- 21 Şubat 2012
- 2.669
- 1.271
- 333
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Cokda yalniz sayilmassin.bir bebegin var:)Ben de yanlızım çok takılma :)
Dizi izlemedim hiç
Benim olayım film. Ve size çokguzel kitaplar da önerebilirim.
Ben de raporlardan imzalardan toplantırlardan nefret edip istifa etmiştim. Ama herkesin aynı şansı olmuyor işte. Bi yerde çalışmak zorundayız.
ankaradaysan benimle arkadas ol :)1850. konumla herkese merhaba demekle birlikte bende ve konularımda değişen hiçbir şey yok. Konum tabiki de yenilen kazıklar ve yalnızlık. Bu yalnızlığa nasıl alışıyorsunuz? İki gündür telefonuma 1(bir) mesaj bile gelmemiş kimseyle konuşmamışım. Ondan önce gelen mesaj da okuldan iş düşmeli"lonely raporu yazmayı beceremedim bir bakıversen hele" temalı. Şaka gibi ama değilBakıyorum instaya millet arkadaşıyla geziyor fotosunu koyuyor kendi fotosunu çektiriyor. Ben de selfie mi çekeyim napayım yalnızım Tamam bunlar hikaye falan filan ama acı gerçeklerin yani zor günde yalnız kalındığını öğrenmek için biraz erken değil miydi? Ne biliyim yaşıtlarımın etrafı çevrili gezmeli eğlenmeli. Ben bu duruma nasıl alışayım?
Bir de hayatımda biri olsun istiyorum okuldan biri bana bakıyor ama sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Çünkü çok yalnızım ve onu kurtarıcım olarak görüp olması gerekenden fazla bağlanabilirim şu an. Bir de eski hödük hala aklımda. Yine içimi dökmüş oldum
Ben de öyle tahmin ettim ama insan bir acaba diyorvallahi yok burdan konuşuyoruz o üye sıkıntılı biraz ne yapsak yaranamayız iyi yazsam olmuyor kötü yazsam olmuyor ona
ben de sana yazabilir miyim ben de ankaradayimya dışarı çıkıp birileriyle zaman geçirmek için illa best friend olmayı bekleme bak okula filan gidiyorsun normal sıradan insanlarla kahve iç iki sohbet et günü kurtar yeter.
ben mesela tek başıma takılmayı çok severim, evime yakın 3 starbucks var genelde oralarda takılırım hiç alakamın olmadığı insanlarla arkadaş oldum. "ateşiniz var mıaaaa, pardon sandalyeniz boş muaaa" tarzı şeyler bir süre sonra kısa sohbete dönüşüyor. sonra git gel selam veriyorsun falan filan. illa bütün içini dökeceğin insanlar bekleme, "oo naaptın ya, iyi ben de noolsun" tarzı konuşsan bile yeter, maksat yeni insanlar olsun.
starbucksta ders çalışmayı tavsiye ediyorum sana. stardan başla bir sürü üçüncü dalga kahveci var ankarada tek tek keşfet otur orda yaz raporunu. evde daha çok sıkılıyorsun.
bir de bana yaz
Sosyote pazarına küçükken gitmiştim ama mutlaka gideceğim eskisi gibi ucuzsa da tadından yenmezhayatım öyle kötü değil belki de ortalama üstüdür ama duygusal olarak boşluktayım:) bir de şey diyeceğim ya sizle tartışan bir üyenin de dediği gibi S sassyassyy ve diğer üyelerin bir whatsapp grubu yok değil mi o üye muhtemelen ignelemek için söylemişti ama eğer varsa da ve beni almadiysaniz çok kırılırım
ya yok kafasında kurmuş kendi kendisineben whatsapptan sadece Milana22 ile konuşuyorum ve o kişiyi dedikodusunu yapacak kadar bile önemsemiyorum. ben cevap vermedikçe de "konu sahibiaaaa" diye çırpınıyor cicikuş
Beni bile inandırdı şüpheye düşürdüya yok kafasında kurmuş kendi kendisineben whatsapptan sadece Milana22 ile konuşuyorum ve o kişiyi dedikodusunu yapacak kadar bile önemsemiyorum. ben cevap vermedikçe de "konu sahibiaaaa" diye çırpınıyor cicikuş
Pissttt ne oliy burda
Canimsin benim , yazmayinca ozleyip merak ediyorum ben seniwhatsapp grubu kurduğumuz dedikodusu dönüyormuş ortada ben de yalnızca canım ablamla whatsapptan görüştüğümü söyledim
Önemli değil,iyi eğlenceler :)Super oldu bu. Nasil da mutlu oldum. Cok tesekkur ederim. :)
Ahaha benimde ama altyazılı olanlar daha güzel,tr dublaj güzel değil fazla.mutfakta yemek yaparken benim favorim de hint dizileri
Onu hiç izlemedim ama bir bakıcam yakın zamanda,teşekkür ederim :)Ben de koyu bir shah rukh khancıyım :) ama aamir khani da çok izledim. Fanaa nın üzerine tanimam.
noluyo ya.
kim asılıyo sassy ye
Bende istiyorum film önerisi :)Haha eminim öyledir. Ama yeni bir bağımlılığa hazır değilim. Izlediginiz en iyi hint filmlerinden öneri alabilirim :)
Ahhaa anam dedikodudan banlanicazhe çaktım.
çok üstüne gitmeyin değişik o
he çaktım.
çok üstüne gitmeyin değişik o
Ahhaa anam dedikodudan banlanicaz
Valla ben bisi demedim
Zaten orda diil miyiz , benim banlanmamam gerek , belki benle kahve icmek isteyen cikar gitmeden once , beklemem lazim teklifleribakın rekor kırıcam ilk kez 1 haftadır aralıksız burdayım bu konu yüzünden gidersem ağlarım
susuyorum konuşmak isteyen whatsappa gelsin
Zaten orda diil miyiz , benim banlanmamam gerek , belki benle kahve icmek isteyen cikar gitmeden once , beklemem lazim teklifleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?