- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
yoo değilsin
Benim başlattığım dedikodu yüzünden banlanirsaniz bu sefer gerçekten grup açarsanız da beni almazsinizbakın rekor kırıcam ilk kez 1 haftadır aralıksız burdayım bu konu yüzünden gidersem ağlarım
susuyorum konuşmak isteyen whatsappa gelsin
Insanlari tanidikca yalnızlık guzellesiyor emin ol....1850. konumla herkese merhaba demekle birlikte bende ve konularımda değişen hiçbir şey yok. Konum tabiki de yenilen kazıklar ve yalnızlık. Bu yalnızlığa nasıl alışıyorsunuz? İki gündür telefonuma 1(bir) mesaj bile gelmemiş kimseyle konuşmamışım. Ondan önce gelen mesaj da okuldan iş düşmeli"lonely raporu yazmayı beceremedim bir bakıversen hele" temalı. Şaka gibi ama değilBakıyorum instaya millet arkadaşıyla geziyor fotosunu koyuyor kendi fotosunu çektiriyor. Ben de selfie mi çekeyim napayım yalnızım Tamam bunlar hikaye falan filan ama acı gerçeklerin yani zor günde yalnız kalındığını öğrenmek için biraz erken değil miydi? Ne biliyim yaşıtlarımın etrafı çevrili gezmeli eğlenmeli. Ben bu duruma nasıl alışayım?
Bir de hayatımda biri olsun istiyorum okuldan biri bana bakıyor ama sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Çünkü çok yalnızım ve onu kurtarıcım olarak görüp olması gerekenden fazla bağlanabilirim şu an. Bir de eski hödük hala aklımda. Yine içimi dökmüş oldum
Benim başlattığım dedikodu yüzünden banlanirsaniz bu sefer gerçekten grup açarsanız da beni almazsiniz
Öyle arayan soranım Yok diye dedim :)Cokda yalniz sayilmassin.bir bebegin var:)
Bu forumda ona sahip olmak icin ne kinular acilp ne topikler kuruldu.ne gozyaslari akti.
Sukur ki bir bebegin var Allah tamsmamina erdirsin.
angaranın niresinden siniz acepben de sana yazabilir miyim ben de ankaradayim
grup kurupta beni almayanınnn .gizli bir grup olduğundan acayip kıllandım bak şimdi.beni de alın kafa dengiyim eğlenceliyim her derde devayım daha ne olsunnnyok valla grup yok ben bir milanayla görüşüyordum. o da numara değişmiş görüşme sıklığı da buradan belli oluyor zaten
Sözlük gibi entry nick uyumu demek isterdim ama benimki bana pek bir uyumsuzLonely but happy demissin ama pek happy degilsin sanki? Evliyim iki cocugum var, kucugu 4 aylik. Yalnizliktan sıkılmayi ozluyorum inan. Tamam cok guzeller,cok seviliyorlar ama sorumsuzluk, kafana gore olabilmek, ozgurluktadini cikar. Iki laf edecek insan bulmak da cok zor degil. Sen adim at insanlara.Boylece istediginde birileri olur etrafinda.
Yaaa . 3 bes gunlugune senin hayatindan istiyorum, cok yorgunumSözlük gibi entry nick uyumu demek isterdim ama benimki bana pek bir uyumsuzHayatimin belki de en relax döneminde olmaliyim ama saçma sapan düşüncelerimle mahvediyorum sanırım
Masallah kucaginiza almayi rabbim nasip etsinÖyle arayan soranım Yok diye dedim :)
Biliyorum ben de 5 sene Snr tüp bebek yöntemi ile kavuştum
Amin insallah
Sizin gibi kendi kendine yetebilen insanlara bayılıyorum Bu konuda kendimi biraz geliştirmem gerektiğini düşünüyorum Kitap önerilerinizi ben de bekliyorum özelden:))Dizi izlemedim hiç
Benim olayım film. Ve size çokguzel kitaplar da önerebilirim.
Ben de raporlardan imzalardan toplantırlardan nefret edip istifa etmiştim. Ama herkesin aynı şansı olmuyor işte. Bi yerde çalışmak zorundayız.
