Yalnızım

Younggirl3778

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
202
40
38
28
Öncelikle herkese merhaba.Daha önce bu konunun benzeri açılmış ben tekrar açmak istedim.Kısaca anlatayım.Üniversiteye bu yıl başladım yurtta kalıyorum.Oda arkadaşımla anlaşamadık.Okulda da pek arkadaşım olmadı 3-4 tane sıradan konuştuğum kişiler var sadece.Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum.Bu konuda yardımlarını bekliyorum

Tabiki öyle ama olmuyor işte,şimdiye kadar hep devlet okulunda okudum şimdi özeldeyim bu ortam o kadar farklı ki.Ondan dolayı zorlanıyorum fazlasıyla
Özel olduğu için zorlanıyorsun yada kendini kasıyorsun canım biraz adım at eminim olumlu cevaplar alacaksın yoksa o üni yılların zindan olur

Tabiki öyle ama olmuyor işte,şimdiye kadar hep devlet okulunda okudum şimdi özeldeyim bu ortam o kadar farklı ki.Ondan dolayı zorlanıyorum fazlasıyla
Kulupler oluyor onlara katilin. Müzik,resim,tiyatro... illaki arkadaşınız olur. Durduk yere kimse gelmez yaniniza,siz gideceksiniz

Simdi canim şöyle ki, kel merhem desem anlar misin ki?,:KK53:
Yani bunu yasayan tek sen değilsin ki. Birde mesela ben kendi okuluma sonradan geldim yatay geçişle eklenti gibi sadece iki tane takildigim var eheh napalim buna da şükür ya hic olmayaydi? :KK45:
Muhtemelen senin çevrede pek is yok, bence okulun kluplerine katılabilirsin, değişik faaliyetlere kurslara aktivite bol aslında.
Okulda is bitiyor birazda :KK66:

Bu özel okulda okuyan insanlara öcü gözüyle bakmayın yahu!
Her sey dizilerde filmlerde gördüğünüz gibi değil.
Zamanla o üç beş konustugun kişi senin arkadaşın olur.
Zaten bu zamanin arkadasliklarindan bir sey bekleme.
Arkadaş edinecegim diye kendini kimseye de ezdirme.
Laf lafi açar konuşur arkadas edinirsin ama her lafa da atlama...

Bilgecee kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. Bir sene özelde okudum, simdi devletteyim yatay gecis yaptim, gittigim uni gayette bilinen tercih edilen bir uniydi..
Amcamdan tut halama yengeme hepsi benim için o kim ki onların arasında ezilir onlar son model arabalarıyla tozcaklar Madonna asosyalin teki bi ton laf edip beni aglatmislardi..
Gittim gördüm deneyimledim. Hepsi sen ben gibi insanlar. Hatta ben onların içinde daha asortik kaliyodum yavv :KK53:

Öcü gözüyle bakmak değil...Ama gerçekten zaman arkadaş edinme zamanı değil,ne güzel söylemişsiniz

Bilgecee kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. Bir sene özelde okudum, simdi devletteyim yatay gecis yaptim, gittigim uni gayette bilinen tercih edilen bir uniydi..
Amcamdan tut halama yengeme hepsi benim için o kim ki onların arasında ezilir onlar son model arabalarıyla tozcaklar Madonna asosyalin teki bi ton laf edip beni aglatmislardi..
Gittim gördüm deneyimledim. Hepsi sen ben gibi insanlar. Hatta ben onların içinde daha asortik kaliyodum yavv :KK53:

Hep dizi ve filmlerin dayatmasi, zengin cocuklarini nasil da eziyorlar, disliyorlar goruyor musun :KK53:
Zaten artik herkes özelde okuyor. Ya ilk ve ortaogrenimini özelde tamamliyor ya da universitesini..
Insan insandir ya. Amaaan ha bu arada o kibirli zenginler ozellikle devlet okullarini tercih ederler ki cantalariyla, arabalariyla, gozlukleriyle, elbiseleriyle hava atsinlar :KK70::KK70: asil boylelerinden uzak durmak lazim :KK70::KK70::KK70:
Öcü gözüyle bakmak değil...Ama gerçekten zaman arkadaş edinme zamanı değil,ne güzel söylemişsiniz

Aynen arkadaşlık dostluk zamani gecti. Herkes cikar icinde ya da anlik bir iki hos muhabbet icinde...

Hangi şehirde hangi üniversiteye gittiniz acaba

Üniversite 1. sınıftayken ben de öyleydim..Oda arkadaşlarımla hiç anlaşamamıştım,okulda da pek arkadaşım yoktu ama ben sosyal biriydim.Şöyle ki,yurdun kantininde pek çok kızla tanışmıştım farklı oda ve bölümlerden.Sonra kendi bölümümden ve sınıftaki kızlarla da arkadaş olduk.Üzerinden 12 yıl geçti ama hala çok sık görüşürüz bikaç arkadaşımla..Aaah keşke geri dönsem o yıllara.. :(

Üniversite 1. sınıftayken ben de öyleydim..Oda arkadaşlarımla hiç anlaşamamıştım,okulda da pek arkadaşım yoktu ama ben sosyal biriydim.Şöyle ki,yurdun kantininde pek çok kızla tanışmıştım farklı oda ve bölümlerden.Sonra kendi bölümümden ve sınıftaki kızlarla da arkadaş olduk.Üzerinden 12 yıl geçti ama hala çok sık görüşürüz bikaç arkadaşımla..Aaah keşke geri dönsem o yıllara.. :KK43:
Yaa ne güzel umut verdiniz bana.Hangi şehirdesiniz,bölümünüz ne?

Daha bu sene başlamışsın bi dur :D Daha yalnız sayılmazsın bende şehir dışında okuyorum ilk geldiğimde bu şehirde bir tane bile tanıdığım yoktu. yol bilmez iz bilmezdim. git insanlarla konuşben kantinde tanımadığım insanların masasına otururdum birinci sınıf olduğum içinde herkes ilgilenirdi benimle. şimdi benimde birinci sınıflarla ilgilendiğim gibi :D
birkaç kişiyede bağlı kalma fakültenden mümkün olduğunca çok insanla tanış konuş. bizim neslimiz daha şanslı çünkü sosyal paylaşım siteleri var tanıştığın insanları ekle ordan konuş twit at vs ( tabi bu arada dikkatli ol ;) )
unutma insanlar uzaktan seni görüp aaa yalnızmış gidelim arkadaş olalım demez sen gidip konuşacaksın gerekirse çay vs ısmarla fal bakabiliyorsan fal bak ;)

Back
X