Yalnızım hemde çok 😞

Sabredin derim. Erkekler kadinlar kadar güclü degil. Canlari kiymetli olur. Gecici bir sürec kolay degil. Gececek cogu gitti azi kaldi diyin.

Aooovv kızz 1 sene nedir gözünüzü seveyim. Tamam iş icabı saygımız sonsuzda..
İnsan tırlatır bee. Birde çocukla bırakıp gitmiş..
Ee madem sizi de götürseydi. İnsan düşünmez mi kadın başına ne yapıyor nasıl geçiniyor?
Kusura bakma aklını karıştırmak için söylemiyorum ama 1 sene çok fazla.. Araya soğukluk girer ne bileyim.
Hani maddiyati gectim bir sekilde karşılıyodur da senin ihtiyaçların olmuyor mu hiç manevi yönden.
İnsan düz duvara tırmanır yalnızlıktan :deli:
Üzüldüm senin adına gerçekten...

Kuzenimin eşi evlendiklerinden beri 1-2 sene hariç sürekli Rusyada. Oda oğluyla birlikte kendi evinde. 1 sene için neden bu kadar depresif oldunuz anlayamadım maalesef ben. Maddi anlamda sıkıntınız olduğunuda sanmıyorum. Açıkcası maddiyat olunca sorunların büyük kısmı çözülüyor zaten. Mutluluğu kocanıza ne kadar bağlamışsınız... özlemi anlarım ama sonuçta sayılı gün. Hazır evde yokken, kendiniz için yeni uğraşlar edinseniz, oğlunuzla birlikte aktivitelere katılsanız aranızdaki bağı güçlendirseniz. Saat farkı nedeni ile eşinizin yorgun olduğu saatlere denk geliyor olabilir misiniz? Ben Amerikaya gitmiştim iş için bir kaç aylığına. Ailemle konuşmak için gece çok geç saatleri bekliyordum. Yorgun oluyordum haliyle, konuşmalarımız çok uzun olmuyordu.

Evet sorun da kendimde zaten..mutluluğumu ona bağlamış durumdayım..kendime çok kızıyorum..demek ki o olmazsa ben hiçbirleymişim diyorum..kalk diyorum hadi birleyler yap..ama bir süre sonra fosss diye sönüyorum..bu şehirde de kimsem yok..komşu aile gibi olmuyor..herşeyini söyleyemiyorsun..oğlum okula gidiyor bütün gün yok..maddi açıdan bir sıkıntım yok çok şükür..ama manevi olarak çökmüş durumdayım..dua edin ne olur..

Merhaba kızlar
Uzun zaman oldu yazmayalı size😞
Bu sene hayatım alt üst..ne tarafından tutsam neyi anlatsam nereden başlasam 😞
Eşim bir seneliğine Avustralya ya gitti..evimi değiştirdim,oğlumun Okulu değişti çevremiz değişti..ailem Adana da..ve ben yalnız başıma buralarda..kendimi o kadar yalnız ve terkedilmiş hissediyorum ki..oğlumla bir mücadelenin içindeyiz..
Eşimde sağolsun bizi yalnız bırakıp gitti ama akşam arasam hep uyuyor hep yorgun..bi iki dk konuluyoruz uyumam lazım Yorgun’um diyor..şimdi kesin başka kadın falan vardır diyeceksiniz ama yok...her aradığımda evde..ama çok ilgisiz ve umursamaz..beni bu hayatta çok yalnız bırakıyor..kendimi boşluktan bırakmışım gibi içimde tuhaf duygular..ne yapacağımı bu boşluğu nasıl dolduracağımı bilemiyorum..bana yardım edermisiniz 😞
Baska kadin olmayabilir fakat uzakta oldugu halde yalniz oldugunuzu bildigi halde bu kadar ilgisizlik sevgi yok

Back
X