Yalnızların kadınıyım

Ne güzel yazmışssınız.

Ben de böyleyim, biliyor musun? Hemen bağlanırım. Bu olmaması gereken bir şey aslında. Yine de insan bu özelliğini fark ettikten sonra kendine karşısındaki insana gözü kapalı güvenmeyeceğine, ona çok çabuk bağlanmayacağına dair telkinlerde bulunursa bir nebze de olsa şu bağlanmanın getirdiği körlükten uzaklaşıp doğruyu yanlışı ayırt edebilir diye düşünüyorum. Eğer istiyorsan birileri ile konuş, flörtleş. Bu demek değil ki hemen bir ilişkiniz olacak. Belki sadece arkadaş kalmak isteyeceksiniz, ilerisini düşünmeyeceksiniz. Ama tabii ben kendimi tutamam diye düşünüyorsanız uzak durmakta da fayda var, karşı taraf da bir insan sonuçta. Birinin sırf yalnız olduğu için gelip benimle ilişki kurması hoşuma gitmezdi. O yüzden buna göre hareket etmen doğru olur.

Oo bunu ben yapsam 357474 kilo alırdım

Birkaç dizi ismi verebilir misiniz? Hiç izlemedim ama merak ettim şimdi. :)
Aamir Khan'ın filmleriyle başlarsanız çok seversiniz.
3 İdiots (2009) bu komedi filmi
Taare Zameen Par (Yerdeki Yıldızlar-Her çocuk özeldir) bu da sessiz,dersleri berbat fakat mükemmel bir resim yeteneğine sahip çocuğu anlatıyor. Bu çok duygusal,sonunda ağlayabilirsiniz. :)

Super oldu bu. Nasil da mutlu oldum. Cok tesekkur ederim. :)

Teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız:) Ben de düzenli dizi izlemeye başladım kafamı boşaltıyor, beni uzaklaştırıyor. Kitap okuyorum ama keşke vaktim olsa yine kafamı dağıtacak romanlar okusam. Akademik kitap okuyorum, el emeği olarak ortaya rapor ve makale çıkıyorum. Ama bunlar da beni sıkmaya başladı ve başka da bir şey yapacak vaktim kalmadı. Aslında boş olsam kendimle basbasa kalsam belki de yalnızlığı çok seveceğim o da olmuyor çok bunaldım. Hint dizisi tavsiyelerine açığım özelden veya duvarıma yazabilirsiniz:)

Sanırım başkalarının hayatlarıyla fazla ilgileniyorsun. Insan kendi kendine yetebilmeli. Verdiğiniz ördekler hep başkalarında var bende yok tarzinda. Kendinizle kendi hayatinizla ilgilenirseniz kendinizi sever tanırsanız kabullenirseniz başkasına da pek ihtiyaç duymazsiniz bence

Kimsenin vebalini almak istemem, yalnızım bari konuşacak adam olur diye duygularıyla oynamak istemem. İşte iş benim kontrol edememem aşamasına gelirse, mesela yine çok seversem ama yeni bir ihanetle karşılaşırsam. Veya aslında sevmeyip yalnız olduğum ve tek konuştuğum o olduğu için onu sevdiğimi sanırsam. Dostlukla aşkı ayırt edemezsem. Kendime %100 güvenemiyorum şimdilik çünkü hâlâ acı da çekiyorum. Dediğim gibi ihanet her zaman vardır ama şimdi daha çok yıkılırım haklısınız

mutfakta yemek yaparken benim favorim de hint dizileri

Sonuçta sosyal medya kullanıyorum görüyorum ve bir kıyas oluyor. Yaptığım kıyas manevi yönden oluyor ve bu bence normal. Kim kendisi yalnızken başkalarında tam tersini görüp etkilenmez ki? En azından benim yaşım için. Kendimi seviyorum tanıyorum ama sonuçta insan sosyal bir varlık. Derdimi dökeceğim insan istiyorum, beni anlayan bir canlı çok değil bence isteğim:)

İstekten öte biraz tüm herseyini ona bağlama gibi duruyor yani yalnız yaşanmaz yada biri olmadan yapmam tarzinda bence böyle hayat geçmez. O boşluğu kendin doldur çünkü kullanilabilirsin uzulebilirsin yada insanlari sadece yalnız kalmamak için kullanip uzebilirsin

dertlerinizi sık sık anlatmak ta yorar insanı hem de hatırlatır devamlı faydadan çok zarar verir ruha.yok saymayı denesen biraz başka şeylerle mutlu olsan çık tek başına kitapçıları dolaş yorulunca bir cafe de kahve iç sonra amaçsızca sevdığın mağazaları dolaş sosyete pazarına git 15 te bir valla çok eğlenceli yer eğlenceli müşteriler satıcılar var .sinema keyfi yap .çocuk koca ev temizlği derdin de yokk ohh hayat missss aslında ama sen farkında değilsin.hayatında bir erkek olmadan da gayet mutlu huzurlu zaman geçirebilirsin geleceğinde ki hedeflere odaklanabilirsin bir dene derimmm abla olarak tavsiyeee

Kendi boşluğumu yine kendim doldurmalıyım haklısınız

Sosyote pazarına küçükken gitmiştim ama mutlaka gideceğim eskisi gibi ucuzsa da tadından yenmez hayatım öyle kötü değil belki de ortalama üstüdür ama duygusal olarak boşluktayım:) bir de şey diyeceğim ya sizle tartışan bir üyenin de dediği gibi S sassyassyy ve diğer üyelerin bir whatsapp grubu yok değil mi o üye muhtemelen ignelemek için söylemişti ama eğer varsa da ve beni almadiysaniz çok kırılırım

Dizi izlemedim hiç
Benim olayım film. Ve size çokguzel kitaplar da önerebilirim.

Ben de raporlardan imzalardan toplantırlardan nefret edip istifa etmiştim. Ama herkesin aynı şansı olmuyor işte. Bi yerde çalışmak zorundayız.

vallahi yok burdan konuşuyoruz o üye sıkıntılı biraz ne yapsak yaranamayız iyi yazsam olmuyor kötü yazsam olmuyor ona

Lütfen önerilerinizi özelden bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…