- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi summerwine88
-
Tövbe isyan yok. Sadece biraz ağlayacağız.
yalnız olmak sizce kötü bişey mi arkadaşsız sevgilisiz alışamaz mıyız ya bu durumaBizdensin
Şöyle bir dağ evi olacak. Sadece kitap okuyacaksın. Ne güzel olurdu.Boyle alsam kafami gitsem acikmasam susamasam saatlerce aylarca gunlerce bombos herseyden uzakta otursam oyle..
Alışılır mutlaka insan nelere alışıyor . Daha büyük dertler var. Ama bazen insan durup hüzünleniyor şuan olduğu gibi.yalnız olmak sizce kötü bişey mi arkadaşsız sevgilisiz alışamaz mıyız ya bu duruma
Aynen oyle. Gecim derdi yok tasa yok sorun yok. Daha ne olsunŞöyle bir dağ evi olacak. Sadece kitap okuyacaksın. Ne güzel olurdu.
Tek derdiniz bu olsun. Hiiic bunaltmayin kendinizi. Hayatin gercekleri daha acimasiz. Varsin tek olunsun cokta muhim degil..yalnız olmak sizce kötü bişey mi arkadaşsız sevgilisiz alışamaz mıyız ya bu duruma
Ben bunu zaman zaman düşünmüşümdür. Teknolojiden ve "akraba" dan uzak yaşamaya çok ihtiyacım var şu aralar. Ne güzel olurdu.Şöyle bir dağ evi olacak. Sadece kitap okuyacaksın. Ne güzel olurdu.
Sizin çocuğunuz olacak sanırım. Çok da yalnız sayılmazsınız . Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :)İnsan öyle bir ana geliyorki birden herşeyden soğuyor yani yalnız olmak kazık yemek şu bu hiç umrumda değil mesela benim şuan. Eskiden kafama çok takıyordum şimdi hiçbiri hayatımda değil boş yere üzülmüşüm e ileride de aynı olacak mantığıyla şuan herşeyi saldm kendimle mutluyum
Tek derdiniz bu olsun. Hiiic bunaltmayin kendinizi. Hayatin gercekleri daha acimasiz. Varsin tek olunsun cokta muhim degil..
Insanlarin bisey demesi bitmez ki. Her zaman her konu hakkinda bir fikirleri vardir. Insanlari cokta onemsememeye bakin. Kendiniz onemlisiniz. Yasadiginiz hayat gecirdiginjz vakit. Gerisini onemsemeyin.Bunu yazmanız bile o kadar iyi hissettirdi ki teşekkür ederim. Aslında kendi yalnızlığımdan çok rahatsız olmuyorum film dizi yürüyüş hobilerim var tek başıma da yapıyorum. Ama insanlar hakkımda ne kadar yalnız diyecekler diye fazla korkuyorum yok mudur bunun bi çaresi ?
Teşekkür ederim ama bebekten hatta evlilikten öncedir böyleyim. Bazen akışına bırakmak lazım sorgulamakta fayda yok hiç. Zaten kendimizle mutlu değilsek diğer insanlara bağlarsak kendimizi hep üzülür güvenimizi kaybederiz.Sizin çocuğunuz olacak sanırım. Çok da yalnız sayılmazsınız . Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Tweety burnumuzu da yaptırdık gene mutlu olamadık bacımGözyaşı var dediler geldik...
Ne gibi?Yanlizlik kötü birsey degil kipozitif yanlarida cookkk fazla
Mesela kafani dinliyorsun :) evin sürekli derli toplu olmak zorunda degil ... mal mal konusan birini cekmek zorunda kalmiyorsun mesela yada komik olmayan sakalara zorla hihihi yapmak zorunda kalmiyorsun yada derdini anlattiktan sonra onu sana kimse basina vuramiyor ondan sonracima sinsi sinsi kiskanan yoktur hayatinda burnunu heryere sokan yoktur :) haddini asan kimsecikler yoktur :) hesap soran yoktuurrrr :)) seninle sürekli bir sidik yarisina girmek isteyen yoktur :)) yemegini istedigin gibi yersin mesela istedigin yerde yersin kimseye danismadan :) orta yol bulma cabasida olmaz :) yanlizlik güzel aslinda :)Ne gibi?
DogruTweety burnumuzu da yaptırdık gene mutlu olamadık bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?