yalnızım mutsuzum

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
338
323
Çok fena içimi dökesim vardı kendimi burda buldum
Öyle fena bi yanlızlık içindeyim ki kurtuluşum yok gibi geliyo yaşıtlarımdan o kadar farklıyım ki (20 yaşındayım) Çok mu olgunum bilmiyorum ama dünyaya onların baktığı gibi bakmıyorum çok derin bakıyorum nasıl anlatsam .. Çıkar ilişkileri hiç bana göre değil ama yaşıtlarımın arkadaşlık olsun aşk olsun ilişkileri hep bunun üzerine kurulu.Ben az ve öz arkadaşım olsun istiyorum ama arkadaşlık ilişkilerinde hep şanssız çıktım aşk deseniz kim kaybetmiş ki ben bulucam Çok mutsuz hissediyorum bellide etmemeye çalışıyorum ama hiçbişey mutlu etmiyo.Farklı bi duygu arıyorum farklı bi insan belki bilmiyorum.Çekip alsın beni şu sıradanlıktan çok mu şey istiyorum :2:Mutluluğu hissetmek istiyorum böyle iliklerime kadar hayatımda bir güncük bile olsa yaşadığımı öyle bi hissetmek istiyorum ki en azından anım olur ama onu bile haketmiyorum ben yaşadığımı bile hissedemiyorum layığım bu demek ki

gelip geçici duygular canım bunlar mutlu olucaksın sadece inan..

Ayy canım aynen beni anlatmışsın. Tek fark, yaşım 18. Ben de yalnızım, hep derin düşünürüm garanticiyim. Anlatsam sana hayatımı inanamazsın. Gel bi sarılayım sana şöyle kaderdaşım

inanmıyorum..........

kadın olmak çok zor bu ülkede insanlar anlamıyor kadının derdini senin yaşının 2,5 katı kadar varım inan neler gördümki kızım allah gönlüne göre iş güç eş nasip eylesin..herşey arkadaşlık dostluk değil aldığın nefese şükür et...bu hayata yine gelmiceksin 3 günlük dünya işte insan hayatı anlamak için biraz dibe vuruyor işte..kız çocuklarına o kadar üzülüyorumki...tecrübe böle kazanılıyor hep mutlu olamıyorsun....inanmıyorum diyosun ama istesende istemesende inanacaksın bir gün geriye baktığında güleceksin veya hatırlamayacaksın veya özleyeceksin tadını çıkar kızım hayatın akıllı ol...:)

Kizlar biz akli basinda insanlariz, daha derin bakabiliyoruz ve iste bu yüzden yalniziz ( benim yas 26 )
Diger insanlar gibi olmadigimiz icin böyleyiz..
SIk eleyip ince düsündükce, yalnizliga mahkumuz...

daha 20 yaşındasın hayattan beklentin kalmamış.

ne yaşadın ki bu kadar? derdin sadece yakın dostu bulamayışın mı aşksızlık mı?

bu devirde dostu zaten kim kaybetmiş ki sen bulacaksın?

bu yaşa kadar hayatında aşk olmamış olabilir zaten daha yaşın genç yani şimdiden dert etmen anlamsız.

şuan eğitimine odaklan mesela. bunları düşünerek kendine dert edinmen anlamsız.

herkes hayatında her gün dünyayı kurtarmıyor ki. birçok insanın hayatı monoton.

ayrıca o çıkar ilişkisine dayanan şeye aşk demem.

öyle diyorsunda hiç aşksız film dizi gördün mü hayatında ? aşksız hayat da olmuyor işte kupkuru oluyo tadı tuzu yok herkesin hayatının monoton olması benim üzüntümü dindirmiyo maalesef:2:

benim gibi bi bahtsız daha mı varmış napıcaz biz kaderdaş

Bilmiyorum bilmiyorum sevdiğim var ama umutsuz zaten üni.ye gidiyor o olmadan mutsuz olucakmışım gibi, sanki bana uyan bir o olacak gibi geliyor...zaten hayatta hep ince eleyip sık dokumuşumdur, bin kere düşünürüm her adımımda (sevgili, okul aklına ne gelirse) bu yüzden mutsuzum. Bıraktım kaderime artık sahiden. Nereye sürüklenirsem oraya...gerçekten nasıl bir hayatım olacak, korku içindeyim. Hep kara gözlüm yüzünden, ne olurdu beni sevseydi....

ah canım bizim gibi duygusalların kaderi bu heralde

ah canım bizim gibi duygusalların kaderi bu heralde

Malesef canım... Bin şükür sağlığım iyi, ailem de. Ama yalnız ölücem diye korkuyorum artık bu incelikle. Bazen deli olduğumu düşünüyorum, bu kadar yoğun duygusallıkla bu aşırı mantık ve garanticilik bir arada nasıl bulunabilir? Yiycem kafayı yaa...

öyle diyorsunda hiç aşksız film dizi gördün mü hayatında ? aşksız hayat da olmuyor işte kupkuru oluyo tadı tuzu yok herkesin hayatının monoton olması benim üzüntümü dindirmiyo maalesef:2:

sen ben böyle yazınca hayatımda aşk var da bilmeden konuşuyor mu zannettin?

ben 23 yaşındayım şu yaşıma kadar gerçekten aşkı yaşadım diyemem. yani yaşamadım sayılır.

ama umutsuz değilim zaten genç yaşta birine bağlanmak fikri beni korkutuyor.

çevremde bana aşık olanlar çok olmuştur ama karşılıklı olup olaylar gelişmeyince yapacak bir şey yok.

o yüzden diyorum ki 20 yaş buna üzülmek için erken.

kader gerçekten doğru zamanda doğru kişinin beni bulacağına inanıyorum. demek ki zamanı gelmemiş diyorum.

sen de böyle düşün bence her şeyin bir zamanı vardır

aynen aile ve sağlık benimde iyi şükürler olsun tek tesellim.Bendede duygusallık ve mantık bi arada ikiside ağır basıyo hemde...

mantıken dediklerine katılıyorum kesinlikle ama duygusal tarafım dayanamıyo artık işte

senınle aynı kafadanız canım bende 19 yasındayım gercekten neredeyse hıc 19 yasında arkadasım yok hepsi benden buyuk,soyledıklerın cok doğru bu yasta kızlar ask mesk flan, bana gorede değil cıkar ılişkileri. halbukı bende gulmeyı seven enerjık bırısıyım ama arkadaslarım benden buyuk yanı yanlız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…