Yalnızım demekki çirkinim ?

Aşk turşu suyu gibidir görünüşte ağzını sulandırır içtikçe mideni bulandırır.

tv dizilerindeki aşklardan kalmadı artık üzülme canım birşey kaçırmıyorsun kısacası

aynen canım insan çok yalnız hissediyo benimde çevrem hep kız hayırlısı canım kader kısmet insan çokta bişey yapamıyo

Aşk turşu suyu gibidir görünüşte ağzını sulandırır içtikçe mideni bulandırır.

tv dizilerindeki aşklardan kalmadı artık üzülme canım birşey kaçırmıyorsun kısacası

O konuda çok haklısın canım herkes çıkar peşinde nerde şöyle saf temiz bi erkek bulcam ben ( belkide en iyisi yalnızlık olsa bi dert olmasa bi dert işte....

ben de 22 yaşındayım ben de diyemem ki bir çıktığım oldu yani bir kaç günlük bir şeye de ben çıktım demiyorum.yeni tanıştıklarım aa senin gibi güzel kızın sevgilisi yok mu nasıl olmaz diyorlar daha da gıcık oluyorum aslında yok işte nasip diyip geçiştiriyorum:) benim de senin gibi yakın çevremde en yakını arkadaşlarımın sevgilisi var. evet bende neden benimde olmasın, neden yok diyorum çoğu zaman . ama karşıma çıkanı da ben beğenemiyorum bu huyum da çok kötü ama illa ki bir şeyine takılıyorum bu kullandığı bir kelime bile olabiliyor mesela.yakın erkek arkadaşlarım vardır ama normal olarak yani.Bunun güzellikle alakası yok yani ne bakımsız çirkin kızların sevgilileri var ve bazen yakışıklı insanlarla da çıkanlar var onları görmüyor musun.ben çok görüyorum yuhh ya bu çocuk bu kızla mı cıkıyor dedğim çok olur:))
ama inanıyorum OLACAK OLACAK :))

belki de doğru insan karşına çıkmamıştır Benim sevdiceğimden önce kimse olmadı hayatımda başkalrını tanımak buluşmak bile içinmden gelmiyordu. Ama sevgilim çıktı karşıma ve her şey çok güzel iyi ki de kimse olmamış daha önce tüm heycanlarımı onunla yaşamak çok güzel bir his Eminimki senin de karşına doğru kişi çıkacaktır

güzel olmak için o yeniyetmelere mi ihtiyacın var Allahaşkına.
İnsan önce kendi değerini bilecek ki başkalarından kıymet görmeyi bekliyecek...

Di$ güzellikle hiç alakasi yok emin ol bundan, kendinide hep güzel hisset, bilki Allah hiçbir kulunu çirkin yaratmaz :)

kendimden bahsedeyim, sürekli güzel oldugumu söylerler, hep iltifat ederler (i$ yerimdediler, ögretmenlerim! arkada$larim, ailem) hep taciz edilirim, ama yinede kendimi bildim bileli yalnizim :) çikma teklifide almam kolay kolay, alsamda saçma insanlardan alirim, bir zamani var diye dü$ünün, ben öyle yapiyorum çünkü kafaya taktikca i$in içinden çikilmiyor, ben bi ara çok üzülüyordum $imdi ali$tim...

ay sanki ben yazmi$im, ya banada hep sorarlar sevgilin varmi diye, yok derim $oka girerler, birde millet saniyorki erkekler pe$imde ko$uyorda ben red ediyorum bende birakiyorum öyle dü$ünsünler

bende 17 yaşındayım:)
benim de hiç olmadı arkadaşlarımın var ve genelde sevgililerinden bahsederler ben yorum yaparım:)
ya bence mantıklı düşününce bunun güzellikle ve çirkinlikle alakası yok canım yaa
ona bakarsan etrafım da çok çirkin olupta bir sürü sevgilisi olmuş kızları biliyorum -.-
annemle arada konuşuyoruz anne ben görücü usulü evlencem diyom sevgili felan edinemem
erkek arkadaşım bile pek yok öyle senin gibiyim bazen düşünüyorum istesem olurmuydu tabikide olurdu ama ben istemedim çünkü daha lise var iyi bi üni. gitmem lazım öncelikle:)

canım lisedeyken ben de kimseyle çıkmıyodum sınava hazırlanıcam diye
çevremdeki herkesin ama herkesin sevgilisi vardı hatta söylüyolardı bi tek senin sevgilin yok diye
ama ben takmıyodum çünkü gelen teklifleri kabul etsem benim de sürekli sevgilim olurdu yalnız kalmazdım
yalnız olmak benim tercihimdi
seninki öyle bi durum mu yoksa çıkma teklifi eden kimse olmuyo mu

ay sanki ben yazmi$im, ya banada hep sorarlar sevgilin varmi diye, yok derim $oka girerler, birde millet saniyorki erkekler pe$imde ko$uyorda ben red ediyorum bende birakiyorum öyle dü$ünsünler

