biçiminden soyutlanarak büyütülmedi kadınlar hala dezavantajli durumda ve tek başina daima yalniz kadının çekici kılan sebep hesap sormaz nasıl olsa düsüncesi hicbirimiz sanmiyorum ki taştan duvardan yapılmadik...
Yinede bu ülke icin umut ederim ki adil bir düzen anlayısı ve kadinlarin söz hakki olduğu, kadina değer verildigi bir anlayiş gelir
Biraz zor olacak ama değişiyor. Hele z kuşağı bu konuda gümbür gümbür geliyor.

Sizin çevrenizde olmayabilir fakat kadına mini şort giydiği için tekme atan bir zihniyette var. Benim kendi adıma problemim bu tarz cahil ve şiddete meyilli insanlarla. Yoksa kendi halinde yaşayan, kimseye bir kötülüğü olmayan insanlarla kimsenin bir sorunu olacağını zannetmiyorum. Herkes özgürce yaşayabilmeli.

önceki yorumunuzu okudum %90 hak verdim ama muhafazakarlıkla alakası yok. cahillikle alakalı .

Ne alaka illa annenizle veya eşinizle mi gitmek zorundasınız? Arkadaşınız yok mu hiç?

Çok saçma bir yorum burası amerika değil müslüman ülkesi
Ben de sizinle aynı fikirdeyim ama acı gerçekler.. 35 yaşında hala ailesinin kanatları altında yaşayan bi erkeği kadınların istemediği gibi erkeler de istemiyor.. Geziye yalnız ya da arkadaş çevresiyle gidemeyen bi erkeği kadınlar nasıl istemiyorsa erkekler de özgüvensiz buluyor.

Her zaman modern anlayısı savunurum fakat ortada kimsenin kacamayacaği gerçekler var türk erkeği ata erkil davranis biçiminden soyutlanarak büyütülmedi kadınlar hala dezavantajli durumda ve tek başina daima yalniz kadının çekici kılan sebep hesap sormaz nasıl olsa düsüncesi hicbirimiz sanmiyorum ki taştan duvardan yapılmadik...
Yinede bu ülke icin umut ederim ki adil bir düzen anlayısı ve kadinlarin söz hakki olduğu, kadina değer verildigi bir anlayiş gelir

Iste muhafazakar kadınların kafa yapısı degismedikce bu kadinlar "benim paşa oğlum, benim prens oğlum, goster oglum şeyini amcalara, ben erkek annesiyim " diyerek her ortamda gogsunu gere gere dolasan hastalikli kadinların ogullari , bu toplumda cinayet de isler tecavuz de eder esini dover de her seyi yapar cunku erkektir hakkidir annesi onu oyle yetistirdi

Ben de sizinle aynı fikirdeyim ama acı gerçekler.. 35 yaşında hala ailesinin kanatları altında yaşayan bi erkeği kadınların istemediği gibi erkeler de istemiyor.. Geziye yalnız ya da arkadaş çevresiyle gidemeyen bi erkeği kadınlar nasıl istemiyorsa erkekler de özgüvensiz buluyor.
Memleket kadınlar için halen tehlikeli

Banlanmadan önce şunu söylemek istiyorum ki buyuk ihtimal üyeligim iptal edilir cunku burada farkli dusuncelere asla tahammul yok, aslinda buradaki kadinlarin ben dahil olmak uzere istisnasiz tum dertlerimizin ana kaynagi muhafazakarlik. Ataerkil muhafazakar kultur bizi mahvediyor.

Cennet vaat edilmese namaz bile kılmazdı insanlar.
Ikiyuzlu olduklari icin muhafazakar insanlari sevmiyorum. Cennete gitmek icin etrafini dunyayi cehenneme cevirdikleri enerji vampiri olduklari icin sevmiyorum

Mune Mune

Back
X