Kızlar ben çok yalnızım yani kalabalığın içinde yalnızım arkadaş çevremde sevgilisi olmayan tek benim çoğu sürekli sevgilisiyle vakit geçiriyo ben 19 yaşındayım ve kimseyle çıkmadım gibi bişey hani çıktım ama doğru düzgün görüşmedim bile o yüzden saymıyorum ama yaşıtlarıma bakınca kaçıncı sevgililerine geçmişler hayır oda iyi bişey değil bana göre ama benim gibi bir kişi bile yok 1 senedir konuştuğum erkek bile yok sanırım gariplik bende hayır arkadaş olarakta konuştuğum yokki yani erkek görünce uzaylı görmüş gibi olucam yakında böyle giderse ilerde hiç bi erkekle iletişime geçemiycem zaten bu sebeplerden özgüvenimde baya eksildi yani kendimi güzel hissediceğim varsa bile direk güzel olsaydım yalnızmı olurdum diyorum of siz ne düşünüyosunuz bu konuda çokmu anormalim ??
Kızlar ben çok yalnızım yani kalabalığın içinde yalnızım arkadaş çevremde sevgilisi olmayan tek benim çoğu sürekli sevgilisiyle vakit geçiriyo ben 19 yaşındayım ve kimseyle çıkmadım gibi bişey hani çıktım ama doğru düzgün görüşmedim bile o yüzden saymıyorum ama yaşıtlarıma bakınca kaçıncı sevgililerine geçmişler hayır oda iyi bişey değil bana göre ama benim gibi bir kişi bile yok 1 senedir konuştuğum erkek bile yok sanırım gariplik bende hayır arkadaş olarakta konuştuğum yokki yani erkek görünce uzaylı görmüş gibi olucam yakında böyle giderse ilerde hiç bi erkekle iletişime geçemiycem zaten bu sebeplerden özgüvenimde baya eksildi yani kendimi güzel hissediceğim varsa bile direk güzel olsaydım yalnızmı olurdum diyorum of siz ne düşünüyosunuz bu konuda çokmu anormalim ??
Ben de 18 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Hatta onu da geçtim hoşlandığım birisi de olmadı ciddi şekilde. Hiçbir zaman sorun etmedim. Erkek arkadaşım çoktur iyi anlaşırım erkeklerle ama gel gör ki hiç sevgilim olmadı. Şimdi üniversiteye geçtim ciddi anlamda kafama takılmaya başladı. Sıkılıyor canım itiraf etmek gerekirse. Güzellikle alakalı değil ama gerçekten. Fıtratla alakalı bi de. Mesela benim arkadaşlarımda en kızdığım konu şuydu çocuk ondan hoşlanıyor mesela arkadaşım bunu biliyor egosunu tatmin etmek için onla konuşuyor ama çıkmıyor. İşte en gıcık olduğum şeylerden birisi de buydu, ben hep net oldum istemediğim birisiyle hiç uzatmadım bu da ayrı konu. Ama seni anlıyorum arkadaşlarımın hep sevgilileri var araları bozulsa sevgilileri bile gelir bana anlatır dertlerini çok barıştırdığım olur herkese akıl veririm ama kendim yalnızım iştearkadaşlarım hep der kadın erkek ilişkilerinde çok mantıklı konuşuyorsun diye ama kendime faydam yok. insan istiyor artık hayatında özel birileri olsun diye artık annem bile soruyor yok mudiye yok yani ne diyim yok şaka bir yana zaten artık hiç olmayacakmış gibi geliyor. Herkesin hayalinde bi sevgili vardır öyle biri de karşımıza çıkmaz sanmıyorum yani Hani gelecekle ilgili planlarımız olur ya düşleriz bazı şeyleri işte elimde değil artık kendimi hep tek başıma düşlüyorum evde kalmaya hazırladım kendimi ay ben de ne doluymuşum ha neyse diyeceğim şu ki seni anlıyorum fakat kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş
canım beni çok iyi anlamışsın ya aynen kafamdaki erkek tipinin varolduğuna inanmıyorum gerçekten tip olarak demiyorum bunu kişilik olarak o yüzden zaten hep yalnız olucakmışım gibi geliyo ama milleti görünce insan garip hissediyo işte özgüvenide gidiyo insanın haftasonları dışarı çıkıyorum mesela herkes çift çift takma diyenler olmuş ama benim çevremde takmamak zor maalesef
benim ik sevgilim 22 ya$inda oldu oda e$im oldu zaten
senin okulun falan yokmu elin bo$ herhalde ondan sevgili ariyorsun
gir bi uniye oku , okulda tani$îp evlenme hikayesi SIK oluyor bak :)
gerçi sen erkek arkada$i yapip napicaksin , ya$in kuçuk evlenmek için zaten ,ka$ina gozune bakacaksan sanatçilara mankenlere falan bakabilirisin :))
$aka bi yanada illa biri olmak zorundami $imdiki gençlikde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?