Ben anladım sizi çok tanıdığınız var ama ilerletip iyi arkadaş can kan olamıyorsunuz.Ben 16 yıldır boyleyim, alıştım artık anlatmaya anlatmaya iyice soğudum herkesten.Samimi arkadasım yok , derdimi anlatacağım kimse yok, yardım isteyeceğim kimse yok.Hergun tanısıyorum birileriyle ama bir duvar var onu asamıyorum yada ben onlara izin vermiyorum.Sizin gibi şikayetçiyim aslında bu durumdan ama alıştımda böyle.Aslında okulda çok tanınıyorum güvenlik bile kimliğime bakmadan geçiriyor beni aşina oldular yıllardırkantincisinden diğer branslara kadar tanırlar ama dertlesecegim icimi dökeceğim insan yok işte. Small talk yapıyorum ayaküstü çok kişiyle karşılıyorum dediğin gibi günü kurtarıyorum ama dostum değiller ki onlara hislerimden özlemlerinden bahsedemem ki. Şu sıralar ilk makalemi yazıyorum heyecanlıyım sürekli araştırma yapıyorum ama adapte olamıyorum çünkü sorunlarım var beni dinleyecek bir tek burası var burda da ifşa olmama az kaldı o kadar kendimi döküyorum Yine de dediğini yapacağım kuzum. Tabiki yazarım
dikmen ilkerdeyim 23 yasindayim ankara uni son sinifim siz?angaranın niresinden siniz acep
Teşekkür ederim beni anladığınız için aynen öyle. Etrafımda insan var ama boş kalabalık derdimi anlatacağım kimse yok ki. Korkarım ki ben de alışıyorumBen anladım sizi çok tanıdığınız var ama ilerletip iyi arkadaş can kan olamıyorsunuz.Ben 16 yıldır boyleyim, alıştım artık anlatmaya anlatmaya iyice soğudum herkesten.Samimi arkadasım yok , derdimi anlatacağım kimse yok, yardım isteyeceğim kimse yok.Hergun tanısıyorum birileriyle ama bir duvar var onu asamıyorum yada ben onlara izin vermiyorum.Sizin gibi şikayetçiyim aslında bu durumdan ama alıştımda böyle.
Ileride bunların başıma geleceğini biliyordum ama yaşım bunun için küçük geldi. Belki de hayatı öğrenmek için doğru yaştayımdır. İyi yapıyorsunuz biraz da yapınız böyle sanırım ama ben sosyal ve dostlarına düşkün önem veren biriydim şimdi zorlaniyorum haliyle. Ben de alışıyorumBende resmen yanlız kalmak için özel çaba sarfediyorum bu ara. Annem babam kardeşim dışında hiç kimseye tahammülüm kalmadı . 20-30 yıllık arkadaşlarım , kuzenim , halam vs. Hepsi beni çok bunalttı . Aman kırılmasınlar bilmemne diye milleti idare etmeye çalışmaktan bıçak kemiğe dayanmış . Ve şu an hiç umrumda değil . Hayır demeyi öğrendim , telefonları açmıyorum ve işin garibi bir türlü küsmüyorlar . Gerçi küsseler de umrumda değil. Ben zevk almıyorum. Kuzenimin sürekli beni yardıma çağırmasından , halamın beklentilerden , arkadaşlarımın şöförlüğünü yapmaktan , çocuklarına bakmaktan , herkesin her sırrını bilmekten bıkmışım. Ailem bana yetiyor . Benim yaptığımı biri bana yapsa hiç uğraşmazdım ama onlar belirli aralıklarla hiç vazgeçmiyorlar . Arıyorlar yazıyorlar . Kaçamak cevaplar verip , sallıyorum . Geçen kuzenim yazmış . Çok rahatsız ettik kusura bakma birdaha etmeyiz . Çok umrumda sanki. İsteklerde bulunurken iyiydi . Böyle mutluyum ve hiç sıkılmıyorum . Eski aktif günlerimi de hiç özlemiyorum . İnsanın yaşına ve yaşadıklarına göre yaşam tarzıda değişiyor.
Bende çok sosyal yaşadım . Kalabalık ofislerde çalıştım . Her Sene arkadaşlarımla yurt dışlarına çıktım. Her tatili değerlendirdim . Ama otuzdan sonra bambaşka boyuttayım . Tercihlerim değişti. Bunu o kadar dert etme . İnsanlara çok bağlanmaya gerek yok . Bazen insanlar görevini tamamlayıp gidiyor . Kalması gerekenlerde her koşulda kalıyorIleride bunların başıma geleceğini biliyordum ama yaşım bunun için küçük geldi. Belki de hayatı öğrenmek için doğru yaştayımdır. İyi yapıyorsunuz biraz da yapınız böyle sanırım ama ben sosyal ve dostlarına düşkün önem veren biriydim şimdi zorlaniyorum haliyle. Ben de alışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?