- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Nasıl takılmayım taktik isterim veya mizactan kaynaklı bir şey mi buBen de yanlızım çok takılma :)
Bilmem ben severim yanlızlığiNasıl takılmayım taktik isterim veya mizactan kaynaklı bir şey mi bu
Small talkya dışarı çıkıp birileriyle zaman geçirmek için illa best friend olmayı bekleme bak okula filan gidiyorsun normal sıradan insanlarla kahve iç iki sohbet et günü kurtar yeter.
ben mesela tek başıma takılmayı çok severim, evime yakın 3 starbucks var genelde oralarda takılırım hiç alakamın olmadığı insanlarla arkadaş oldum. "ateşiniz var mıaaaa, pardon sandalyeniz boş muaaa" tarzı şeyler bir süre sonra small talk'a dönüşüyor. sonra git gel selam veriyorsun falan filan. illa bütün içini dökeceğin insanlar bekleme, "oo naaptın ya, iyi ben de noolsun" tarzı konuşsan bile yeter, maksat yeni insanlar olsun.
starbucksta ders çalışmayı tavsiye ediyorum sana. stardan başla bir sürü third wave var ankarada tek tek keşfet otur orda yaz raporunu. evde daha çok sıkılıyorsun.
bir de bana yaz
Small talk
Third Wave ne demek ya :)
Anlamakta güçlük cekiyorum 80 doğumlu oluncael alışkanlığı, düzenledim. :)
Hint filmleri mü-kem-mel.Tek başına takılmak hayattaki en güzel tecrübedir.
Bi sene işimden istifa ettim. Babamın evine döndüm. Annem babam yatınca geceleri açıyordum hint filmlerini kendime mükellef sofralar kuruyordum. Çılgınlar gibi kitap okuyor. Sabaha karşı yatıp öğlende kalkıyordum .hayatımın en güzel senesiydi.
Sonra evlendim. Ama o gecelerin tadini hiç unutamadım.
.insan kendine yetebilmeli.
Kitap okumak bence dünya turu ayarında bir tecrübedir.
Hint filmi izlemek efektlerden uzak gerçek duyguyu görmek demektir
El işi yapmak ortaya yeni bir şey çıkarmaktır.
Kendi kendine yürüyüş yapmak ya da bir yerde oturmak düşünmenin en güzel yoludur.
Arkadaş edinmek için kendi kendinize yetebilen bir kişilik imajı çizin. Biz toplum olarak mağrur tipleri çok severiz.
Aslında okulda çok tanınıyorum güvenlik bile kimliğime bakmadan geçiriyor beni aşina oldular yıllardırya dışarı çıkıp birileriyle zaman geçirmek için illa best friend olmayı bekleme bak okula filan gidiyorsun normal sıradan insanlarla kahve iç iki sohbet et günü kurtar yeter.
ben mesela tek başıma takılmayı çok severim, evime yakın 3 starbucks var genelde oralarda takılırım hiç alakamın olmadığı insanlarla arkadaş oldum. "ateşiniz var mıaaaa, pardon sandalyeniz boş muaaa" tarzı şeyler bir süre sonra kısa sohbete dönüşüyor. sonra git gel selam veriyorsun falan filan. illa bütün içini dökeceğin insanlar bekleme, "oo naaptın ya, iyi ben de noolsun" tarzı konuşsan bile yeter, maksat yeni insanlar olsun.
starbucksta ders çalışmayı tavsiye ediyorum sana. stardan başla bir sürü üçüncü dalga kahveci var ankarada tek tek keşfet otur orda yaz raporunu. evde daha çok sıkılıyorsun.
bir de bana yaz
Bence de öyle hiç ummadığın anda karşına çıkıyor, bu kişi de gayet olumlu biri aslında ama dediğim gibi ben çok bağlanırım insanlara güven olmadığını da bir önceki ilişkimde gördüm bir daha yıkılmak istemiyorum. Tamam sevgilinin eşin dostun üzmesi her zaman bir ihtimal ama şimdi daha çok yıkılırımBunun dert olacağı aklıma gelmezdi. Sanırım ben yalnızlığı sevdiğim için. Benim günlerce kimse ile konuşmadığım olurdu. En yakın arkadaşımla da öyle sürekli sürekli konuşmayız ama hâlâ birbirimizin en yakın arkadaşıyızdır. Bence önemli olan kalabalık arkadaş ortamları, sürekli birileri ile mesajlaşmak değil, samimi bir arkadaşın olması. Sevgili konusunda ise bence birilerini bulmak için uğraşma çünkü senin de dediğin gibi şu anda yalnız kalmamak için kendini birilerine kaptırabilirsin. Ayrıca ben inanıyorum ki insan aramadığı zaman buluyor seveceği kişiyi.
Haha eminim öyledir. Ama yeni bir bağımlılığa hazır değilim. Izlediginiz en iyi hint filmlerinden öneri alabilirim :)Hint filmleri mü-kem-mel.
Hem samimi hemde kaliteli filmleri var.
Kore dizileri de çok güzel,düşünürseniz onlara da bakın derim.
Aamir Khan filmlerinin tamamı :)Haha eminim öyledir. Ama yeni bir bağımlılığa hazır değilim. Izlediginiz en iyi hint filmlerinden öneri alabilirim :)
Şimdi o kişiyle ilişkiye başlarsam, tek düzenli sohbet ettiğim insan o olur ve haliyle adamın her hareketi konuşması beni fazlaca olumlu veya olumsuz etkiler. Mesela adamın işi olsa bana biraz yazamasa buraya "bu adam yoksa beni sevmiyor mu ama ne güzel konuşuyorduk özledim ama" tarzı 500 tane daha konu açarak sizi de darlarım artık benim yüzümden banlananlar olur falansağlıklı olacağını düşünmüyorum. Çünkü çok yalnızım ve onu kurtarıcım olarak görüp olması gerekenden fazla bağlanabilirim
Şu kadar farkindaliğa sahip olabilen çok az insan vardir eminim.
:)) Dikkatimi çekti. Umarim istedigin gibi arkadaslar bulabilirsin ama neden yalnizlastin ne oldu?
Biraz disari cikip devamli ayni yerlerde bulunursan ve iletisime acik olursan mutlaka birileriyle ufak tefek iletisimlere girersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?