Yalnızlar, hayattan bezmişler, kendini bu dünyaya ait hissetmeyenler kulübü...

İnsan öyle bir ana geliyorki birden herşeyden soğuyor yani yalnız olmak kazık yemek şu bu hiç umrumda değil mesela benim şuan. Eskiden kafama çok takıyordum şimdi hiçbiri hayatımda değil boş yere üzülmüşüm e ileride de aynı olacak mantığıyla şuan herşeyi saldm kendimle mutluyum

Sizin çocuğunuz olacak sanırım. Çok da yalnız sayılmazsınız . Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :)

Tek derdiniz bu olsun. Hiiic bunaltmayin kendinizi. Hayatin gercekleri daha acimasiz. Varsin tek olunsun cokta muhim degil..
Bunu yazmanız bile o kadar iyi hissettirdi ki teşekkür ederim. Aslında kendi yalnızlığımdan çok rahatsız olmuyorum film dizi yürüyüş hobilerim var tek başıma da yapıyorum. Ama insanlar hakkımda ne kadar yalnız diyecekler diye fazla korkuyorum yok mudur bunun bi çaresi ?

Insanlarin bisey demesi bitmez ki. Her zaman her konu hakkinda bir fikirleri vardir. Insanlari cokta onemsememeye bakin. Kendiniz onemlisiniz. Yasadiginiz hayat gecirdiginjz vakit. Gerisini onemsemeyin.

Sizin çocuğunuz olacak sanırım. Çok da yalnız sayılmazsınız . Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Teşekkür ederim ama bebekten hatta evlilikten öncedir böyleyim. Bazen akışına bırakmak lazım sorgulamakta fayda yok hiç. Zaten kendimizle mutlu değilsek diğer insanlara bağlarsak kendimizi hep üzülür güvenimizi kaybederiz.

Mesela kafani dinliyorsun :) evin sürekli derli toplu olmak zorunda degil ... mal mal konusan birini cekmek zorunda kalmiyorsun mesela yada komik olmayan sakalara zorla hihihi yapmak zorunda kalmiyorsun yada derdini anlattiktan sonra onu sana kimse basina vuramiyor ondan sonracima sinsi sinsi kiskanan yoktur hayatinda burnunu heryere sokan yoktur :) haddini asan kimsecikler yoktur :) hesap soran yoktuurrrr :)) seninle sürekli bir sidik yarisina girmek isteyen yoktur :)) yemegini istedigin gibi yersin mesela istedigin yerde yersin kimseye danismadan :) orta yol bulma cabasida olmaz :) yanlizlik güzel aslinda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…