hakkaten sanki beni nlatmış kız
demek benim gibi bi sürü kişi varmış

benim sevgilim oluyo ama çok uzun sürmüyo ben beğenmiyorum çoğu kişiyi de
hoşlanmıyorum bi hakaketinden soğuyuveriyorum
çevremde de görünce ne güzel kızssın derler bana da nasıl sevgilin olmaz diye şaşırıyolar
illa sürekli biriyle görünmek mi lazım anlamıyorum ki

ucuz malın alıcısı çok olur derler. güzellikle ilgisi yok .tersine erkekler çok güzel kızlara pek yanaşamazlar

ucuz malın alıcısı çok olur derler. güzellikle ilgisi yok .tersine erkekler çok güzel kızlara pek yanaşamazlar

bencede yanaşamazlar
reddedilmekten korkarlar çünkü
aksine sürekli birileriyle çıkan kızlara çok daha çabuk yanaşıyolar
reddeddilme ihtimali az oluyo çünkü

bencede yanaşamazlar
reddedilmekten korkarlar çünkü
aksine sürekli birileriyle çıkan kızlara çok daha çabuk yanaşıyolar
reddeddilme ihtimali az oluyo çünkü

evet tatlım,bu kız çok güzel bu kadar güzel karım olsun istemem diyen erkeklerin sayısı okadar fazla ki

Son düzenleme:

nede güzel anlatmışsın. allah bozmasın

bende 4 sneedir yalnızım demek ki bende cirkinm :/ yok canm hiç böyle bi şey dusunme . ben hyatıma kolay kolay kmseyı almam ve kolay bı kızda olmam . sürekli birileriyle sevgli olcaksn da ne olcak ??? sürekli yıpranacaksın hem de basit bi kız gıbı olcaksn gerek yok zamanı gelince senin de olacak zaten :)) hç takma kafanı

bence de canım sürekli birileriyle saçma sapan takılmanın nesi güzel ki
her teklif edeni kabul etmek marifet gibi algılanıyo günümüz kızlarınca
önemli olan doğru kişiyle sağlam güzel bi birliktelik yaşayabilmek

ucuz malın talibi çok olur lafına çok kızıyorum ne alaka hareketleri , ahlakı ve kendisi güzel olan kızların hep etrafları doludur görücü çok gelir arkadaslık teklifi cok gelir cünkü gercekten güzeldir huyuda güzeldir peki böyle bi kız simdi ucuz bi kız mı oluyor isteyeni çok diye . saçma sapan çirkinlerin kendini yatıştırmak için uydurduğu bi laf yani bence hani çirkini öpmemişler namusluyum diye ortalığı inletmiş aynen ona benziyor yani

he arkadasın konusuna da gelince tatlım ne kadar sanslısın herşeyin ilkini eşinle yasama sansın var bundan sonra hayatına alacagın erkeği dikkatli secip sana layık olduguna karar verip çıkarsan belki evlenirsin o kişiyle ve ilk sevgilin de ilk aşkında kocan olur bence canını sıkmak yerine övün bu durumdan

Neden sevgilisi olmakla güzelliği eş değer tutar bayanlar anlamam?
Sevgilisi olmuyor diye çirkin sıfatını nasıl kendilerine uygun görüyorlar? Çok saçma buluyorum.
Uzun zamandır hayatımda biri yok. Hoşlandığım kişiler oldu tanıdıktan sonra aynı beğeniyle gitmedi. Sonuç olarak sevgilim yok.
Hiç çirkinim de olmadı diye düşünmedim. Şanssızım demiş olabilirim.:) Böyle tanımlamak varken neden kendimizi küçük düşürücü, bir erkeğin varlığına mecburmuşuz gibi lanse ediyoruz.
Onlar geziyorlarmış, yapacak bişeyi yokmuş. 19 yaşındasın. Spor salonuna git, film izle, kitap oku, ders çalış. İlla aşık mı olmak lazım:)
Sana bakmıyor olabilirler, gelmiyor olabilirler emin ol en güzeli. Hoşlandığın kişi gelsin sadece daha güzel.
Diğerleri boşa kalabalık.. Bişeyi çok isteme dozunda iste. Eminim o zaman olacaktır.

siz de arkadaşın çirkin olduğunu nerden biliyosunuz ki
bu resmen sen çirkinsin ondan böyle diyosun gibi olmuş
o başka birşey vurgulamaya çalıştı bence
asıl kadın çok güzel ve çekici ama mesafeliyse kolay kolay kimse yaklaşamaz çekindikleri için bunu söylemeye çalışmış bence
bu demek değil ki diğer teklif alanlar çirkin elbette güzeldir
sadece bazı kızlar her gelen teklifi kabul ediyo ve sürekli biriyle boy gösteriyo. o yüzden de erkeklerden daha çok talep görüyo
benim çevrem de çok arkadaşım var kıza inanılmaz aşık ama çok gösterişli olduğundan teklif bile edemiyo
gidip daha orta halli bi kıza daha kolay teklif edebiliyo yani
eleştirilen konu bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…