yalnızım

Bi konuya daha yazdim.evlenen arkadaslar uzak sehirlere dagildi
Ben de sehir disinda okudum.yalniz kaldim

Bu sene uzun muddet bi kursa gittim.ama ordaki arkadsslik orda kaldi.ya sinavla okulla alakali bi sey sormak icin ararlar ya isleri dusen biseyi halletmek icin

Belli yastan sonra arkadaslik kurulmuyo.ya da bana catmiyo

Arkadasliklar artik yuzeysek.10 kursa git sansin yoksa olmuyo
aynen öyle işte ben de kursa gitsem mi diyorum ama pek ümidim yok. biraz şans işi. daha önce birçok arkadaşım vardı, ya okuldan sonra dağıldılar ya da başka şehirlere gittiler. şuan gerçek anlamda görüştüğüm kimse yok :(

İyi bir üniversiteyi bitirdim, Allah'a şükür ailem ellerinden gelen maddi manevi desteği her zaman yaptılar, taze mezunum iş arıyorum yani. Şöyle uzaktan baksanız herşey gayet güzel gibi ama bende yalnızım işte, neredeyse kendimi bildim bileli. Ne zaman aa arkadaş olduk yakınız desem birşey oluyor ve herkes bir şekilde gidiyor, geriye ben kalıyorum. Yalnızlık mı sorunun? Oo çok iyi bilirim.
özel mesaj attım :)

Konu açılalı baya olmuş ama ben de aynı durumda olduğum için yazmak istedim..ben de yalova da yaşıyorum,evlenerek geldim buraya.ve hiç arkadaşım yok :( çalışmıyorum da sürekli evdeyim,hiçbir sosyal hayatım kalmadı burada.daha dün eşimle bu konu hakkında konuştuk (tartıştık)oda benim bu durumumdan rahatsız.kafayı yemek üzereyim ne yapayım nasıl yapayım bilemiyorum.hatta bunun için forumda konu dahi açtım az önce bayanlarla oluşum kurmak hakkında nasıl yapabilirim diye.ciddi anlamda sıkıntılıyım bu konuda.lütfen bana bir akıl verin bu konuda

hayvanlar da iyi geliyor insana, ama kedi zarar vermiyor mu? :) aşçılık kursu da güzel fikirmiş
Hayır tabii ki ne zararı kapıda beni gözler giderim sırnaşır sev beni diye hazırlandığımda dışarı çıktığımı anlar şımarır ne biliyim bebeğim gibi :)

Back
X