bende bazen böyle düşünebiliyorum ama kızların da dedıgı gibi cok da guzel olmayan kızlarında sevgilisi oluyor kısmet ve ortam meselesi sanırım. ben ünideyim ama hiç erkeklerle bir ortamım yok sınıfım hep kız bende de bu aralar kendimi çok yalnız hissediyorum insan ilgi görmek değerli olduğunu hissetmek istiyor hakkımızda hayırlısı olsun canım
Aşk turşu suyu gibidir görünüşte ağzını sulandırır içtikçe mideni bulandırır.
tv dizilerindeki aşklardan kalmadı artık üzülme canım birşey kaçırmıyorsun kısacası
ben de 22 yaşındayım ben de diyemem ki bir çıktığım oldu yani bir kaç günlük bir şeye de ben çıktım demiyorum.yeni tanıştıklarım aa senin gibi güzel kızın sevgilisi yok mu nasıl olmaz diyorlar daha da gıcık oluyorum aslında yok işte nasip diyip geçiştiriyorum:) benim de senin gibi yakın çevremde en yakını arkadaşlarımın sevgilisi var. evet bende neden benimde olmasın, neden yok diyorum çoğu zaman . ama karşıma çıkanı da ben beğenemiyorum bu huyum da çok kötü ama illa ki bir şeyine takılıyorum bu kullandığı bir kelime bile olabiliyor mesela.yakın erkek arkadaşlarım vardır ama normal olarak yani.Bunun güzellikle alakası yok yani ne bakımsız çirkin kızların sevgilileri var ve bazen yakışıklı insanlarla da çıkanlar var onları görmüyor musun.ben çok görüyorum yuhh ya bu çocuk bu kızla mı cıkıyor dedğim çok olur:))
ama inanıyorum OLACAK OLACAK :))
ay sanki ben yazmi$im, ya banada hep sorarlar sevgilin varmi diye, yok derim $oka girerler, birde millet saniyorki erkekler pe$imde ko$uyorda ben red ediyorumbende birakiyorum öyle dü$ünsünler
ucuz malın alıcısı çok olur derler. güzellikle ilgisi yok .tersine erkekler çok güzel kızlara pek yanaşamazlar
bencede yanaşamazlar
reddedilmekten korkarlar çünkü
aksine sürekli birileriyle çıkan kızlara çok daha çabuk yanaşıyolar
reddeddilme ihtimali az oluyo çünkü
canım daha cok kucuksun..takılmamalısın dıycem ama senın ılgını cekmeyecek bu yorumum..ben lısedeyken herkesın sevgılısı vardı benım yoktu.. yanı kustahlık degıl ama ben hepsınden guzeldım..ınsan ıster ıstemez ozenıyor anlıyorum senı..ıyıkıde dıyorum kımse cıkmamıs karsıma ..oyle aptal aptal tıplere takılmamısım onlar gıbı..kendımı kullandırmamısım ...unıversıtede esımle tanıstım 7 senenın sonunda evlendım Allahıma sukur cok da mutluyum 8masallahhepınızın adına) yanı guzellıkle cırkınlıkle alakası yok boyle seylerın zamanı gelmemıstır..ve de sanslı oldugunu dusun bence..
bende 4 sneedir yalnızım demek ki bende cirkinm :/yok canm hiç böyle bi şey dusunme . ben hyatıma kolay kolay kmseyı almam ve kolay bı kızda olmam . sürekli birileriyle sevgli olcaksn da ne olcak ??? sürekli yıpranacaksın hem de basit bi kız gıbı olcaksn gerek yok zamanı gelince senin de olacak zaten :)) hç takma kafanı
ucuz malın alıcısı çok olur derler. güzellikle ilgisi yok .tersine erkekler çok güzel kızlara pek yanaşamazlar
ucuz malın talibi çok olur lafına çok kızıyorum ne alaka hareketleri , ahlakı ve kendisi güzel olan kızların hep etrafları doludur görücü çok gelir arkadaslık teklifi cok gelir cünkü gercekten güzeldir huyuda güzeldir peki böyle bi kız simdi ucuz bi kız mı oluyor isteyeni çok diye . saçma sapan çirkinlerin kendini yatıştırmak için uydurduğu bi laf yani bence hani çirkini öpmemişler namusluyum diye ortalığı inletmiş aynen ona benziyor yani
he arkadasın konusuna da gelince tatlım ne kadar sanslısın herşeyin ilkini eşinle yasama sansın var bundan sonra hayatına alacagın erkeği dikkatli secip sana layık olduguna karar verip çıkarsan belki evlenirsin o kişiyle ve ilk sevgilin de ilk aşkında kocan olur bence canını sıkmak yerine övün bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?